-Tibia 8.50 *MoodSoft* [Medium Rates, Own Map].

Status
Zamknięty.

Reherius

User
Listopad 17, 2008
Liczba reakcji
0
[align=center][/align]

[size=large][align=center]Opis :[/align] [/size]
[align=center]Witam mam przyjemno?? wam przedstawi? nowo otwieraj?cy si? server, by? mo?e ju? kto? z wam mia? przyjemno?? gra? kilka lat temu na starym Moodsocie, je?eli wam si? podoba?o lub zaczyna podoba? zapraszam do dalszej cz??ci naszej zapowiedzi.
Zapewniamy wam profesjonaln? obs?ug? w kt?rej sk?ad wchodz? cztery osoby :
  • Michael
  • Jacob
  • Edrien
  • Conrad
[/align]
[align=center]Ca?a czw?rka gwarantuje wam pomoc, odpowiedzi na dr?cz?ce was pytania. Lecz te? trzeba pami?ta? ?e jeste?my tylko lud?mi, kt?rzy maj? r?wnie? inne obowi?zki.[/align]

[size=large][align=center]Rates :[/align][/size]

• [align=center]
  • Experience Stages :
    1-49 lvl 12x
    50-99 lvl 10x
    100-149 lvl x9
    150-199 lvl x7
    200-xxx lvl x6
  • Rate Skill :
    x8
  • Rate Magic :
    x5
  • Rate Loot :
    x1.5
  • Rate Spawn :
    x1[/align]

[size=large][align=center]Server, Mapa oraz Questy : [/align][/size]

[align=center]Server jest postawiony na mocno przerobionym silniku The Forgotten Server (Crying Damson). Ka?da profesja jest bardzo dobrze zbalansowana, nie b?dzie to kolejny server na kt?rym b?dzie mo?na gra? jedynie Sorcem i Druidem.

Mapa to chyba nasz najwi?kszy atut, ca?a mapa ma a? 64mb. Nie b?dzie to kolejny OTS kt?rego map? b?dziesz zna? na wylot. Ca?a mapa sk?ada sie z 9 miast, ka?dy z was znajdzie na niej resp w kt?rym b?dzie m?g? si? zakocha? i nie liczy? na to ?e zaraz kto? do niego przyjdzie i go z tamt?d wyrzuci.

Questy + wielko?? mapy = niezliczone godziny zabawy wraz ze znajomymi. Moodsoft nie stworzy? kolejnego OTS gdzie na wype?nienie wszystkich quest?w b?dziesz potrzebowa? g?ra dwie godziny, tutaj wielu NPC rzuci ci wyzwanie kt?remu nie b?dziesz w stanie szybko podo?a?. Na pewno kilka z nich jest ci znanych z Globalnych server?w Tibi takich jak :

• [*]Pits of Inferno.
    [*]Inqusition Quest.
    [*]Demon Oak.
    [*]Necromancer Quest.
    [*]Banshee Quest.
[/align]

[size=large][align=center]Addony, Raidy + Bonusy : [/align][/size]

[align=center]Addon system to nasz kolejny atut. Jak wiele server?w widzia?e? gdzie musia?e? znale?? NPC od ka?dego outfitu? My ci w?a?nie rzucamy takie wyzwanie kto odnajdzie ich wszystkich pierwszy?

Raidy s? losowe, nikt nie zna dnia ani godziny kiedy pojawi si? jaki? BOSS z kt?rego b?dziesz m?g? zlootowa? r??ne bardzo rzadkie przedmioty? Opr?cz tych kt?re stworzy? CipSoft mo?esz u nas spodziewa? sie wielu innych kt?rych nie znajdziesz na ?adnym innym OTS.

Bonusy, teraz pewnie my?lisz o co nam chodzi? A wi?c tak jak powiedzia?em na Moodsofcie b?dziesz m?g? spotka? ca?a Armie nowych potwor?w zar?wno tych s?abszych jak i lepszych. B?dziesz m?g? nauczy? si? zupe?nie nowych czar?w kt?re na pewno pomog? ci wygra? walki na arenach PVP z kt?rych b?dziesz m?g? wynie?? bardzo cenne nagrody.[/align]

[size=large][align=center]SMS Shop ? [/align][/size]

[align=center]Tak niestety, b?dzie mo?na w nim znale?? kilka przedmiot?w tylko ze wzgl?du na utrzymanie servera dedykowanego. Nie b?dziesz musia? martwi? sie o to by wykupi? PACC bez kt?rego praktycznie nie da si? gra?.[/align]

[size=large][align=center]Tak a wi?c jedyna rzecz jaka zosta?a mi do dodania to zdj?cie mapy :) [ENJOY!][/align][/size]

[align=center][/align]

IP I DATE STARTU SERVA PODAM W TYM TEMACIE

IP : 89.77.149.145

Odp: *MoodSoft* [Medium Rates, Own Map].

A kiedy server startuje ?

Server startuje dzisiaj dnia 25.11.2009r. pomi?dzy godzin? 17-20.

jakie bedzie ip ? Jak bedzie stal napisz tutaj... Spodziewacie sie duzej ilosci graczy?

Ostatnia edycja:

mam nadzieje ze jednak ok 17 :P i bede grac;]
dobre rates dales

mam nadzieje ze pvp od samego poczatku....i frag nie znika po 24h...+

gietol napisz do mnie jak juz bedzie server stal nick :marvolo

Super ch?opaki... jak mo?ecie to zapraszajcie na server znajomych, i napiszcie co i jak z tymi fragami jak by wam odpowiadalo. IP podam w tym temacie okolo 17-18.

Spoko Reherius My wbijamy ca?? ekip? :]

zalezy ile osob bedzie gralo ale mysle ze 1frag - 6-10h~ nie wiem jak inni sadza

hmm... bo teraz jest chyba 12 godzin.

czekamy czekamy
1 frag = 6h
mam nadzieje ?e reklamowali?cie w innych miejscach i b?dzie ze 100+ typa.

Ostatnia edycja:

Reklamowalismy, reklamowalismy i miejmy nadzieje ze bedzie :) Ale na tym nasza reklama sie jeszcze nie skonczyla :D

no no...fajnie to wyglada, ja chyba tez zajze na tego otsa...

P.S. Podajcie IP jak najszybciej ;PP

Rehe jak okreslisz ta swoja mape??

bo mam mieszane uczucia czy to jest rl / przerobka rl / czy naszczescie tylko miasta z rl wziete...

@down
ok;]

no to czekam na ip..

Ostatnia edycja:

Hum, miasto z real jest wzi?te tylko jedno [ankrahmun] ale to tylko dlatego ze mam do niego wielki sentyment. reszta jest w?asna tylko nazwy takie jak na real czyli [edron, svargrond]. :)

Podaj wcze?niej ip, ?eby ludzie mogli zak?ada? konta. Bo nagle wystrzeli z nik?d ip, a u nas na vt powiedzmy b?dzie 5 os?b zamiast 20. Bo wiesz, moment startowy wg mnie jest kluczowy. Je?eli wtedy b?dzie ponad 100 os?b i utrzyma si? to do nast?pnego dnia, to ots ma naprawd? dobr? przysz?o?? przed sob?. Reasumuj?c. Start jest najwa?niejszy i trzeba da? ka?demu r?wne szanse rozpocz?cia gry. Pozdrawiam, Markoo ; )

Szczerze powiem wbij?:) Ciekaw jestem jaki to OTS...:)
Je?li serwer wystartuje o "najwcze?niejszej" porze to za 15 min start:D
Mam nadziej?,?e all b?dzie ok:)

Pozdrawiam,
Rasen.

dokladnie ludzie domagaja sie juz strony i ip ;P
mozna juz dostac;>?

i co z tym Ip...mialo byc podane wiec czekam ;)
P.S sory za spam :D

Czemu server pad? ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry