• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

My Gallery

Status
Zamknięty.

kalmelenx

New User
Liczba reakcji
0
[align=center]This is my Map Gallery:
skrin

skrin

skrin

skrin

Narazie to :d to chyba jest moje 2 temple kt?re zrobilem :x
Next Map:
skrin

skrin

skrin

skrin

skrin

skrin

skrin

skrin

Pozdrowienia dla Mapper?w , Skrypter?w na Tibia.net.pl ! Dzi?ki nim ka?dy OTS jest pro!
Wiem nie jestem zaawansowany w Mapping ale to jest my Hobby :x ;(

Odp: My Gallery

Wszedzie pusto..
a te depo to bardzo male.
i na kij z kazdego pietra dp robisz ss
Trenuj. 2/10

Masz pomys?y to dobrze, ale troch? s?abe wykonanie, screeny w RME r?b F11, lepiej wychodz? : )
Na ss'ach depo, te 2 kolumny co s? przed depo , s? ?le wykonane, nie potrzebnie u?y?e? autobordera robi?c te ska?y w ?rodku ...
Za ma?o natury, k?pek traw itp.
Ma?o detali, jest za pusto!
Dodawaj ma?e kamyczki to poprawia nastr?j mapy :)
Mieszaj troch? bordery.
3/10
Pracuj dalej ;)

Mapy nie za pi?kne. Depo dla 4 os?b temple puste, sklepy pod exp 999x, "depo" tak jak sklepy no i ten most niezbyt podobny do mostu. Prawie niema detali, natura ca?kiem ?le zrobiona. Musisz jeszcze popracowa?, a? w ko?cu doruwnarz najlepszym.

Nie oceniaj siebie za najgorszego. Skoro jest to Twoje hobby to powiniene? w siebie uwierzy? i Tworzy? coraz lepsze mapki. Najlepiej skorzystaj z poradnik?w, kt?re znajdziesz na tym forum. One napewno bardzo duzo ci pomog?. Musisz popracowa? troszk? nad rozmieszczeniem natury, nad dopasowaniem detali, szczeg???w i urozmaice? ca?ej mapki. No ale 'trening czyni mistrza' w takim razie powodzenia w dalszych pracach! Nie poddawaj si?!

Bardzo ?adne depo z g?ry Wyglada jak Arabski Zamek O.o ale w ?rodku Ma?o detali ale bardzo mi si? podoba ta podloga z tymi w??ami Popracuj troch? jeszcze i ladnie wyjdzie a i podoba mi sie osiedle tylko niepotrzebny ten slad wielki -.-

Nom mapki nie s? przepi?kna ale widzia?em gorsze nie podobaj? mi si? jest ma?o szczeg???w kiepskie depo temple te? mnie nie zaciekawi?o 0 ?ycia mapka nie nadaj? si? do grania niestety kiepsko ci to wszystko wysz?o miejmy nadzieje ?e si? poprawisz i pokarzesz nam prawdziwe mapki pe?ne ciekawych miejsc na kt?re b?dzie mi?o popatrze?.Moja rada ?wicz 3x wi?cej i bardziej sumienie a prace b?d? o wiele lepsze ni? te tutaj

Ocena 3/10

Pozdrawiam Eztaz

Prace bardzo s?abe, pope?niasz wiele podstawowych b??d?w, robisz kwadraty i jest tu zupe?nie pusto, bo nie dbasz o detale.
Chocia? te pierwsze nie s? takie z?e, w ostatnich ?le dostosowana odleg?o?c od mapy i zepsuta jako?c :/.

Jest ?rednio.

: d Dzi?kuj? wam za komentarze ;)

Owner w?tku zmieniony na mnie ^ ^ tam zly e-mail wpisalem i zle polecial aktywacyjny XD :P

No to zaczynamy na rl : d To ss z rl mapy edit by my zmieniona podloga itd.
skrin

Mi si? nie podoba po?owa do siebie nie pasuje,0 natury,mam te? jakie? dziwne przeczucie ?e skopiowa?e? od kogo? mapki bo ten 1 ss'y nie przypomina w og?le reszty i inne maj? ca?kiem inny wygl?d,nie wiem mo?e si? myl? mo?ne nie,mo?e szybko si? uczysz i zmieniasz na pozytywne po komentarzach,po za tym kwadratowo, @2xup jest niby rzeka w ok?? niej bordery kt?re s? proste,powinny mie? jakie? ugi?cia,ma?o detali

Trenuj , trenuj . Masz pomys?y ale wsz?dzie pusto . Temple jak miasto duch?w ;p

Status
Zamknięty.
Do góry