Eee.. to jaki? gejparty, jak kole?aneczek nie b?dzie. Nie, no ?artuje oczywi?cie. Popytaj kumpli jak? muzyk? lubi? i tak? pu??. Mi si? osobi?cie na imprezy podoba House lub Dance.
Sciagnij club rotation, troche trance'u (tiesto, dyke, buuren, dijk), jakis house i puszczaj. Ewentualnie wlacz jakies radio (cyberparty/radioparty) i niech leci.
ch?opak xd robi 12urodziny to gdzie mu w g?owie kole?anki xd
Co do muzyki na imprez? 12 urodzin to najlepiej by by?o z muzyk? elektroniczna,
hehe ale wy raczej b?dziecie je?? a nie ta?czy? i pi? alkohol xd bo to 12 urodziny
a po za tym taniec boy vs boy xd hehe ;PP i wyluzuj urodziny to urodziny nie przejmuj si? bana?ami tylko si? baw xd lub popro? koleg?w niech przynios? tez jak?? muzyk? :up:
You do not have permission to view link please
Log in or Register
?ci?gn??em z t?d jaki? album chyba techno.A tak wog?le ?ci?ga?em DJI,np.DJ Tiesto
A dawajcie jeszcze fajne tytu?y
Kole?anek nie b?dzie (chocia? bym chcia? )bo ja mam ma?y dom,a og?lnie mieszkam na wsi(nie ?acha? si?!)
Mo?e tylko z 2,3 koleg?w zaprosz?,ewantualnie 4.To dawajcie tytu?y ok?:up:
O to b?dzie si? dzia?o.
Zapodaj komercyjne "podtechno",czyli East Clubbers,Dj Hazel,Basshuter,Energy 2000,Tiesto,Kalwi & Remi,Manieczki.
I pami?taj o alko.Jedna butelka Reds na Was wszystkich powinna starze?.
/Jak Tiesto to podtechno, to sie dziwie, ze jest jednym z najlepszych Dj'ow trance na swiecie ; )
#edit
Dobra,rozp?dzi?em si?.
Tak wi?c Tiesto nie jest "podtechnem".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.