• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Miasto

Status
Zamknięty.
Odp: Moje Miasto

Wiec tak. W detalach jest naprawd? naprawd? dobry. Ale jedno mnie martwi. Jest troch? kwadrat?w. Tylko nad tym popracuj i r?b mapki dalej bo naprawd? ci to ?adnie wychodzi. Moja ocena: 7/10. Pozdrawiam Libaar!:)

Mapping na wysokim poziomie, bardzo mi si? podoba.
Ocena : 10/10
Pozdrawiam,
Arts

No nie ma co, bardzo ?adne
Doda?es wszystko Co potrzebne w Miescie.
Nic doda? nic uj?? praca jest na 6+!
Bardzo mi sie podoba.
P.S Jeste? w jakim? projekcie ? M?g?bym Cie przyj?? do Nowo powstawajacego Servera.
Lastoria~~ Dedyk~~ Wlasna Mapa 24/7 8.50

Praca 6/6
Pozdrawiam

MasterHuligans. Ch?tnie odkupi? od Ciebie to miasto. Cena nie gra roli. Widz?, ?e jest ono pi?knie zbudowane. Prosi?bym o szybki kontakt.
Do tego jak ju? pisa?em jestem w stanie zaoferowa? Ci prac? w naszym Projekcie Tamoris. B?dzie to serwer nietypowy. Jestem w stanie zaoferowa? Ci wynagrodzenie:)
Pozdrawiam

PS. 100 post.

Ostatnia edycja:

Nom Nom Prac? Bardzo ?adne..Mo?e zr?b w?asnego ots z mapk? du?o ludzi b?dzie gra? prace na 10/10 bardzo podoba? mi si? ten przed ostatni screen ;):)

A ta mapka ?
Przedstawia Ruiny Pirat?w?
Jak tak to ladnie to wyszlo.
Popracowales nad tym troche; )
Ocena 9/10
Brakuje jeszcze czegos :)

Pozdrawiam

?adna praca. Podoba mi si?. Tylko w nie kt?rych miejscach wida? tak? "Typow? Mazursk?":D 8\10

Hmm.. bagna ci ?adnie wysz?y, du?o detali itp.. 2 ss nie tak ?adny jak bagna moim zdaniem...
1 ss 8/10
2 ss 7/10
Pozdrawiam Libaar!=)

Noo bagno mi si? podoba. Ten 2 ss jest jaki? dziwny, co? mi w nim nie pasuje. I co to za czarna plama - po prawej cz??ci u do?u.

wszystkie twoje prace s? godne podziwu moja ocena to 9/10 gratuluje jeste? dobrym mapperem

10/10 tylko na 1 ss'ie portu te barierki sa chyba zle zrobione ...

Hmmm... a mi si? niestety nie podoba ten pierwszy obrazek z najnowszego postu :(, mo?na by?o zamiast tego da? normalna drewnian? barierk?, a nie ta ze statku - po prostu nie pasuje i ma zepsuty border :( Ale za to ten statek jest super, szczeg?lnie podoba mi si? ta lod? ratunkowa czy co to jest :D Og?lnie 2/5 ( za ten border )

Pozdrawiam, Damian.

@edit SORRY :p nie zauwa?y?em ze to ju? s? 3 strony :P Chodzi?o mi o te obrazki z 1 strony :D

Ostatnia edycja:

Bardzo, ale to bardzo fajne
Du?o szczeg???w, a za razem nie za du?o
Du?a pomys?owo?? i wyobra?nia

?adnie naprawe ?adnie du?o detali niekt?re ?wietne pomy??y na kt?re sam bym nie wpad? 9/10 zawsze mo?e by? lepiej :).

Bardzo du?o szczeg???w, co podpada pod dobry rpg.
Naprawd?..cudo ; )

Status
Zamknięty.
Do góry