• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Moonots.pl

Status
Zamknięty.
Odp: Moonots.pl

JA GRAM :d fajna zabawa du?o tp xd ogolnie zajebiscie whuj wiecej expowisk polecam :d

a i ten jak szukasz mappera czy kogos to masz ochotnika
nick to Anabis
pozniej dodam ss :D

Zapraszam do grania na tym ots na prawd? dobrze i fajnie sie gra :)

Update:
-Dodany nowy Quest na : Mage Helmet i Yalahar Legs Piece.
-Dodane 6 nowych expowisk.
-Dodane 4 nowe Potwory.
-Dodane 20 nowych domk?w.
-Poprawiona balansacja profesji.
-Poprawiono kilka zg?oszonych bug?w na mapie.

~Refresh~Refresh~Refresh~Refresh~Refresh~Refresh~Refresh~Refresh

Ma?a zmiana :)
Nowe temple:
60145598.jpg

Nowe DP:
ecf.jpg

Ten OTS jak najbardziej profesjonalnie prowadzony :) mi?a atmosfera, duzo nowych ciekawych rzeczy !! naprawde dobrze rozbudowana mapa evo :D Wszyscy szukaj? dobrze rozbudowanej mapy evo gdzie mozna pograc w mi?ej atmosferze! Tak samo jak ja szuka?em i znalaz?em i mam zamiar tutaj zawitac na d?u?szy czas ostatni update tez bardzo ciekawy, nowe tp u?atwiaj? gre :) JAK KAZDY WIE " IM WI?CEJ AKTUALIZACJI TYM LEPSZA ZABAWA I ODKRYWANIE NOWYCH TAJEMNIC ! "

Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej gry, Geniusz ! :)

Ots bardzo fajny :)
Evo bardzo przerobione i dopracowane, ponadto cz?ste update - to mi si? podoba ;)
Administracja nie olewa tego serwera.
Dobrze si? expi ^^
Przynajmniej bany za free nie lec? tak jak na eots.pl
Polecam tego OTs'a Pzdro
100/10

20:38 Nowy rekord: 127 graczy online.

Ots si? rozkr?ca zapraszam do gry. Ju? nie d?ugo update :) nowe potwory,addon bonus,expy. ;)

Ots jest kradziony !!! Nie grajcie na moonots.pl tylko na moonots.eots.pl !!
Zapraszam :)

Ots jest kradziony !!! Nie grajcie na moonots.pl tylko na moonots.eots.pl !!
Zapraszam :)

Mo?e i kradziony ale o wiele lepszy ni? moonots.eots.pl ;] wiec mo?esz usun?? sw?j koment :D

//Nie daj si? sprowokowa?. Nast?pnym razem uzasadniaj swoj? wypowied?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Normalnie jak dzieci, bo nic wi?cej o was powiedzie? nie mo?na jak by to wam nazw? i wszystko u kradli to ciekawe co wybyscie m?wili bo na pewno nie by?o by wam weso?o a jak wy si? cieszycie bo jaki? konkurs doda? na laptopa to naprawd? zal.pl przecie? wiadomo, ?e nie da laptopa za ok 3.5 tys bo jemu to si? nie op?aca napisze notk? ze wygra? jaki? ?ul spod sklepu i b?dzie! A co do tych updatow to na moonots.eots.pl jest ich dyzo wi?cej

Update z 3 maja
Oto lista zmian z dzisiejszego update:
-Powi?kszono expowisko z Demonic Dragonami
-Dodano potwora Evil Warlock
-Dodano Tarmina Town
-Dodano 28 domk?w
-Dodano dzia?aj?ce scyzoryki
-Dodano potwora Sea King
-Dodano quest na Icy Rainbow Shield
-Dodano du?e expowisko z Evil Warlockami
-Dodano expowisko z Hellhoundami
-Dodano expowisko z Sea Kingami
-Dodano expowisko z Evil Warlockami
-Dodano expowisko z Dragon Lordami
-Dodano expowisko z Cyrulikami
-Dodano expowisko z Warlockami
-Zmieniono ca?kowicie depo +1 i +2
update z 1 maja
Dzisiaj mia? miejsce update, dodano w nim mi?dzy innymi:
-Nowe Miasto - Ice City
-10 expowisk
-50+ nowych domk?w
-Usuni?cie PZ bug?w
Zosta? zmieniony tak?e lekko system demon castle, od teraz dzia?a na zasadzie
dotykania fontanny.
Przez ca?y dzie? dzisiejszy b?dziecie mogli si? cieszy? podw?jnym expem (do godziny 24).
update z 19 Kwietnia
zosta? w nim wprowadzony Temple of Darkness Event. Do eventu mo?na wej??
codziennie o 19, 20 i 21, wej?cie znajduje si? pod depo. Codziennie mog? wykona? go tylko 3 ekipy
(1 otwarcie - 1 ekipa). Dla ?mia?k?w, kt?rzy wykonaj? ten event czeka kilka warto?ciowych przedmiot?w...

w sumie potwork?w doda? ok. 20, ok. 78 nowych domk?w itd.
TO tylko najnowsze update

Notka moderatorska:
Koloru czerwonego nie u?ywamy

TO przeraszam nie wiedzialem :P

Ostatnia edycja:

Moze mi sie zdaje, ale wiekszosc komentarzy albo zostala wyludzona albo muliti conta (badz kumple GMA) bo jednak wypowiadaja sie o otsie dobrze tylko osoby z naprawda mala iloscia postow ale nie mi w to wnikac...
Ots jak prawdziwy Moon, dodane kilka rzeczy ale ogolnie nic ciekawego moja ocena :
4/9

@Lord Bborek
Nie wiedziales? Nie ma takiego czegos. Albo sie przeczytalo regulamin albo nie...Radze Ci przeczytac Regulamin przed pisaniem nastepnych postow. <Bo jak mozna nie wiedziec ze kolor RED jest zarezerwowany dla kadry?:D>

Ostatnia edycja:

Moze mi sie zdaje, ale wiekszosc komentarzy albo zostala wyludzona albo muliti conta (badz kumple GMA) bo jednak wypowiadaja sie o otsie dobrze tylko osoby z naprawda mala iloscia postow ale nie mi w to wnikac...
Ots jak prawdziwy Moon, dodane kilka rzeczy ale ogolnie nic ciekawego moja ocena :
4/9
@Lord Bborek
Nie wiedziales? Nie ma takiego czegos. Albo sie przeczytalo regulamin albo nie...Radze Ci przeczytac Regulamin przed pisaniem nastepnych postow. <Bo jak mozna nie wiedziec ze kolor RED jest zarezerwowany dla kadry?:D>

Ty chyba masz za du?o "Multi Cont" w g?owie nawet nie wbi?e? na serwer wiec si? nie wypowiadaj. !

17:20 Nowy rekord: 170 graczy online.

Ostatnia edycja:

Wydaje mi si?, ?e ten temat nie zosta? za?o?ony po to, ?eby k??ci? si? o to czy OTS jest kradziony, czy nie, na kt?rym lepiej gra?, i gdzie jest wi?cej updat?w.. Oceniajcie ten serwer, a nie podajecie jakie? g?upie argumenty, co do pozytywnych post?w. To jest dziecinne ;). Po prostu ludzie z OTS'a go oceniaj?, kt?rzy wcze?niej nie znale?li takiego OTka. Nie pomy?leli?cie w ten spos?b ? Ale? sk?d, bo po co ;) Mi sie jak najbardziej serwer podoba i na pewno tutaj d?ugo zostane. Nie jest to OTS, na kt?rym jedna osoba robi wszystko sama, a co za tym idzie, cz?ste update i pomoc praktycznie ca?y czas na OTSie. Polecam w 100%.

Pozdrawiam, Lybron.

Ten OT jest ciekawy, chocia? mog?a by w miar? swoich mo?liwo?ci zaktualizowa? map? oraz serwer.Widz? te? sam, ?e spora rzesza graczy na tym serwerze co jest du?ym plusem dla nich.Zobaczymy jak to b?dzie dalej.

Pozdrawiam

Ju? nie d?ugo spory update. Powitajmy naszego nowego mappera Arts18 :) Miejmy nadzieje ze wniesie du?o dobrego do ots'a :)

Dwa filmiki z ots'a

Ostatnia edycja:

A mi si? dosy? podoba
Jak by? zmieni? troche wygl?d miasta i styl tp room-u by? mia? wi?cej graczy bo ta mapa jest ju? co na 5 ots ;]

RefreshRefreshRefreshRefresh

Dwa filmiki z ots'a

RefreshRefreshRefreshRefreshRefresh

Nowa wersja moonots.pl startuje ju? w Pi?tek (25 czerwca) o godzinie 12:00 zostanie dodanych wiele nowych rzeczy. Oraz G??wnym Administratorem zostaje Stormstrike.

Status
Zamknięty.
Do góry