• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja praca

Status
Zamknięty.

cowboy123

User
Liczba reakcji
0
Siema nudzi?o mi si? i postanowi?em pobawi? si? troch? mappingiem. A oto efekt:

mapkak.png

Prosz? o komentarze, ocen? i ewentualne wskaz?wki co jeszcze powinienem dopracowa? :hah:

Odp: Moja praca

Niby jest wszystko co trzeba a tak pusto ;P
Ja powiem tylko ?e mog?e? dorobi? jak?? droge i zrobi? mniejszy screen , wtedy by znacznie ?adniej wygl?da?o.

Praca taka sobie, nie jest najgorsza, przy brzegach wody u?ywaj border?w o id 4644 - 4655, wystarczy wcisn?? J wpisa? id i zostaniesz przeniesiony w palecie do tych border?w. Ta g?ra na ?rodku wygl?da troch? jak k??ko. Przyda?o by si? wi?cej k?pek trawy i krzak?w. Na przysz?o?? zr?b jaka? lepsz? nazw? tematu ni? Moja Praca przyk?adowo Las itp. ;) Powodzenia w dalszej karierze mappera.

Prosz? o komentarze, ocen? i ewentualne wskaz?wki co jeszcze powinienem dopracowa?
Wszystko do poprawy, natura le?y i kwiczy.
G?ry zbyt kwadratowe, z?e Brzegi nie te bordery u?y?e?.
'Chwasty Bagienne' zupe?nie nie pasuj? do tego klimatu,
0 Detali , 0 kamyczk?w, Ma?o k?pkek trawy, pusta ro?linno??,
Wielka lipa, na moj? mapie pojechale? a sam nielepszy jestes....

Wida?, ?e chocia? troch? pojmujesz jak robi? g?ry i wysokie drzewa.Natura le?y, lepiej poczytaj poradniki w Strefie Mappera i nie u?ywaj wcale autobordera.Og?lna ocena : 2/10
Pozdrawiam

Wszystko do poprawy, natura le?y i kwiczy.
G?ry zbyt kwadratowe, z?e Brzegi nie te bordery u?y?e?.
'Chwasty Bagienne' zupe?nie nie pasuj? do tego klimatu,
0 Detali , 0 kamyczk?w, Ma?o k?pkek trawy, pusta ro?linno??,
Wielka lipa, na moj? mapie pojechale? a sam nielepszy jestes....

0 detali? 0 kamyczk?w? Przyjrzyj si? lepiej bo ja widz? wiele kamyk?w i detali tylko troch? ma?o. Praca og?lnie dobra, ale ma?o ro?linno?ci, troszk? pusto. Widz? po postach, ?e twoja pierwsza praca wstawiona na forum, dlatego oceniam 6/10. Pozdro :)

Widz? kolego ?e si? bardzo starasz i uczysz. Poogl?daj mo?e jakis poradnik o wielkich drzewach, no i kombinuj co pasuje a co nie. Ale cwiczenia czyni? mistrza, a Ty masz szans? na wysoki poziom.

Nawet ?adne ale panuje taka pustka i ma?o dodatk?w.
Ocena 6/10.

Status
Zamknięty.
Do góry