• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje pierwsze prace w RME

Status
Zamknięty.

Qxiloy

User
Liczba reakcji
1
Tutaj kilka z moich pierwszych prac robionych na podstawie poradnikow uzytkownika "Blackq".
Wypowiadajcie sie, i komentujcie.

1.

2.

3.

Odp: Moje pierwsze prace w RME

Za przeproszeniem, do dupy. Za du?y g?szcz krzew?w iglastych, jak tam maja si? porusza? postacie? Na 2 i 3 fotce schody s? krzywo po?o?one, poza tym ten ?wir by? mo?e usun??? W map edytorze jest opcja do usuwania ?wiru co si? sypie jak ska?y wyk?adasz. Jeszcze mam zastrze?enia co do tych dziur w skale - one si? czasem nie powi?ksz?? Potem crashe mog? by? na serwerze, lepiej od razu na??? na nie p?yty kamienne.

Drogi Adrianie, og?lnie mi si? nie podoba, lepiej zrobi? co? samemu ?le ni? ?ci?ga? od kogo? dobrze.. :)

Podzielam opinie kolegi. Lepiej ?le, a sam, ni? dobrze a podpierdoli? komu?. Przepraszam za s?ownictwo, ale mam to w dupie. Taki nawyk z m?odo?ci.

Adrianie, usu? prosz? ten ?wir.

Drogi Pawe?ku i Sebastianku, robilem to na podstawie poradnikow z tego forum, a nie kopiowalem...

Mnie si? wydaj? ,?e Adrian Ty chcesz zrobi? karier? na tibia.net.pl , wiec zacznij robi? swoje mapki, tw?rz w?asne pomys?y a na pewno kiedy? b?dziesz cenionym na polskim rynku maperem.

Kto onegdaj map? podpierdala, a zasiem to ukrywa, ten g?wno zdobywa.

all up@

ale mu pojechali??ie. Prosz? aby??ie si? ogarneli, jego mapa jest ?adna jak na pocz?tkuj?cego i co ?e j? komu? zabra? ? chcia? zobacze? mo?e jak on to zrobi;
7/10 za pocz?tkuj?cego ;

Mapki jak na pierwszy raz nawet dobre, troch? za ma?o natury w ka?dej, i og?lnie jako? pusto, musisz nauczy? si? dodawa? jakie? szczeg??y aby zape?ni? puste miejsca na mapie, w tedy b?dzie jeszcze lepiej..

Status
Zamknięty.
Do góry