Mutacja-pomocy!

Damianmatrix

Active User
Kwiecień 13, 2012
Liczba reakcji
1
Witam. Mam 13 lat. Od 4dni mam chrys, kt?ra nie ustaje i czasami nawet nie mnie wyksztusi? ?adnego s?owa. Koledzy ?miej? si? ?e mam mutacje. Ale nie zwracam na nich uwagi. Co wy o tym s?dzicie i czy znacie jakie? domowe leki na mutacje?

Odp: Mutacja-pomocy!

Mo?liwe, ?e to rak krtani. Polecam p?j?cie do specjalisty.

Pomyli?em si?. Mam chryp?. Napisa?em chrys sory za b??d.
Opcja EDYTUJ...

Co do mutacji, to jej si? nie leczy, lol. Dowiedz si?, czy rzeczywi?cie masz mutacj?, czy to nie jaka? choroba... Je?li to to pierwsze, to si? nie przejmuj - ka?dy przez to przechodzi. Koledzy mog? si? troch? nabija?, bo Ty ju? to masz, a oni jeszcze nie, normalne zachowanie. Ale nie przejmuj si? nimi, m?j znajomy mia? mutacje w jeszcze m?odszym wieku. Je?li nie s? kretynami, to powinni to zrozumie? :P

Nawet je?eli to by?aby mutacja, jest ona jedn? z odznak dojrza?o?ci. Je?eli twoi kumple ?miej? si? z tego, ?e kto? wyprzedzi? ich w rozwoju, to raczej ?le o nich ?wiadczy. R?wnie? polecam ci i?? do lekarza, raczej to nie jest nic powa?nego, ale lepiej dmucha? na zimne.

JA PIERDOLE UMRZESZ!

sory nie mog?em si? powstrzyma?: D

Trwa oko?o 2 lat.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mutacja_g%C5%82osu
Z wikipedii, wiec troche sie pomeczysz! xD
Po wszystkim mozesz wygladac tak:
ed52e_chory-chlopak-indie-kumar.jpg

Ale bedzie spoko.

A tak serio. No kurwa po co taki temat? Tyle osob przechodzi mutacje i nikt nie placze i nie pisze durnych tematow na forum z placzem albo pytaniami... Wpisz sobie w google mutacja i poczytaj jak chcesz cos wiedziec. I mutacja to nie choroba wiec skoncz pierdolic z leczeniem bo az boli czytanie takich idiotyzmow. Idz tez lepiej leczyc wzrok bo nie widzisz z kilometra, albo tez wech bo jak jestes kolo gowna to smierdzi...
No ewentualnie jeszcze mozesz leczyc pecherz bo co jakis czas musisz sie isc odlac...

Ostatnia edycja:
Back
Do góry