• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Prace.

Status
Zamknięty.

19MaLucH

User
Liczba reakcji
0
Witam w tym temacie b?d? si? stara? co dzienie pokazywa? wam kawa?ki mojej mapki z mojego projektu nowego Vanillia prosz? komentowa? i ocenia? (dopiero zaczynam mapowanie).

1. Fotka to temple brak npc bo dodam potem.

Odp: Moje Prace.

4/10 bo nie ma nic ciekawego, dodaj wi?cej ss :)

Dzi?kuje za komentarz:).
Dodaje tutaj 2ss temple tym razem parter:] (Wiem ?e czego? mi tu brakuje) ale niewiem czego:D jakie? pomys?y?.

No ja mam pomys? doda?by? jakie? flagi znaki cokolwiek ?eby to ?adnie ozdabia?o bo na twoich pracach s? tylko puste ?ciany kt?re s? pokryte ro?linami dodaj jaki? tron pare pos?g?w ?e by by?o ?adniej. daje 2/10

U?y?e? z?ych ?cian pod klimat trawiasty i pod?og?. W og?le mi si? to nie komponuj? ze sob?. Praca zbytnio nic nie przypomina, temple kwadratowe pod ots 4fun. W og?le nie ma nic tutaj do komentowania, praca s?aba. Radzi?bym ci po?wiczy? bardziej architektur?.

Nic ciekawego, dodawaj wi?cej fotek od razu.
A nie tak jak ty, jedna fotka jeden post za to s? warny i mo?esz nawet bana dosta?...
Mapy takie sobie, nic tam nie doda?e? da? by? tam chociarz
"Par? Okien" "Pos?gi" "No nie wiem... co uwa?asz za s?uszne a nie si? nas pytasz co doda?

Zwyk?y, cholerny kwadrat, co to ma by? w ogo?e.
Na dodatek jest to przerobione Temple mapki Devland, czy? nie?
Mo?e poczytaj poradniki i zr?b co? lepszego, np.

• las
  • miasto
  • wyspa
  • pla?a
Wtedy b?dzie mo?na szczerze ocenia?, a nie jakie? pare kratek robione w pare minut (chocia? pewnie robi?e? to w 20+ minut), tak?e.
Regards,
Sveir.

Ja jestem pocz?tkuj?cy a robi? Du?o wi?cej ni? puste temple;] Po prostu za ma?o zr?b jakie? podziemia(naj?atwiejsze) tylko dodaj tam r??ne rzeczy.

Dodaje temple zmieniony wyglad my?le ?e jest lepiej ale wiem ?e czego? brak.

no to temple jest lepsze ale nadal troch? ma?o detali i jest za ma?e jak na temple i zbyt kwadratowe moja ocena 3/10 we? wpisz w google ?adne temple mo?e ci pomo?e, lub poczytaj poradnik jak si? robi temple.

m?wilismy, prosili?my, ale nie, no nie, nie da sie, trzeba dalej to praktykowa?

tyle razy si? m?wi?o, przestancie sie z nami dzieli? kazdym kurwa fragmentem waszych s?abych prac, zr?b cos konkretnego, poka? to, nie pokazuj nam qrwa p??produkt?w ani fragment?w, jak widze temat 'MOJE PRACE' albo 'MOJA PIERWSZA MAPA' albo 'PATRZCIE CO ZROBILEM NUDZILO MI SIE', - to ?apie si? za g?owe i my?le, Bo??, dziekuj? ?e nie pokara?e? mnie tak jak ich.

>.>

co my tu mamy ocenia?? co komentowa?? zastanowi?e? si? co ty wogole pokazujesz? i po co?. watpie.

Witam po tygodniowej przerwie wr?ci?em do mappowania i daje wam moje nowe temple my?l? ?e lepsze. Dzisiaj dodam jeszcze jakie? ss ale to potem. Prosz? ocenia? moje prace.

Praca By 19maluch and MaDziia91

hmm 7/10 brakuje mi tu bardziej efekt?w specjalnych w ?rodku ^.-

Zrobi?e? post?p ale co ci to da ?e zrobisz Temple je?eli ?eby si? czego? nauczy? trzeba zrobi? jaki? exp las, lub co? tego typu a wracaj?c do Temple powiniene? zabra? te drzewo bo to do jungi :S. Doda?by? jakie? pos?g tam po?rodku schod?w, powi?kszy? trzeba Temple bo za ma?e jak wed?ug mnie i dodaj wok?? jakies drzewa itd, a poza tym te szkielety mroczne nie pasuj? do Temple... :>

We? nie dawaj tu prac typu Temple, depo bo niema co w nich ocenia? zr?b expa to mo?na b?dzie oceni?.

hmm 7/10 brakuje mi tu bardziej efekt?w specjalnych w ?rodku ^.-
lol >.> Efekty specjalne GZ

Druga praca Ci najlepiej wszy?a. Wstaw tylko te ogniki czy co? (to co na screenie trzecim) i b?dzie gites malines. ^^

Dzi?kuje za komentarze wy m?wicie dodaj exp itp. Lecz ja pierw chce przerobi? g??wne miasto do tego projektu a potem b?d? przerabia? expowiska.

Przerobione i powi?kszone proce o ocene.

Ostatnia edycja:

No stary coraz lepiej ci idzie.Na pocz?tku by?o zwyk?e kwadratowe temple no a teraz to normalne zajebiste temple.Ale wez dodaj expowiska :DDD
Ocena : 7/10

Drogi Bo?e, co ta Tibia robi z lud?mi..
Nie r?b ju? tego cholernego Temple, tylko we? si? za co? innego, bo tak spierdolonego Temple nie da si? ju? ocenia? - niestety, tak mnie zaczynasz denerwowa? tymi pracami, ?e ju? nie wytrzymuje -.-'

Tak?e, ocenie teraz tak - w cholere zdupione te Temple, zero wyobra?ni, zero pomys?owo?ci, same kwadraty, co screen nic nie ma zmienionego, my?lisz ?e dasz jak?? inn? pod?oge, dodasz jakie? ma?e co? i b?dzie od razu l?ni?o zmianami?
To chyba pomyli?o Ci si? co?.. dalej - ground z dupy wzi?ty - nie pasuje do tego wszystkiego!
Je?eli chcesz dobrych, oraz szczerych komentarzy, to zr?b co? lepszego, np.

• Ten zasrany las, jak tam Sveir wspomnia?.
  • Miasto.
  • Statek.
  • Jaskinia.
  • Domek.
  • Jaki? Quest.
Zapewniam Ci?, ?e je?eli zrobisz co? z tej listy, to b?dziesz mia? wi?ksz? reputacje, ni? masz teraz.
'x3lio.

Ostatnia edycja:

Witam postanowi?em ?e dodam ostateczne temple (lepsze) przynajmiej tak mi sie wydaje. Wiem ?e woleli by?cie las itp lecz ja sie dopiero ucze.

G?ra Temple:

D?? Temple:

My?l? ?e du?o lepiej.

Brak Npc Poniewa? Dodam Potem Tak Samo Drzewa. Pozdrawiam

Powiem ci ?e twoje prace s? co raz lepsze na pewno te ostatnie temple. Lecz ?eby dobrze mapowa? to tak jak koledzy up m?wi? zbuduj jaki? las albo co? w tym stylu. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry