• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Moja praca v2

Status
Zamknięty.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
155
Nikt nie b?dzie pozwala? z siebie robi? g?upka, w tym Santo czy Shikate. Zamykam.
Co to znaczy? Czy otrzyma?em wyja?nienie dotycz?ce dlaczego moja praca nie zosta?a uwzgl?dniona? Czy moderator za to odpowiedzialny poni?s? konsekwencje? Nie. Prosz? o uczciw? odpowied?. Jedyne co mo?na by?o wywnioskowa? z tej odpowiedzi to to, ?e Rebuild nie nadaje si? na administratora tego forum. Jedyne co kadrowicze(nie wszyscy) umiej? najlepiej robi? to na podstawie uprzedze? zamyka? tematy nie podaj?c przy tym ?adnych merytorycznych argument?w, kt?re by naprawd? zamyka?y spraw?. Ka?dy idiota potrafi napisa? "Zamykam". Tylko, ?e to nie jest rozwi?zanie. Przez chwil? naprawd? my?la?em, ?e zmienia si? co?, ale niestety. To u?ytkownicy musz? ratowa? to forum, bo, jak wida?, niekt?rzy nie potrafi? sformu?owa? kilku zda? i podj?? w?a?ciwych akcji w b?ahej sprawie, a dopuszczone s? do kierowania t? stron?. Kto? powinien rozliczy? za to Rebuilda, ?e zamkn?? temat bezpodstawnie, ale kogo to obchodzi... Macie zamiar przesta? w ko?cu przesta? emanowa? Wasz? wyimaginowan? inteligencj? czy wolicie dalej podchodzi? to ka?dego tematu w Dziale Technicznym oraz og?lnie do wszystkich u?ytkownik?w w ten spos?b?

#down
Usi?uj? walczy? z sytuacj?, kt?ra trwa tutaj od d?u?szego czasu, czyt. osoby, kt?re nie s? pod niczyj? kontrol? maj? wyjebane i daj? pokaz swojego ego. Czyli wszyscy, bo moderatorzy konsekwencji, JAK WIDA?, nie ponosz?. Administratorzy te?. W sumie tylko u?ytkownicy mog? mie? k?opoty.

Odp: Moja praca v2

Dobra, mo?e we? si? troszk? uspok?j, bo mo?esz za?apa? troch? warn'?w za tak? b?ahostk?.. (Wyra?am tylko swoje zdanie, nie chc? tu nikogo obra?a? i rozpoczyna? k??tni)

Shikate ma ego wi?ksze ni? po?owa tego forum, ale tamta praca by?a g?upi? prowokacj?. Odpu?? sobie.

Shikate ma ego wi?ksze ni? po?owa tego forum, ale tamta praca by?a g?upi? prowokacj?. Odpu?? sobie.

Zauwa? ?e tutaj nie chodzi o to jaka by?a praca i o wygran? tylko o dyskryminacj?.

Wpierdol bratu i ju? :D niech wie g?wniarz, gdzie jego miejsce.

A ja dalej uwa?am ?e ta praca by?a ok. Widzieli?cie kiedy? arcymaga w nogawicach? to tak jakby zrobi? baleriny dla prezydenta na impreze w moskwie...
Screen by? tylko fake'm bo si? avatar nie rusza?.

Nie s?dzi?em, ze si? kiedy? bede z Toba zgadza?.

Bywa.

A ja dalej uwa?am ?e ta praca by?a ok. Widzieli?cie kiedy? arcymaga w nogawicach? to tak jakby zrobi? baleriny dla prezydenta na impreze w moskwie...
Screen by? tylko fake'm bo si? avatar nie rusza?.

A czemu mo?e nie by?? Z reszt? nogawice, to po prostu cz??? stroju za?o?ona na ca?? nog?, takze czemu m?g?by ich nie mie?? Czarodziej nie musi mie? szaty albo fiku?nej sukienki.

Zamkn?? temat? Zamkn??. Na chuj dr??y? temat?!

Zamykam, Xinum

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry