..::My life in Thoria - become a legend::..

Odp: ..::My life in Thoria - become a legend::..

Jak tak si? prosisz to mo?e ja Ci? oceni? :P Og?lnie nie jest ?le, nikt nic nie pisze, bo wszyscy czekaj? na 20 lev ;D Co do galerii, to lolled =D, nie wiedzia?em nawet, ?e takie "co?" istnieje zatem dzi?kuj? ;* ;DDD Tak w og?le to poexpi?a by? zamiast zwiedza? galeri?. BTW na tibia.com w Twoim commencie widniej? np. takie znaczki "Nienawidz?". No chyba, ?e chodzi Tobie o to "Jestem polk?. I jestem z tego dumna." i dlatego nie zmienisz tych polskich znak?w, kt?rych tibia.com nie czyta. Pozdro

Ej, Ty chcia?a? sprzeda? Paladin Armor za 500 gps??
:DDD
nie no, dobra nie b?d? si? na?miewa? ;P

No to ja od?wie?? troszeczk?, no chyba, ?e nie mog? si? przy??czy? (by?o by mi smutno :o). Postanowi?em zrobi? jedna z misji Tibia Tales:

2dwc7d0.png

Pisz? solo stajl bo ten naab praktycznie mi tylko przeszkadza? (bi? smoka z wand of dragonbreath :D <lol>). Dzisiaj ide na jeszcze jedna misj? z Tibia Tales wi?c mo?e b?dzie edit.

GoGo 100 , powodzenia. ;)

no bardzo ?adnie Kate brawo :) podoba mi si? to Powodzenia ;*

?adne Zdj?cia!!
Pozdrawiam!!

Kate, no kurde kulturalnie nielegalnie elgeancko sklejasz zdj?cia ;D
A? chce si? ogl?da?, bez obrazy dla reszty w temacie.
Kiedy jakie? awanse? Mam na Thorii troch? kaski na zbyciu bo kiedy? gra?em ;]
wi?cej screenow!!

P.S, znam Sanjieg'o prywatnie, miewa czasami tak, ?e mu odwala ale na co dzie? jest ca?kiem normalny xD

hehe widz? ?e jednak na tym forum graj? ludzie z Thorii
Aktualnie musze odzyskac swojego 18 knighta
Pozatym gram oko?o 3-4 lata na thorii wi?c znam ten ?wiat

Witam, jestem nowy i niewiem jak dodawa? zdjecia. Tzn niewiem z k?d wzi??? ten adres URL obrazka. Odpiszcie plx.

@Up
ImageShack® - Image Hosting
@Topic
Jestem chora, wi?c mia?am troszk? czasu na gr?, tote? postanowi?am, ?e od?wie?? temat, st?d mam niestety tylko jeden awans w poziomie magicznym + screena takiego bez okazji xd
mlvl.jpg

Posta? obok mnie to moja kumpela z rl, znowu nam?wi?am j? do grania ze mn? :D Wi?c teraz nie jest mi smutno :)
No i screen bez okazji:
42025047.jpg

ZA WSZYSTKIE POZYTYWNE UWAGI I KOMENTARZE WIELKIE DZI?KUJ?!
:thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx:
Pozdro

Pierwszy raz ciesze si?, ?e kto?, ze znajomych chory uheheh (ssy)
Ale mog?aby? wi?cej dac ;x
Kiedy co? poexpisz?

Gratulacje Kate dawaj 20 i deserta wtedy kupisz se lepsze eq, lub jak wolisz wydasz na exp
GoGo 100 :]

;oo. yy. no to tak. w?a?nie osoba ta Kate jak zwykle swoim wdzi?kiem, nam?wi?a mnie do grania. tak,tak wiem ?e gadam pierdo?y ^^

Posta? na + xd mam nadzieje ?e uda nam si? kiedy? do?? do 100. :p

Hiho!!
Dzisiaj kolejne dwa awanse!! Najpierw lvl. Nareszcie mam szesnasty!
lvl.jpg

No i awans w levelu magicznym. Niestety, nawet go nie zauwa?y?am, bo by?am zbyt spanikowana, gdy? goni? mnie pk. Screena z awansem macie wi?c niezbyt ciekawego ;/
mlvlc.jpg

No i na razie to wszystko. Jak co? to wyedytuj? ;)
Pozdro i :thx:

;d nono ro?niemy w si??, czekam na wi?cej wra?e? ^^ . dzi?ki wiesz za co :D

Ostatnia edycja:

No Gratz wam awans?w eq i kaski ;>
Nie?le wam idzie jak na taki zjebany ?wiat pewnie nie kt?rzy wnerwi? si?, ?e to napisa?em ale taka prawda 120lvl 60lvl i 42 wbi?em tam i huja zjebany Serv kiedy wbijesz 40+ zazwyczaj dostajesz odrazu za free payment dla zasady od noobskiej elity Thori np. starego Bloodz bo Szwedzi tam s? nawet spoko ale reszta szczeg?lnie araby i UK to naaby z reszt? sami sp?jrzcie na highscore tego Serva tyle czasu tam nie gra?em a lvl w top 5 si? prawie nie zmieni?y zna?em tam dobrz jednego z high lvli o nicku Slaanesh kt?ry ju? od nie gra bo ju? dawno z orientowa? si?, ?e z tego ?wiata ju? nic nie bedzie.
A wi?c ?ycz? wam Powodzenie!
:>:p

Bardzo fajne ss'y a ten shovel fighting mnie dobi?o normalnie :D:D:D:D:D
Moze poszukam ssy z thorii dawny server....to by?y czasy.
Pozdrawiam

?ycze dalszych sukces?w w grze jak i w prowadzeniu tematu :) A ssy sa bardzo ciekawe xDD

Pozwolenie na dodawanie SS'ow od Kejti.

282q0cn.jpg

Gratuluj? awans?w. sko?uj sobie jakie? lepsze eq ,potrenuj magic level i posta? b?dzie miodzio. Dobij 20 lvl ,le? na deserta i masz lepsze Eq :P Pozdrawiam.

?adne adv. Pozdro do mnie ? thx ;* Ja ju? tutaj nie gram. Na Lunarze katuje. ?adne eq, level Byaku, oby tak dalej

Back
Do góry