• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Prace - Pocz?tkuj?cy Mapper

Status
Zamknięty.

OregonOT

User
Liczba reakcji
1
Witam zamieszczam tu moje pierwsze prace z mojego serwera. Prosz? o komentarze i ocenianie w skali 0/10 pozdrawiam.

1. DP.

2. G?RA DP.

3. MAGIC SHOP.

4. DROGA.

Pozdrawiam b?d? dodawa? wi?cej fotek.

Odp: Moje Prace - Pocz?tkuj?cy Mapper

Jak na pocz?tkuj?cego to prace nawet fajne daje ci 7/10. poniewa? ma?o przerobione bo jak si? nie myl? to Karmia Map?.

daje 5/10 bo te mape zerznoles z naxed ot

Tak, to prawda.Jest to marna przer?bka Darkness Map czyli inaczej NaxedOT.Du?o tutaj nie zmieni?e?.Og?lna ocena 0/10

Pozdrawiam

Najbardziej mi si? podoba Magic Shop . Jak na pocz?tkuj?cego mappera to dam Ci 8/10 ; ) . Te Deppo troch? za puste jest.

Wszystko jest okey ale popraw pod?ogi w dp przy skrzyniach bo nie pasuj? tam ...
Co z tego ?e mapka nie jest jego jak liczy si? to co przerobi?.
Pozdrawiam

no w?a?nie chodzi mi o to co pisze Rec1118 ?eby ludzie nie my?leli ?e OTs kr?c? si? tylko teraz na RL MAPKACH jak to jest w 90% postanowi?em zrobi? sw?j projekt a w nim mapka Karmi.

Wed?ug mnie nie jeste? dobrym pocz?tkuj?cym mapperem poniewa? z temple, depo, i magick shopu nie mo?na wywnioskowa? tego. Powiniene? zrobi? jakie? expowisko albo co? poniewa? przerobi? budynek to ka?dy mo?e, a poza tym w depo jest za ma?o szczeg???w m?g?by? doda? statuetk? jaka? albo co?. I dodaj krzaki bo na twoich pracach ich nie widz? :P ocena 2/10
PoZdro i Po?wicz Maksiu.

Dzi?kuje za wszystkie komentarze.

Maksiu xD o jakie krzaki ci chodzi i gdzie je mam doda?. Zaczynam przerabia? miasto potem expowiska ja sie dopiero ucze a nie..

Prace bardzo s?abe, ma?o detali, z?e wykonanie, og?lnie mam obrzydzenie to tego typu serwer?w ots no i map prezentowanych z nich. W depo mn?stwo pustej przestrzenni. Magic shop bez ?adnych wystawionych run/potion?w na stolikach, od razu by?o by wida? ?e to sklep magiczny. Droga zwyk?a i prosta.
Og?lnie s?abo, ocenka 3/10.

W depo elementy zupe?ni do siebie nie pasuj?, na wszystkich trawach brak kepek trawy, kamyczk?w i krzaczk?w, pamietaj 70% ro?linno?ci to krzaczki nie drzewa.

Oj s?abiutko... Ma?o natury, pokaza?e? ss'y, na kt?rych s? same kwadraty...

M?g?by? pokaza? przynajmniej kilka screen?w z map editora, bo z tego co pokaza?e? za du?o nie mo?na si? dowiedzie? o Twoich 'zdolno?ciach'.

Z tego co widz? 2/10

Tak najch?tniej to bym Ci przyjeba? za oszustwo, lecz szkoda gada?.
Po kiego chuja bierzesz map? z NaxedOT [?] i j? przerabiasz? W tym momencie pokazujesz, jakie jeste? totalne zero.
Chcesz mie? dobre zdanie o sobie jak i o mapach? To rusz dup? i zr?b co? od siebie, a nie - bierzesz g?wno z g?wna i dorabiasz g?wno.
'x3lio.

Tak najch?tniej to bym Ci przyjeba? za oszustwo, lecz szkoda gada?.
Po kiego chuja bierzesz map? z NaxedOT [?] i j? przerabiasz? W tym momencie pokazujesz, jakie jeste? totalne zero.
Chcesz mie? dobre zdanie o sobie jak i o mapach? To rusz dup? i zr?b co? od siebie, a nie - bierzesz g?wno z g?wna i dorabiasz g?wno.
'x3lio.

tak xelio bo ty jestes zajebistym mistrzem w tym temacie

nie wiem jak ktos taki jak ty wogole moze sie na takie tematy wypowiada?

rofl

@temat, praca moze byc, nie ma nic ciekawego.

Status
Zamknięty.
Do góry