MonaraEvo.TK Poszukuje mapera ~~ Tylko konkretni ludzie!

Status
Zamknięty.

paxtsw

Advanced User
Maj 6, 2009
Liczba reakcji
4
Oczekuje tylko zaanga?owania oraz ponad podstawowych umiej?tno?ci. W zamian oferuj? cieplutk? posad? GM'a oraz mi?? atmosfer?, a w przysz?o?ci jak serwer b?dzie zarabia? wi?cej ni? sam na siebie to skromne wyp?aty ;)

Wymagania:
  • Min. 16lat
  • Nie chce pocz?tkuj?cych, chce ludzi kt?rzy tworzyli kiedy? jakie? projekty, i maj? wiedz?.
  • Tzw. "Ogar"
  • Cierpliwo??
  • I najwa?niejsze KULTUR?

http://monaraevo.tk

Wz?r podania:
Kod:
[b]Wiek:[/b]
[b]Zdj?cie:[/b](zdj?cia z twoich prac):
[b]Kontakt:[/b](numer telefonu ew. gg[ ale jak w przysz?o?ci dojdzie do wsp??pracy TO NUMER TEL. OBOWI?ZKOWY]
[b]Co? o sobie:[/b](jak? jeste? osob?, opisz po prostu siebie. min.5 [B]POPRAWNYCH ZDA?, OFERTY Z JAKIMKOLWIEK B??DEM ORTOGRAFICZNYM ZOSTAN? ODRZUCONE.[/B]
[b]Czego od nas wymagasz?:[/b]
[b]Twoje projekty:[/b]
Pozdrawiam oraz Zapraszam wszystkich ch?tnych do wsp??pracy!

Odp: MonaraEvo.TK Poszukuje mapera ~~ Tylko konkretni ludzie!

Usuni?te.

Ostatnia edycja:

Oczekujesz poprawnych zda? nie potrafi?c sam takowych stworzy??
Hipokryzja si? szerzy.

#up
Prace okropne.

#Topic
Tak by nie by?o offtopu.

Zdj?cia:
wvpn.jpg

--

crzq.jpg

--

dmon.jpg
Co? o sobie: By?em uczniem technikum informatycznego, by?em gdy? z powodu licznych nieobecno?ci zosta?em wydalony. Zajmuj? si? OTSami w?a?ciwie ju? od 4/5 lat. Podczas tego ?w "zajmowania si?" nieodst?pnym krokiem by?o tak?e mappowanie. Poza tibi? od ok. 4 lat ucz? tak?e programowania, g??wnie c++. ps. To jest b?ond ortograficzny.

Co od nas wymagasz?: U?ywanie s?owa "co" jest tutaj niepoprawne. W?a?ciwym s?owem jest "czego".

Twoje projekty: Pracowa?em w licznych projektach, g??wnie jako osoba koordynuj?ca. M.in. Raaevo, Rookgaard Stories, Newar, Exodus etc.

Zdj?cie: (zdj?cia z twoich prac) : http://tibia.net.pl/threads/559494-RPG-Stary-młyn oraz http://tibia.net.pl/threads/558723-Pierwsza-mapa-pod-9-6
Kontakt:812894
Co? o sobie: Jestem osob? z wielkim nak?adem czasu wolnego, dlatego chcia?bym do??czy? do jakiego? projektu jako mapper/skrypter oraz obj?? posad? GM'a/CM'a + dodatkowo mog? zaj?? si? forum.
Co od nas wymagasz?: Profesjonalnego podej?cia do OTS'a - nie do jak cash makera!
Twoje projekty: MentiumOTs, Daneria.pl(?)

Oczekujesz poprawnych zda? nie potrafi?c sam takowych stworzy??
Hipokryzja si? szerzy.
Przyjacielu, czy Ja napisa?em o interpunkcji albo o stylistyce? Nie wydaje mi si? :) Napisa?em TYLKO O ORTOGRAFII!!!!!
Tobie przyda si? czytanie ze zrozumieniem.
Pozdrawiam

Napisa?e? o poprawno?ci zda?.
min.5 POPRAWNYCH ZDA?

#down
Chodzi?o mi o to, ?e wymagasz POPRAWNYCH ZDA?, nie natomiast zda? bez b??du ortograficznego.
Swoj? drog? b??dy interpunkcyjne czasem bardziej ra?? w oczy, nije?eli b??dy ort.

Ostatnia edycja:

@ vRaa
Zobacz pw. + Nie widz? ?adnego b??du w powy?szej informacji. Mo?e mnie o?wiecisz?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry