-Tibia 8.60 MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

Status
Zamknięty.
Odp: MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

Jest w tym troch? racji, wezm? to pod uwag? ale pewne zarzuty jakie tutaj by?y i s? stawiane s? nie zgodne z tym co tak naprawd? si? dzieje. Mo?e i jest to lekkie wykorzystanie poprzedniego projektu i kilka rzeczy kt?re zosta?y nazwane "skradzionymi" ale pr?cz tego jest masa innych rzeczy kt?re powstaje dzie? po dniu. To ?e akurat vestia ma ciekawe i pomys?owe rzeczy to dobrze dla niej, wiele ludzi zazdro?ci i si? wzoruje vesti?, to powinien by? komplement dla jej administratora a nie pow?d do bycia z?ym. Z reklamy zrobi?a si? dyskusja na temat serwer?w co nawet mnie ciekawi :D

Dzisiaj w takim razie postaramy si? pokaza? wam czym Moon si? wyr??nia? b?dzie i czym sie wyr??nia.

Jest troche r??nicy pomi?dzy wzorowaniem si?, a kopiowaniem wszystkiego. To ?wiadczy o twojej kreatywno?ci.

Typowa kopia Vestii, teample, depo itd..

Typowa kopia Vestii, teample, depo itd..

Nie powtarzaj sie mistrzu, ju? to wiemy, a co do kreatywno?ci to nic o niej nie wiesz, na pewno jeste? tak kreatywn? osob? ?e wszystko sam robisz, gratuluje :) W szczeg?lno?ci reklamowania si? u innych Eloni :) Bardzo kreatywny spos?b na promowanie siebie i swojej pracy, jeszcze raz brawo. Prywatne wiadomosci do graczy na vestii, kreatywnosc na wysokim poziomie pokazania tego co masz do zaoferowania.

Nie powtarzaj sie mistrzu, ju? to wiemy, a co do kreatywno?ci to nic o niej nie wiesz, na pewno jeste? tak kreatywn? osob? ?e wszystko sam robisz, gratuluje :) W szczeg?lno?ci reklamowania si? u innych Eloni :) Bardzo kreatywny spos?b na promowanie siebie i swojej pracy, jeszcze raz brawo. Prywatne wiadomosci do graczy na vestii, kreatywnosc na wysokim poziomie pokazania tego co masz do zaoferowania.

Nie wystarczy ci hejt w moim temacie? Swoj? drog? ciekawe w jaki spos?b ty reklamujesz/b?dziesz reklamowa? sw?j serwer, za?o?? si?, ?e jeszcze u siebie zobacz? reklam? tej kopii.

Parse error: syntax error, unexpected '.=' (T_CONCAT_EQUAL) in /home/bodek/moonot/www/guides.php on line 2

Brak opisu eventow, czyli albo ich nie ma, albo serwer jest nie dokonczony a reklama juz ruszyla.
Sms shop i systemy to wszystko 100% vestia. Czyli to co pisalem. Dokladna kopia vestii, z tym, ze nie wszystko sie uda skopiowac. Wiec na pewno bedzie tego mniej.

No ale, dalej czekam na:
Dzisiaj w takim razie postaramy si? pokaza? wam czym Moon si? wyr??nia? b?dzie i czym sie wyr??nia.

Na pewno nie opisem, tak?e skopiowa?e? go ode mnie :)
S?dz?c po twojej kreatywno?ci wymienisz jakie? eventy wzi?te z otlandu

Wszystkie dodatkowe skrypty jak i eventy s? mojego autorstwa tj. Castle War, Run Event, Last Man Stadning, Metin Stone, Firestorm, Rain Items, Taski via talkaction czy te? Capture the Flag. Wi?c ka?dy b?dzie mia? co robi?, co? takiego jak nuda u nas na serwerze nie zago?ci.

Zobaczymy. I wbijamy :)

Wszystkie dodatkowe skrypty jak i eventy s? mojego autorstwa tj. Castle War, Run Event, Last Man Stadning, Metin Stone, Firestorm, Rain Items, Taski via talkaction czy te? Capture the Flag. Wi?c ka?dy b?dzie mia? co robi?, co? takiego jak nuda u nas na serwerze nie zago?ci.

Przecie? te eventy s? og?lnodost?pne.

NIE POLECAM SERWERA, WYGL?DA NA KOLEJN? KOPI?. NIE POKAZA? NIC SWOJEGO!

Przecie? te eventy s? og?lnodost?pne.

NIE POLECAM SERWERA, WYGL?DA NA KOLEJN? KOPI?. NIE POKAZA? NIC SWOJEGO!

Wybacz, ale je?li kto? u?ywa te eventy kt?re zosta?y udost?pnione to jego serwer posiada ?mieci rzygaj?ce po ca?ej konsoli silnika b??dami a nie eventy, jeszcze raz powtarzam wszystkie skrypty jakie tam s? na moonie s? mojego autorstwa.

Nie wiem co wy chcecie od tego serwera. Ka?dy jest w stanie zrobi? kopi? dobrego ots licz?c na ogromny zarobek. Ch?opak my?li, ?e dotpay wyp?aci mu miliony po tygodniu i b?dzie m?g? zrobi? moonot fun evo V2!
Wszed?em sobie na stron? i widz? sporo b??d?w, niedoci?gni??. Ciarki mi przechodz? jak pomy?l? co mo?e na mapie si? dzia?... Pozdro

Ostatnia edycja:

Co mog? napisa? czytaj?c wszystkie posty tutaj?
NIE POLECAM!

?ryj gruz cyganie a nie wypa? to ty ,zr?b jaki? serwer to pogadamy...

We? wyjd? na otland ci? bluzgaj? to tu przylaz?e? hejtowa? . *********** ! To jest zapowied? a nie miejsce na twoje wypociny Mrozu : ]

Si? nie interesuj.

dajcie spok?j ch?opakowi, w tych czasach kopie serwer?w na starcie s? ju? spalone.

Kopia Vesti? osobi?cie pogra?em na vesti i nawet ciekawie si? gra ale nie zagra?bym na podobnym serwerze tego typu ze wzgl?du ?e niema to ?adnej przysz?o?ci. Poleca?bym odwo?anie startu i przerobienie chocia?by quest room, temple, i exp room.

Nie wiem co wy chcecie od tego serwera. Ka?dy jest w stanie zrobi? kopi? dobrego ots licz?c na ogromny zarobek. Ch?opak my?li, ?e dotpay wyp?aci mu miliony po tygodniu i b?dzie m?g? zrobi? moonot fun evo V2!
Wszed?em sobie na stron? i widz? sporo b??d?w, niedoci?gni??. Ciarki mi przechodz? jak pomy?l? co mo?e na mapie si? dzia?... Pozdro

Cz?owieku czy ty wiesz wgl o czym ty m?wisz? Kolejny pionek, kt?ry szuka przyg?d w reklamie, zajmij si? swoimi rzeczami a te pozostaw nam, serwer nie jest jak typowe evo, pewnie i twoje serwery, kt?ry postoi tydzie? i reset, o nie. Ta edycja nawet dla 1 osoby b?dzie sta?a kilka miesi?cy, i nie jest to tak ?e liczymy na du?y zysk z dotpaya czy jak to tam sobie nazwa?e?. Bo nie mo?na z takiego za?o?enia wychodzi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry