-Tibia 7.60 Montana V2 Zaprasza

Status
Zamknięty.

Krozzer

User
Styczeń 20, 2015
Liczba reakcji
0
Witam Wszystkich u?ytkownik?w czytaj?cych Temat. Chcia?bym uroczy?cie Zaprosi? na m?j Serwer Montana V2 kt?ry rozwija si? ku dobru i nie jest zrobiony (Dla Kasy), Dlaczego ? Ju? wyja?niam. Ot?? Zrobili?my dla was przer??ne Questy oraz dodali?my Unikalne Boossy i Monstery. Itemy z SMS SHOPA s? dost?pne w grze ,Gracze z Premium maj? dost?p do wysp z bardzo ciekawymi Questami oraz Expowiskami . Nowe Miasta Takie jak "Ice Land" Dla Premium , Zadupie dla Graczy bez pacc , miasto Pandora i wiele innych. Mapa jest przerobiona w 98 % Ciekawe Skrypty oraz wiele innych rzeczy , Mo?e teraz kilka s??w na temat naszych ulepsze? skrypt?w ot?? wprowadzili?my: Protect System (Bramki PVP) na naszym serwerze Gracz z 500 lvlem nie zabije nowej osoby maj?cej 100 lvl. Komendy takie jak: !aol !sl ,Efekt przy wej?ciu/wyj?ciu z protect zone , Naprawiony zosta? r?wnie? Follow System ,Zmodyfikowana komenda !online dzi?kij kt?rej widzimy teraz lvl jaki maj? gracze i wiele wi?cej ciekawych ulepsze? . Hmm Kilka SS?w z OTS dodaje aby?cie zobaczyli cho? troszke jak Nasza Montana Wygl?da . Zapraszamy Gor?co na Serwer je?eli macie jakie? pytanie piszcie w temacie lub kontakt w grze lub na naszym TeamSpeak'u 3.​
Strona Serwera oraz Adres na nasz Teamspeak 3 to http://www.montanaot.pl/
Forum :http://www.montanaotv2.fora.pl/.

[Temple]
e7i9px.jpg

[Ice Land]
09jtg4.jpg

[Expgurad]
rcb17l.jpg

Trzy Ssy Starcz? wi?cej zobaczycie i ocenicie na naszym Serwerze.PS : Jest to moja pierwsza prezentacja wi?c prosz? o wyrozumia?o?? je?li co? ?le opisa?em Pozdrawiam.

Odp: Montana V2 Zaprasza

Op?aca si? gra? na jakiej? marnej podr?bce apo na kt?rej graj? 2 osoby ? i do tego exp 5x. Serwer w sam sobie nie jest z?y, ale ten mno?nik expa, to pora?ka. W takim razie wole gra? na APO :)

Ostatnia edycja:

Pogra? bym gdyby OTS mia? clienta z DX9 bo inaczej nie pogram sobie na 7.6 ots ;< Mam strasznie lagi/tzn klatkowanie i nie idzie grac na tym cliencie - nie wiem czemu

Pogra? bym gdyby OTS mia? clienta z DX9 bo inaczej nie pogram sobie na 7.6 ots ;< Mam strasznie lagi/tzn klatkowanie i nie idzie grac na tym cliencie - nie wiem czemu
Proponuje zainwestowa? w nowy komputer bo ja jako? normalnie gram i mam 120 fps gdy ustawie suwak na max fps.

Komputer z?y nie jest a zreszt? od nowo?ci mi nie smiga 7.6 client na tym kompie (Wind 7 Home Premium a teraz Ultitame) co? nie obs?uguje dx 5 nie wiem w czym problem. Fps mam w normie 100 + ale grac nie idzie takie s? lagi a polegaj? na tym , ze loguj? si? na ots ide 1 sqm lag przez par? sekund i kick :/ i tak w k??ko a gracze w ok?? mnie normlanie biegaj? bez lag?w tzn graj? p?ynnie a ja stoje w miejscu : ///

To w takim razie zainwestuj w internet bo ja mam jakiego? ?miecia z Orange i nie narzekam na lagi czy ma?o fps.

Jaki proponujecie Exp ?

Stage z pocz?tkowym x20.

Zapowiada si? nie?le,tyle ?e to 7.6 nie ma co si? spodziewa? wielu graczy :/

Zapowiada si? nie?le,tyle ?e to 7.6 nie ma co si? spodziewa? wielu graczy :/
Kiedy mia?em sw?j to mia?em mega radoch? jak zobaczy?em 20 online :)

A co do serwera to proponuje pewien obrazek ze strony skasowa?, bo to o waszym serwerze ?le ?wiadczy. My?l?, ?e Administrator wie o czym teraz pisz? i nie musz? dok?adnie wskazywa? :)
No i ten teges powodzenia ?ycz?, mo?e wpadn?... Kto wie.

co to za gufno? xd . lubie 7.6 ale nie ma z kim gra? ;/ jaki? ogarnienty team na ts to tylko na apo. a tak to ?mieciowe servy. ?ycz? powodzenia.

"Zadupie dla Graczy bez pacc" ale? to uj?? ;l..

ogarnij te nazwy mob?w,
"Krol Albani" - Popu?, czy to ty?

ogarnij te nazwy mob?w,
"Krol Albani" - Popu?, czy to ty?

To tylko nazwa ... Nie wiem czego si? tu czepi? .. Obra?liwa ? Nie ..

---------- Tre?? dodana o 21:52 ----------

"Zadupie dla Graczy bez pacc" ale? to uj?? ;l..

Nazwe t? wymy?li? m?j wsp??pracownik :D mo?e nie nale?y do najlepszych ale to Miasto wygl?da na zadupie :D dlatego dodali?my Miasto Pandore :) Du?e i na prawd? warte Uwagi.

Generalnie nazwy rodem z ExTrA ExP typu Ale Dupek itp.
Takie co? odstrasza ludzi, a przynajmniej mnie co? ?ciska jak widz? takie nazwy i od razu logout, a w przypadku 7.6 powinni?cie si? liczy? z ka?dym graczem, bo jak wiemy na tym protokole nie ma ich za wielu :)
Rada na dzi?: Normalne nazwy mob?w.

Za chwilk? wpadn? obada? OTS :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry