-Tibia 8.60 MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

Status
Zamknięty.
Odp: MoonOT | Fun Evo | Start 15 lutego 2013!

Zapraszam gildie . Trzeba co? poorac !​

Nawet guild stworzy? sie nie da ... Pzdr dla noob ots'a

Czyli ostry niewypa??

lepiej wbija? na moonots.pl!

du?o event?w, super mapa, fajny acc

Haha 1 post ,nazwa moonots ;p

oj chyba start b?dzie przek?adany "z przyczyn technicznych" :) xox0 czy kt?ry? z jego nielicznych graczy chce uratowa? temat noob kontem? pozdro, przecie? za?o?yciel tematu i tak odpali otsa nawet dla 1 osoby - tak twierdzi.

Haha 1 post ,nazwa moonots ;p
oj chyba start b?dzie przek?adany "z przyczyn technicznych" :) xox0 czy kt?ry? z jego nielicznych graczy chce uratowa? temat noob kontem? pozdro, przecie? za?o?yciel tematu i tak odpali otsa nawet dla 1 osoby - tak twierdzi.

On reklamuje calkiem inny serwer ;<
You idiot...
Jest roznica miedzy moonot.pl a moonots.pl.

Ta odpowiedz jest bez znaczenia dla mnie, serwer tak czy inaczej zostanie odpalony.

Przek?adany jest start z powod?w, kt?rymi si? nie b?d? dzieli? z osob? tak? jak ty poniewa?, ustalmy nie potrzebuje kolejnych rzeczy do wys?uchiwania twoich hejt?w dzieciaczku.

Reszte zainteresowanych graczy prosz? o cierpliwo?? i zapraszam w weekend na TEST SERWER.

Chcemy wystartowa? bez ?adnych niespodzianek na starcie tak aby gra by?a przyjemno?ci? u nas, r?wnie? przek?adany jest serwer z powodu masowego hejtu, antyreklamy i spamowania i oskar?ania nas o wszystko.

Ja tego nie robi?em po to ?eby si? k??ci?, chcia?em wyj?? z alternatyw? Vestii i da? szanse nowym kt?rzy na vestii ju? nie maj? przysz?o?ci i nie tylko, bo zach?camy ka?dego do gry u nas.

Pozdrawiam, Xoxo

---Aktualizacja---

moonots.pl te? dzi? startuje i to jest oldschool ^^

Jak masz reklamowa? tutaj sw?j 100% datapack z otlandu to lepiej wyjdz i zr?b w?asny temat.

Przek?adany jest start z powod?w, kt?rymi si? nie b?d? dzieli? z osob? tak? jak ty poniewa?, ustalmy nie potrzebuje kolejnych rzeczy do wys?uchiwania twoich hejt?w dzieciaczku.
To mo?e podziel si? ze swoimi graczami? Pewnie ma?o kont i nie zarobisz sobie ;/

To mo?e podziel si? ze swoimi graczami? Pewnie ma?o kont i nie zarobisz sobie ;/

Ty raczej moim graczem nie b?dziesz, ale skoro tak to ju? t?umacz?.
Z powodu i? jeden z administrator?w nie m?g? pracowa? przy projekcie z powod?w prywatnych, idzie za tym sporo nie wyko?czonych rzeczy.

I nie ?ycz? sobie obelg typu "nie zarobisz sobi?", bo szczerze? nic nie wiesz jakie mam podej?cie do tego interesu a mo?e nazw? to moim hobby, bo ja nie licz? tutaj na zysk, ja sam dok?adam z tego z w?asnej kieszeni, jedyne co chce osi?gn?? to satysfakcje graczy z dobrego serwera, a skoro ty robisz to dla zarobku i jest to dla ciebie przysz?o?? w zarabianiu pieni?dzy to mordo, wsp??czuje tobie z ca?ego serca i ?ycz? mi?ego ?ycia, na prawd? :)

R??nica jest mi?dzy nami taka ?e ty to robisz dla pi?ni?dzy kt?rych nie masz a ja robi? to dla graczy bo to ***** lubi? :) Koniec tematu papa :D

---Aktualizacja---

Dodatkowo je?eli chodzi o serwer to sam doszed?em do wniosku, ?e serwer powinien jeszcze przej?? test serwer gdzie wy?apiemy ew. ostatecznie wszystkie b??dy + chcemy wys?ucha? opinii graczy po testach i zrobi? serwer pod nich

co jak co ale ten wasz konkurent moonots ma pi?knie przerobiony layout ;p

mo?e gdyby mapka i strona nie by?a kradziona to mia?by? wi?ksze zainteresowanie ;-) uwa?aj na DDoS ;)

Zobaczy?em,przeczyta?em,uwierzy?em,polubi?em te s?owa wystarcz? bardzo polecam postaram si? wbi? na op??nionym starcie :D

kt?ra to ju? edycja moona? stoi max z 2 tygodnie i pada,albo beda takie ataki ze tego nie ogarna i koniec.Mapka po??czona z kilku innych ots?w nic w?asnego pomys?u,ja nie polecam za szybko padnie

niez?a mapa.
polecam sam pogrywam czasami
exp stages m?g?by by? mniejszy ale nie ejst ?le ! pozdrawiam !

Serwer jeszcze nie mia? ?adnej edycjii, mi tworzymy co? nowego i wierzymy ?e to b?dzie d?ugotrwa?y projekt. Zach?camy do gry ju? w nadchodz?cym tygodniu

A gdzie tu ip ots wgl jest?

Serwer jeszcze nie mia? ?adnej edycjii, mi tworzymy co? nowego i wierzymy ?e to b?dzie d?ugotrwa?y projekt. Zach?camy do gry ju? w nadchodz?cym tygodniu

No nie mog?, przecie? kopiujecie to co jest na vestii i nazywacie to czym? nowym? ?mieszny jeste?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry