Motor

Status
Zamknięty.

GoD Wielki II

Advanced User
Sierpień 28, 2010
Liczba reakcji
7
Prosz? o pomoc ...
Szukam jakiego? motoru po to ?eby np pot?uc si? po polach tylko takiego taniego (od 100 do 400z?) i dobrego ^^
Z g?ry dzi?ki

Odp: Motor

W takich kryteriach polecam Ci Suzuki Hayabuse, dobry fajny motorek. ?adne osi?gi, og?lnie daje rade, powiedzia? bym nawet, ?e ponad twoje wymagania.

Kurwa sk?d mamy wiedzie? co dla ciebie jest tanie? Mo?esz by? kurwa dzieckiem z dworca, albo synem Billa od okien. Okre?l cen? i dopiero wtedy licz na jak?? rade, pomoc.

@down
Dla mnie to odpowiedni motor na pola.

Ostatnia edycja:

W takich kryteriach polecam Ci Suzuki Hayabuse, dobry fajny motorek. ?adne osi?gi, og?lnie daje rade, powiedzia? bym nawet, ?e ponad twoje wymagania.
Kurwa sk?d mamy wiedzie? co dla ciebie jest tanie? Mo?esz by? kurwa dzieckiem z dworca, albo synem Billa od okien. Okre?l cen? i dopiero wtedy licz na jak?? rade, pomoc.

Chodzi mi w granicach od 100 do 400z? i takie pytanie do ciebie Suzuki Hayabuse to chyba nie jest odpowiedni motor na pola xD
@down
No nie wiem patrzy?em to ogary s? tak po 400z? ;)

Ostatnia edycja:

Wiesz co ci??ko okre?li? no ... To zale?y od twoich upodoba? . M?wisz ?e motor na pole tak ? Poszukaj czego? na internecie ale za 400z? to nic super nie kupisz a jak ju? kupisz to b?dziesz musia? w to w?o?y? pieni?dze ...

Hmm.Mo?e jaka? WSK?Albo jakiego? crossa 50 pojemno?ci chocia? te? s? drogie ;p, nie jestem zorientowany po ile stoj?.Najtaniej by Ci pewnie wysz?o za motorynk?.

Yyyyyy... Za tyle, to powiem Ci, ?e chuja kupisz.

Ostatnia edycja:

Motor do p?l powinien by? lekki i mie? dobry moment. Nie wiem czy dostaniesz taki motorek. Ze swojej strony polecam Ci "Wsk 175". Bardzo dobry motor tylko s?ysza?em ?e cz?sto siada skrzynia oraz sprz?g?o. Mia?em przyjemno?? na nim je?dzi? i powiem szczerze ?e jest ?wietny.

Lepiej malucha sobie kup. Do zapierdalania po polu jest zajebisty ;D. Najlepsze s? dachowania xD.

minicross 49cc... za 400z? praktycznie nic nie kupisz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry