-Tibia 8.60 MoonOTS.net Zapowied? #1

Status
Zamknięty.

Clean-Sector

Senior User
Maj 13, 2012
Liczba reakcji
52
Witam, mam zaszczyt zaprezentowa? wam nowy projekt o nazwie MoonOTS.net (nie myli? z MoonOTS.eots.pl).

Serwer jest przerabiany od czystej mapy evolution, obecnie posiada 50 expowisk oraz 2 questy.
Jest to pierwsza zapowied? tego serwera. Test server planujemy zrobi? jeszcze przed ?wi?tami.

W tym temacie chce aby?cie oceniali moj? prace na bie??co oraz dodawali swoje propozycje.

Proponowany EXP STAGES:

Kod:
1-50 = 300x
51-100 = 150x
101-150 = 100x
151-200 = 60x
201-250 = 40x
251-280 = 20x
251-300 = 15x
301-350 = 10x
350-280 = 7x
381-400 = 6x
401-450 = 5x
451-650 = 4x
651-800 = 3x
801~ = 2x

Kod:
1 - 50 = 3000x
51 - 100 = 2500x
101 - 150 = 1500x
151 - 200 = 1000x
201 - 350 = 500x
401 - 450 = 400x
451 - 500 = 100x
501 - 600 = 50x
601 - 700 = 25x
701 - 800 = 10x
801 - 900 = 8x
901 - 1000 = 4x
1001~ = 2x

Kod:
1 - 50 = x200
51 - 100 = x125
101- 150 = x75
151 - 200 = x35
201 - 300 = x15
301 - 400 = x7
401 ~ = x3

Mo?ecie dodawa? swoje propozycje na temat exp stages.

Zdj?cia:

Odp: MoonOTS.net Zapowied? #1

Wizualnie to fajnie si? prezentuje. My?l?,?e b?dzie dobrze ;p

Ale chyba raczej doda?e? expowiska, kawa?ki map.. przerobieniem tego nie mo?na nazwa? ;p
MoonOts paczka ma wiele b??d?w ;p by? musia? dobrze j? "przeczyta?" by wy?apa? i naprawi? "kruczki"

Przecie? napisa?em ?e robi? map? od czystej mapy evolution? i ?eby nie myli? z MoonOTS.eots.pl wi?c nie wiem o co chodzi.

Wszystko robie sam, staram si? nic nie kopiowa?.

No nawet fajnie to wygl?da, co do expa to proponuje ten 3.
Powodzenia w projekcie !

Wiele os?b na gg napisa?o mi ?e jest to moonots z editem, dlatego jeszcze dzisiaj dodam wam nowe zdj?cia z gry aby?cie mogli lepiej zobaczy? to co mamy dla was przygotowane.

Poka? wi?cej SS z tych expowisk!, po zobaczeniu tych 3 screen?w nie bardzo mnie projekt zainteresowa?...

Witam i Pana Urbana.
Powiem tak,?e moon nie ma a? tak powa?nych b??d?w co si? nie da na fast zrobi?.
Pozdrawiam.

Przecie? napisa?em ?e robi? map? od czystej mapy evolution? i ?eby nie myli? z MoonOTS.eots.pl wi?c nie wiem o co chodzi.

Wszystko robie sam, staram si? nic nie kopiowa?.

Haha, co? Piszesz, ?e starasz si? nic nie kopiowa?, a skopiowa?e? ju? nazw?? Wszystko robisz sam? To jest mapa evo, kt?ra wype?nia 90% serwer?w open tibia, a to ?e dodasz par? teleport?w to nawet edycj? nie mo?na nazwa?. Prosz? ci?, zr?b co? bardziej kreatywnego ni? tworzenie kolejnej kupy, kt?rych znajd? ci tysi?ce.

Kup? to ty masz w gaciach chyba i tym co napisa?e? obra?asz wszystkich co bazuj? na tej mapie czyli: Magevo,Vestia,Cantebia,DarkSandOTS, a oni na pewno 2x razy wi?cej zrobili ni? ty w ca?ym swoim ?yciu.

A co do nazwy to nie pisz ?e jest zgapiona czy co? bo Admin moonots pozwoli? mi tak? zrobi? a i nie chodzi?o mi o podrabianie orygina?u :f nawet pewnie nie wiesz co znaczy s?owo moon ;f

Podobno z idiot? nie powinno si? dyskutowa?, no ale... :D

tym co napisa?e? obra?asz wszystkich co bazuj? na tej mapie czyli: Magevo,Vestia,Cantebia,DarkSandOTS, a oni na pewno 2x razy wi?cej zrobili ni? ty w ca?ym swoim ?yciu.

Przepraszam owych wielkich administrator?w tych zacnych wirtualnych ?wiat?w, za to co napisa?em. Nie wiem sk?d masz tak? pewno??, ?e zrobili w ?yciu 2x wi?cej ode mnie, ale mo?esz mie? racj?. Jednak je?li masz na my?li, ?e zrobili to poprzez otwarty serwer, to musz? przyzna?, ?e tw?j nick kontrastuje do twojego stanu umys?owego. Co do stanu emocjonalnego nie mam w?tpliwo?ci. To ju? udowodni?e? :D

A co do nazwy to nie pisz ?e jest zgapiona czy co? bo Admin moonots pozwoli? mi tak? zrobi? a i nie chodzi?o mi o podrabianie orygina?u :f nawet pewnie nie wiesz co znaczy s?owo moon ;f

Gratuluj? kreatywno?ci i oryginalno?ci. Wida?, ?e nie bez powodu otrzyma?e? tytu? redaktora forum, haha. Nie wiem co to znaczy 'zgapiona', ale je?li masz na my?li 'skopiowana', jak napisa?em, to niewa?ne czy masz pozwolenie czy nie, zer?n??e? t? nazw? niczym bezbronn? pi?ciolatk? :3 nie wiem gdzie si? wychowa?e? (chocia? si? domy?lam), ale taki angielski przerabia?em w podstaw?wce.

@top
Otsa nie polecam, admin to dzieciak. Peace!

Podobno z idiot? nie powinno si? dyskutowa?, no ale... :D

Przepraszam owych wielkich administrator?w tych zacnych wirtualnych ?wiat?w, za to co napisa?em. Nie wiem sk?d masz tak? pewno??, ?e zrobili w ?yciu 2x wi?cej ode mnie, ale mo?esz mie? racj?. Jednak je?li masz na my?li, ?e zrobili to poprzez otwarty serwer, to musz? przyzna?, ?e tw?j nick kontrastuje do twojego stanu umys?owego. Co do stanu emocjonalnego nie mam w?tpliwo?ci. To ju? udowodni?e? :D

Gratuluj? kreatywno?ci i oryginalno?ci. Wida?, ?e nie bez powodu otrzyma?e? tytu? redaktora forum, haha. Nie wiem co to znaczy 'zgapiona', ale je?li masz na my?li 'skopiowana', jak napisa?em, to niewa?ne czy masz pozwolenie czy nie, zer?n??e? t? nazw? niczym bezbronn? pi?ciolatk? :3 nie wiem gdzie si? wychowa?e? (chocia? si? domy?lam), ale taki angielski przerabia?em w podstaw?wce.

@top
Otsa nie polecam, admin to dzieciak. Peace!

Ohh, niech ci b?dzie ale z tym ?e jestem dzieciakiem to przesadzi?e? bo mam 19lat i nie uwa?am si? za dziecko :o na priv mog? ci poda? dane do Facebook'a.

TOPIC: Co do startu serwera to nie ma dok?adnej daty, poniewa? zosta?o nam do napisania par? ciekawych system?w.
Dzisiaj dodam nowe zdj?cia z serwera.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry