• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Praca "Byle Zamieszkanie Dwarfow"

Status
Zamknięty.

Vesp3R

Active User
Liczba reakcji
6
Sin-ttulo_sxpspw.png

Ocieniac i Komentowac :D

Notka moderatorska:
Dodaje znaczniki img

Odp: Moja Praca "Byle Zamieszkanie Dwarfow"

Dupa , dupa , dupa !
Praca nawet nawet ale zupe?nie nie zwi?zana z tytu??m, bardziej mi to ju? do zamieszka? Elf?w podchodzi ni? do Dwarf?w ;P

Co do mapy, nie jest ?le , ale i tak jest troch? b??d?w ;\

6/10 ;P

No nie zbyt du?o pokaza?e?.. Praca ciekawa aczkolwiek to troch? za ma?o jak na prezentacje, nie widz? b??d?w. Nie podoba mi si? tylko ta droga do ??dki, zakrzywiona pod k?tem 90 stopni. To tyle dzi?kuje

Szczerze m?wi?c to ta Twoja pracka jest troszk? malutka . No ale trzeba r?wnie? przyzna? , ?e dodaje sw?j charakter ... ?adnie ozdobiona , kolorki ?adnie dopasowane do Mapki . T? ziele? mog?e? poci?gn?? do ko?ca bo jak si? patrzy to dodaje kwadratowy urok . :) ?wicz , ?wicz a osi?gniesz zwyci?sto . Pozdrawiam !

Chcialem Dodac ze nie mappuje zbytnio dlugo , mysle ze jeszcze jestem amatorem , ale mysle ze coraz lepiej mi to mapowanie wychodzi lecz nie mam juz pomyslow :) Mozecie mi cos doradzic ;) dzieki za komentarze

Mo?liwo?? od?wie?enia tematu jest dozwolona po up?ywie 24 godzin od ostatniego zamieszczonego tam posta.

1. Poprawi?by? nazw? tematu - jak mniemam posiadasz polskie znaki - "byle" - kojarzy mi si? z "byle jaki" - bez urazy :p
Do tego wyraz "zamieszkanie" brzmi jako? archaicznie

2. Mapka nie pasuje do tematu, a po drugie je?eli to jest "zamieszkanie" to ja tam bym raczej nie zamieszka? a i tym bardziej krasnoludy zwykle lubuj?ce si? w przepychu i monumentalno?ci

3. Mapka niczego sobie, nie podoba mi si? lewituj?cy mostek, ani trop Sasquatch'a (dla niewtajemniczonych - Wielkiej Stopy)

Amen

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry