• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje 1:95% RAW

Status
Zamknięty.

Ludvio

Active User
Liczba reakcji
3
Mape(czke) robi?em w 2.5h w tym sam mostek 1.5h :D (pr?bowa?em ze sob? pogodzi? kilka tekxtur jednoczesnie)
map8.png

map9.png

map10.png

Odp: Moje 1:95% RAW

no ?adne ale takie co? si? robi kolo 15minut :D a nie 2,5h a most kolo 2 minut :D

Mo?e nie mia? weny, i wyobra?ni xD mi zawsze wyobra?ni jako? brakuje i dlatego poszukuje pomys?odawce ... do mojego projektu mapy xD

Tak...nie mia?em wyobra?ni dla tego tak d?ugo pozatym wiecie jak to jest wej?? w RAW ->Others xD

Znam to! RAW tyle jebania a i tak zrobisz to samo szybciej auto-borderem (jak umiesz:P)
Mapa taka sobie, brzegi bardzo ?adnie ci wysz?y tylko niema k?pek traw i innych urozmaice?.
4/10.

Szczeze? daj mi 10 minut i ci to zrobie w 100% RAW a nie 95%. Na 7.6 piec lat temu bym zrobil lepiej i szybciej, wiec nie pi#@!$#ol mi tutaj.

Szczeze? daj mi 10 minut i ci to zrobie w 100% RAW a nie 95%. Na 7.6 piec lat temu bym zrobil lepiej i szybciej, wiec nie pi#@!$#ol mi tutaj.

Taaak..wiemy jeste? najfajniejszy...
Wysepke robi?em tak d?ugo bo chcia?em kilka efekt?w na siebie na?o?y?.

#Ludvio.
Tutaj moje pro?by o reupload zdj??.
Dodaj, kamyczki, kamyki, drzewa, inne urozmaicenia nie ruszaj brzeg?w, nie s? kwadratowe jedyny plus pracy, budynek r?wnie? nie jest kwadratowy zr?b to co ci napisa?em zobaczymy co z tego ci wyjdzie, postaraj si?!
Pozdrawiam

Wo?am o Nature! Nie ma tu wi?cej ni? 5% natury na ca?? mapk?... Nie umiesz robi? tych dach?w, nie wychodz? Ci po prostu... Zero kamyczk?w, krzew?w, dobranych drzewek tylko s? jakie? suche badyle powbijane w ziemi?... Og?lnie nic ciekawego tutaj nie ma... nic nie przyci?ga mojej uwagi :/ Nic ciekawego...

Mape(czke) robi?em w 2.5h w tym sam mostek 1.5h (pr?bowa?em ze sob? pogodzi? kilka tekxtur jednoczesnie)

Yyy... Z moich oblicze? wychodzi, ?e najwi?cej czasu sp?dzi?e? nad mostkiem co jest nie mo?liwe jak dla mnie, ale spoko Jeste? "Pro"... x.x'

We? poczytaj, czy popytaj o rady jak robi? natur?/krajobraz, domki mostki i wgl... D?uga masz drog? w nauce tego... Powodzenia wi?c Ci ?ycz?...

Ocena: 1/10.

Status
Zamknięty.
Do góry