• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Itemy

Status
Zamknięty.

varumr

User
Liczba reakcji
1
To s? moje itemy kt?re zrobi?em, jestem pocz?tkuj?cym.

Notka moderatorska:
Nazwa tematu powinna zawiera? nazw? autora tematu.

Odp: Moje Itemy

Powiem Ci, ?e si? na tym nie znam, ale jakie? to proste jest, ale w ko?cu pocz?tkuj?cy jeste?. Zr?b jeszcze mo?e jaki? helmet i wrzu?. :)

Pierwszy ma ciekawy kszta?t, ale reszta strasznie prosta i bez cieniowania, z lineart jest u ciebie ca?kiem niez?e. Przeczytaj par? poradnik?w i wstaw kolejne grafiki.

Pozdrawiam

s?abe popracuj jeszcze troch? cieniowanie i kontury si? k?aniaj?

G?wno wida?. Zapisuj w PNG, bo obecne prace nie s? do oceny.

JPG, brak cieniowania, tylko kszta?t ciekawy, ale i tak nie ma o czym gada?.
1/10

Ma?o ciekawe prace . Takie proste , mo?e i jeste? pocz?tkowy , ale to ci? nie t?umaczy . Je?li ju? co? robisz to r?b to po?adnie . Troch? to trzeba urozmaici? , to taka mini propozycja i zach?ta do dalszego dzia?ania . Pozdrawiam !

Lineart jest niez?y jak na pocz?tek. To, ?e cieniowanie jest s?abe na pocz?tku mo?na Ci wybaczy?. Zapisanie w z?ym formacie troszk? gafa. No ale jak to si? m?wi "teraz ju? b?dziesz wiedzia?" :). Poczytaj poradniki o cieniowaniu i pr?buj!

W rysunku 1 oraz 2 bardzo mi si? podoba lineart :) kolorystyka bardziej uboga, ale jest do zniesienia :D Dam ci rade: Nie u?ywaj gradientu, bo nie wychodz? itemki za dobrze. Pozdrawiam

Du?e problemy z cieniowaniem kolego. To wcale nie jest tak trudne, jak si? wydaje. Przeczytaj jaki? poradnik, to w mig za?apiesz ;] 4/10 dla zach?ty i za kszta?t pierwszego brzeszczota...

Grafiki s? nie zbyt ciekawe. Lecz gdy b?dziesz ?wiczy? b?d? na pewno 100% lepsze. 7/10 na zach?t? do ?wiczenia.

1 ciekawy kszta?t nic pozatym ;/
bardzo s?abo ja te? robie s?abo
poczytaj tuty!

Status
Zamknięty.
Do góry