-Tibia 8.60 MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

Status
Zamknięty.
Odp: MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

1. Wiem o czym pisz?.
2. Wiem, ?e Vestia nie jest typowym evo.
3. Sorki, homepay.
4. No jak masz wykupiony serwer na minimum 3 miesi?ce to ju? lepiej przebole? z 1 osob? ni? zmarnowa? na nic...

1. Wiem o czym pisz?.
2. Wiem, ?e Vestia nie jest typowym evo.
3. Sorki, homepay.
4. No jak masz wykupiony serwer na minimum 3 miesi?ce to ju? lepiej przebole? z 1 osob? ni? zmarnowa? na nic...

1@ No, chyba raczej nie wiesz skoro narzucasz nam jakie? negatywne spostrze?enia, nie wiesz co zosta?o tutaj zrobione.
2@ Ja bardzo szanuje hostera vestii bo go?? odwala kawa? dobrej roboty.
3@ To nie wa?ne czy dotpay, homepay czy jakie? inne *****, tutaj nie chodzi o pieni?dze tylko o serwer dla ludzi, nowa szanse zacz?cia przygody od nowa, zaistnienia na nowo, gdzie vestia daje ma?a szanse bo ju? serwer stoi troch? czasu i nawet i? hoster vestii dba o low levele to i tak takie osoby maj? bardzo ma?e szanse zaistenia w top levelu czy wgl w tym ?wiecie ( "Ale to tylko moje zdanie " ).
4@ To te? kolejna ma?o wa?na rzecz na ile jest serwer, ja dop?acam do niego z w?asnej kieszeni bo lubi? przy tym sp?dza? wolny czas, sprawia mi to przyjemno?? robienia czego? dla kogo? co da frajd? chocia? przez chwil?, daje mi to satysfakcj? i mam gdzie? te wszystkie hejty na temat reklamy, kopii itp. Ja i tak b?d? robi? swoje.

Wybacz, ale je?li kto? u?ywa te eventy kt?re zosta?y udost?pnione to jego serwer posiada ?mieci rzygaj?ce po ca?ej konsoli silnika b??dami a nie eventy, jeszcze raz powtarzam wszystkie skrypty jakie tam s? na moonie s? mojego autorstwa.
Skoro si? ich nie umie skonfigurowa? to wtedy jak to uj??e? "rzygaj? po ca?ej konsoli silnika b??dami". Raczej w?tpi?, ?e te skrypty s? twojego autorstwa - skoro skopiowa?e? opis, mapy, obrazki, sms shop, nazwy spelli, a nawet rozk?ad zak?adek na stronie to raczej nie posiadasz takich umiej?tno?ci, aby napisa? takie skrypty. A nawet jakby? mia? to raczej nie powiela?by? istniej?cych tylko zrobi? co? w?a?nego... oh, zapomnia?em. Nie umiesz.

Skoro si? ich nie umie skonfigurowa? to wtedy jak to uj??e? "rzygaj? po ca?ej konsoli silnika b??dami". Raczej w?tpi?, ?e te skrypty s? twojego autorstwa - skoro skopiowa?e? opis, mapy, obrazki, sms shop, nazwy spelli, a nawet rozk?ad zak?adek na stronie to raczej nie posiadasz takich umiej?tno?ci, aby napisa? takie skrypty. A nawet jakby? mia? to raczej nie powiela?by? istniej?cych tylko zrobi? co? w?a?nego... oh, zapomnia?em. Nie umiesz.

W tym momencie jeste? ?mieszny, skoro zarzucasz komu? brak umiej?tno?ci gdzie go?? nie bierze pod uwag? skrypt?w innego pochodzenia ni? swoje. Nie wiem za kogo ty si? masz i jak? w?adasz wiedz?, ale gwarantuje tobie ?e w tej kwestii si? mylisz i nie jest to fer wed?ug mojego wsp?lnika. I wiesz, ?e nawet si? ciesze ?e mam skrawek twoich map? Nie mia?em ciebie za takiego dzieciaka, kt?ry ma si? za kogo? lepszego bo by? tym pierwszym. Pozdrawiam i zaka?czam tym dyskusj? z tob? P. Crypton.
I tak na marginesie, fajne eventy u ciebie powsta?y ostatnio, ch?tnie skorzystam :*

Boooom.jpg

Nerwy pu?ci?y! Czeka? tylko a? go kto? tak zdenerwuje w grze i przez to zamknie sw?j pro otsik :(

Boooom.jpg

Nerwy pu?ci?y! Czeka? tylko a? go kto? tak zdenerwuje w grze i przez to zamknie sw?j pro otsik :(

?wietne spostrze?enie, masz mnie za 15 letniego g?wniarza, kt?ry tak w?a?nie podchodzi do sprawy? Czy mo?e to tym nim jeste? ?

?adne nerwy nie pu?ci?y, a czeka? mo?esz, ?ycz? powodzenia :) Bo z natury nie jestem nerwowym cz?owiekiem i takie rzeczy nie maj? miejsca pod czas robienia czego? co uwielbiam. I nie nazywam MoonOTSA pro otsikiem, jest to projekt jak wszystkie inne, a to jakie ty masz zdanie na jego temat to w sumie mnie nie interesuje bo nic nie widzia?e?.

Nie staram si? pokaza? jaki to jestem zajebisty i czego to ja nie potrafi?, ch?tnie zobacz? twoj? prace skoro tak kreatywnie si? wypowiadasz.

Nie miales tu czasem pokazac jakiegos swojego wkladu w serwer? Nie pokazales na razie nic, poza skopiowanymi w 100% kawalkami mapy + wypisywaniem ile to ty sie nie napracowales i ze wszystko potrafisz...
Start sie zbliza a zadnych eventow jeszcze na serwerze nie ma, a przynajmniej opisow na stronie. Takze dalej slabo to wszystko wyglada. A start sie zbliza wielkimi krokami.
Czyli generalnie, gadasz gadasz, a nic nie robisz, zeby przekonac kogokolwiek, ze wlozysz troche pracy w serwer.
Wszyscy wychodza z zalozenia, ze gotowce skopiowane a nie zrobione samodzielnie sa tylko dla kasy. A to kolejny powod dlaczego malo ludzi wchodzi na takie serwery.
Pokazesz w koncu jakas swoja prace wlozona w ten serwer czy dalej bedziesz sie tylko wyklucac nie popierajac swoich slow zadnymi prawdziwymi argumentami i dowodami?

S?uchaj robaczku, jak by? siedzia? troszk? w ?rodowisku OTServ'a to wiedzia?by? i? mam du?e do?wiadczenie w tym pierdolniku, wi?ksze ni? wy wszyscy razem wzi?ci pisz?cy w tym temacie. ?aden skrypt/quest whateva na Vestii nie sprawi?by mi problemu na wi?cej ni? 30 minut pisania kodu. Przegl?daj?c jaki ch?am wrzuca?e? do Moon'a w postaci r??norakich skrypt?w a? przesta?em wierzy? w twoje umiej?tno?ci jak i poziom jaki w tym ?rodowisku pokazujesz b?d?c w?a?cicielem tak du?ego serwera Evo. Ca?e szcz??cie i? s? jeszcze ludzie kt?rzy za kas? mog? co? jeszcze dla ciebie zrobi?, prawda Crypton? Masz ciekawe pomys?y, no w?a?nie, tylko pomys?y.

Ostatnia edycja:

Nie miales tu czasem pokazac jakiegos swojego wkladu w serwer? Nie pokazales na razie nic, poza skopiowanymi w 100% kawalkami mapy + wypisywaniem ile to ty sie nie napracowales i ze wszystko potrafisz...
Start sie zbliza a zadnych eventow jeszcze na serwerze nie ma, a przynajmniej opisow na stronie. Takze dalej slabo to wszystko wyglada. A start sie zbliza wielkimi krokami.
Czyli generalnie, gadasz gadasz, a nic nie robisz, zeby przekonac kogokolwiek, ze wlozysz troche pracy w serwer.
Wszyscy wychodza z zalozenia, ze gotowce skopiowane a nie zrobione samodzielnie sa tylko dla kasy. A to kolejny powod dlaczego malo ludzi wchodzi na takie serwery.
Pokazesz w koncu jakas swoja prace wlozona w ten serwer czy dalej bedziesz sie tylko wyklucac nie popierajac swoich slow zadnymi prawdziwymi argumentami i dowodami?

Masz racj? lecz poka? mi gdzie ja co? wspomnia?em o tym czego to ja nie potrafie, fakt wspomnia?em o tym ?e sporo czasu po?wieci?em serwerowi ale w?tpie ??bym poruszy? temat umiej?tno?ci i jaki to ja jestem, raczej ja tutaj bronie swojego honoru. A co do event?w s? one, lecz wprowadzana jest lista ich

Znam ownera i wiem ze sie stara, poswieca duzo czasu na bawienie sie w otsy a takie szuje jak ty mu w tym przeszkadzaja niszczac opinie, w sumie to wjb w takich HIPSTERK?W jak ty no ale wiesz kimure ktos ci zalozyl kiedys? albo balaszke? jak nie wiesz ocb google spojrz no tyle na ten temat czekam na start i powodzenia ! ;]

Hehe nawet Vollarin ,owner starej monery si? wypowiedzia? . Zapraszam do zak?adania kont szykuje si? oro !

Hehe nawet Vollarin ,owner starej monery si? wypowiedzia? . Zapraszam do zak?adania kont szykuje si? oro !

"Ilo?? graczy w bazie danych: 35" - z tego chcesz oro robi?? Mo?e orgie ale nie oro.

"Utworzenie konta zobowiazuje Cie do nie lamania regulaminu VestiaOT, kt?ry zaakceptowales." - hmm okej czyli na tym serwie mog? wszystko bo to nie Vestia
clipboard01k.gif

"FAQ i Poradniki" - tyle tu poradnik?w, ?e a? sie pogubi?em
clipboard02e.gif

"Achievmenty" - serio 25? Geniuszem nie jestem ale naliczy?em tylko 10.
clipboard04.gif

Dla tych co chcieliby zrobi? swojego ots'a w 10 min polecam ctrl+c -> ctrl+v !!

Ostatnia edycja:

sebastianek - Vollarin ; d . B?dzie oro nie b?j si? ; ]

S?uchaj robaczku, jak by? siedzia? troszk? w ?rodowisku OTServ'a to wiedzia?by? i? mam du?e do?wiadczenie w tym pierdolniku, wi?ksze ni? wy wszyscy razem wzi?ci pisz?cy w tym temacie. ?aden skrypt/quest whateva na Vestii nie sprawi?by mi problemu na wi?cej ni? 30 minut pisania kodu. Przegl?daj?c jaki ch?am wrzuca?e? do Moon'a w postaci r??norakich skrypt?w a? przesta?em wierzy? w twoje umiej?tno?ci jak i poziom jaki w tym ?rodowisku pokazujesz b?d?c w?a?cicielem tak du?ego serwera Evo. Ca?e szcz??cie i? s? jeszcze ludzie kt?rzy za kas? mog? co? jeszcze dla ciebie zrobi?, prawda Crypton? Masz ciekawe pomys?y, no w?a?nie, tylko pomys?y.

Przeciez tu nie chodzi o to...
Nawet najtrudniejsze skrypty czy systemy dla otsa jest zrobic stosunkowo prosto jesli sie juz zna podstawy. Takze jedyny problem to wlasnie pomysly. Kolejna rzecz to polaczenie tego wszystkiego co sie wymysli i stworzy(kupic czy juz **** z tym bo to nie ma znaczenia), w grywalny serwer. Jeszcze jedna rzecz to zapewnienie hostingu i stabilnosci. I ostatnia to reklama. Jesli chodzi o strone techniczna przy tworzeniu serwerow to tak na prawde jest bulka z maslem... Kazdy moze postawic serwer bo wszystko jest juz przygotowane przez innych(chodzi mi o silnik a nie o same skrypty czy mape). A jesli chcesz cos dodac od siebie, wcale tak duzo nie musisz umiec. Tworzenie podstawowych skryptow i przecietnej mapy spokojnie wystarczy na stworzenie swietnego serwera. Problemem jest wlasnie to co opisalem wczesniej. Nie kazdy ma pomysl, stabilnosc, reklame oraz grywalnosc na serwerze... Dlatego mimo wszystko crypton jest w czyms dobry, bo mimo ****owego zaopatrzenia technicznego w postaci slabo wykonanych skryptow, polaczyl to wszystko w sposob taki, ze jednak tych ludzi troche tam siedzi na serwerze i to juz od dawna...

Takze... Odpalic serwer to nie filozofia. Trudem tutaj jest stworzenie czegos grywalnego na dluzsza mete, co trzeba dobrze rozplanowac.

@Embere
Wiesz ile kont moze powstac w ciagu ostatnich 2 godzin przed startem, jesli ma on zapewniona dobra reklame u liderow? Jesli masz kontakty?
****owy serwer i wbija ci 400+ osob, bo polecila go osoba do ktorej liderzy maja zaufanie. Wchodzi 10 gildii po 20 osob. Oni tez reklamuja, bo im zalezy wtedy zeby wbilo wiecej ludzi. Dochodza kolejne randomy + gildie i robi sie z tego calkiem niezla masowka na start. Nie zmienia to faktu, ze taki serwer po 2 tygodniach ma max 50 graczy... Ale nie o to chodzi teraz.
Takze pojecia za bardzo nie masz o czym mowisz, a mimo wszystko sie wypowiadasz.

@top
W dalszym ciagu nie pokazales zadnej swojej wlozonej pracy w serwer, takze gowno tam z tego wychodzi. Bo nic nie ma twojego. Co z tego, ze ze skopiowanych rzeczy mogles zrobic cos fajnego, zareklamowales sie ****owo jednym slowem, dlatego wszyscy tak hejtuja. Szczegolnie po bledach ktore zostawiles... Bo to tylko dowodzi, ze skoro nie chcialo ci sie poprawic takich blachostek przed wypuszczeniem reklamy, zapewne reszta tez nie jest dopracowana a skopiowana na szybko. Wiec kolejny raz w sumie wyjasniam to samo. Dlaczego masz taki hejt w temacie.

W szczeg?lno?ci reklamowania si? u innych Eloni :) Bardzo kreatywny spos?b na promowanie siebie i swojej pracy, jeszcze raz brawo. Prywatne wiadomosci do graczy na vestii, kreatywnosc na wysokim poziomie pokazania tego co masz do zaoferowania.

Stoj? dzi? w temple, loguje si? nowa posta? i co widz?? Zapraszam na Moonot. Ty ju? nie m?w nic na temat kreatywno?ci, bo nie do??, ?e skopiowa?e? map? vestii, skopiowa?e? regulamin, grafiki, piszesz do mnie, ?e reklamuj? si? u innych, a sam reklamujesz si? na moim serwerze, kt?ry jak to napisa?e? " i tak padnie".

Nie licz na sukces.

Ostatnia edycja:

Nie powtarzaj sie mistrzu, ju? to wiemy, a co do kreatywno?ci to nic o niej nie wiesz, na pewno jeste? tak kreatywn? osob? ?e wszystko sam robisz, gratuluje :) W szczeg?lno?ci reklamowania si? u innych Eloni :) Bardzo kreatywny spos?b na promowanie siebie i swojej pracy, jeszcze raz brawo. Prywatne wiadomosci do graczy na vestii, kreatywnosc na wysokim poziomie pokazania tego co masz do zaoferowania.

Nie powtarzam si? mistrzu wyra?am swoja opinie na temat tego ots, bo raczej od tego jest te forum. A co do tego ?e wszystko sobie robi? sam to nie jest tak jak m?wisz, bo ?ci?gn?? silnik z jakiego? forum lub skopiowa? od kogo? i wrzuci? na dedyk z gotowa mapa to nie jest problem. Aha dodam ?e to nie jest tylko moja opinia, bo bezpodstawnie ludzie nie robili by sobie takich nick?w, ?eby za?mieca? twojego accmaker'a. A tutaj ma?y dow?d. Pozdrawiam Obywatelu, i ?ycz? dalszych sukces?w w kopiowaniu czyjej? mapy.

vestia2.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/825/vestia2.jpg/

Ostatnia edycja:

3 dni przed startem 48 graczy w bazie danych?

3 dni przed startem 48 graczy w bazie danych?

Nawet dla tych 50 os?b, z przyjemno?ci? poprowadz? projekt na d?ugi czas, nie zdegradujecie mnie swoimi docinkami, pozdrawiam.

Nie mog? si? doczekac startu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry