What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19
Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

hahaha , urywek wczorajszej rozmowy
grbm.png

CundeK

Advanced User
Reaction score
4

Musze nim INQ i Wote zrobic, a potem to juz szybka 250 ;d, gram nim jak nie expie z marcinoskym
mistrz.png

gg, poszedlem na hive -1, i 600k profitu + jakies stuffed dragony za 444k sprezdalem =1kk i kupilem gill gugela :D

Madwin

Advanced User
Reaction score
13

To tak blady z tego co slyszalem to zbieraj dla Exela 20kk :D , Hawk Ty juz nie grasz czy co?Bo ja mam zamiar wr?ci? ale wiesz hajsiki jakie? moje :p , co do tematu to mogliby?cie co? ciekawszego wrzuca? :D kiedy ja tu dodawa?em screeny nie by?o tak nudno ;d

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

mordo za starych czas?w by?o inaczej , teraz to umar?o
aktualnie mam przerw?.. ile ? nie wiem :s
logowalem dzisiaj to 300 k nie cale mam l?l

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

did you see that ? *.*
91l8.png

Dedas

Active User
Reaction score
4

Ju? 4 mi uciek?a tak samo </3

Wczorajszy Warmodzik vs Ping Pongi

Stan chara

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

no nareszcie sie co? ruszy?o

websteromatero

Active User
Reaction score
0

Uploaded with

zaczne od tego ze nie znam ogolnie was ale ok
Jestescie jebani chyba na osiedlu , myslicie ze jak mi zrobicie jakiegos HUNTA NA OTSIE to ja bede plakal ? ze padne na shadowie strace 1 lvl i 3 cc na blessy ? pojebalo was smiecie ahah mozecie mnie bic dalej , shadow dla mnie jest tylko 4fun bo czekam na vestie ;)

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

no ja sie nie dziwie ?e czekasz na vestie gdzie graj? 3k lvle i gdzie sie expi i ucieka

Dedas

Active User
Reaction score
4

[/URL]

Uploaded with

zaczne od tego ze nie znam ogolnie was ale ok
Jestescie jebani chyba na osiedlu , myslicie ze jak mi zrobicie jakiegos HUNTA NA OTSIE to ja bede plakal ? ze padne na shadowie strace 1 lvl i 3 cc na blessy ? pojebalo was smiecie ahah mozecie mnie bic dalej , shadow dla mnie jest tylko 4fun bo czekam na vestie ;)

Szkoda, ?e nie wstawi?e? ca?ej rozmowy ze mn? (Sir Kostuch), gdzie? j? mam to wieczorem pewnie podrzuce, ?eby pokaza? rzeczywi?cie jak "nic" dla Ciebie nie znaczy stracenie paru levelk?w na otsiku.
Nie chodzi?o mi o to, ?eby Cie hunci? tak o, bo mam tak? ochot? czaisz? Gdyby? zachowywa? si? jak jaki? normalny facet (chocia? w?tpliwy), bez rzucania i spiny pogada? to bym zrozumia?. Kiedy? by?a taka akcja, ?e co? tam z Marcinem czy jego bratem na murach - niewa?ne - wyskoczy?e? do nich/niego z jap? to teraz si? nie dziw, ?e dostajesz po dupie. Nie chodzi nam o to, ?eby? straci? ile? tam levelk?w, bo na takim otsiku to si? odrabia chwila moment, szczeg?lnie na 200. Chodzi nam raczej o to, ?eby? nie mia? "przyjemno?ci" z gry, za to jaki jeste? (do?? aspo?eczny). Wiem, ?e pewnie 3/4 tego co napisa?em nie zrozumiesz, bo tw?j poziom intelektualny bliski jest zeru, ale mam nadziej?, ?e pozosta?a 1/4 do Ciebie trafi.

Screeny wieczorem, yo.

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

co jest verson taki engri :D

Dedas

Active User
Reaction score
4

Ca?o?? rozmowy, a nie wyedytowany i zmanipulowany przez Aqu? urywek.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

jedyne co mnie w chuj bawi z tych waszych rozm?w to nie te wyzwiska itd to straszenie ?e jest si? hunted haha :D kurwa na otsie ludzi strasz? takim czym?? wezcie ludzie;d . Og?lnie temat umiera jak i ten serwer. same ssy z wbijania levels?w itd.. NUDA.. ?adnych akcji pvp ani nic.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Lepsze to ni? nic, niech sobie wbijaj? lvle, ja na ?wi?ta wbijam si? pobi?, tylko nie wiem, czy si? jaka? gildia znajdzie tam jeszcze.

CundeK

Advanced User
Reaction score
4

Ja aktualnie gram w Ping Pongach btw. nie robie screen?w z akcji, bo nie mam za bardzo kiedy :D Lvlk?w te? nie mam jak dawa?, bo co nie wbije 208/209 to spadam do 204 :D SVVAG, wbijaj z ch?ci? si? pobijemy:D
Nowy addonik !
mage.png

---------- Tre?? dodana o 08:02 ----------

Maaarcin?
hehe.png

znalazlem to na kwejku ale cos sie nie chcialo wrzucic to zrobilem printem-geniusz:D

Dedas

Active User
Reaction score
4

jedyne co mnie w chuj bawi z tych waszych rozm?w to nie te wyzwiska itd to straszenie ?e jest si? hunted haha :D kurwa na otsie ludzi strasz? takim czym?? wezcie ludzie;d . Og?lnie temat umiera jak i ten serwer. same ssy z wbijania levels?w itd.. NUDA.. ?adnych akcji pvp ani nic.

Po 1. Strasze go huntem, a i owszem. Gdybym zna? jego adres, gdyby mieszka? gdzie? blisko, to po prostu pojecha?bym i mu dopierdoli? ale takiej mo?liwo?ci niestety nie mam, a skoro jak widzia?e? na screenach "nic nie obchodzi go stracenie paru levelk?w", to mog? to robi? do usranej ?mierci - mi pasuje.
Po 2. Same ssy z wbijania lvl?w? Wcze?niej w?a?nie wrzuca?em mniej screen?w z awans?w, a wi?cej z jakich? durnych uciekaj?cych Panterek, kt?re przez 20 lat nie chc? da? si? z?apa?.
Po 3. ?adnych akcji pvp? Akcje pvp s? i to codziennie (Jordi, Nuskei, Maslana te sprawy) ale jako? popatrz nie mam czasu specjalnie robi? screena jak si? potuj? albo klej? jakie? sd/ue typeczkowi na ryj. Jest nagrane frag/war movie naszej gildii (Bongo Team pod przewodnictwem Mursa) to sobie mo?ecie obejrze?.
Wiem, ?e edycja jest chujowa, na LB na defie nie jest pokazana ca?a akcja, a szkoda, bo tam by?o grube Disco Ava ale co zrobi?. Ziomek najwidoczniej nie umia? inaczej.

P??niej screeny.

Nied?ugo b?dzie drugie war movie mi?dzy innymi vs Ping Pong (old Calary/Wipe Again), Jordi po??czony z Fulgiem, Nuskei itd.

Last edited:

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

verson co jak co ale ja bym sie ciebie nie wystraszy? xDDDDDDDDD

CundeK

Advanced User
Reaction score
4

Po 1. Strasze go huntem, a i owszem. Gdybym zna? jego adres, gdyby mieszka? gdzie? blisko, to po prostu pojecha?bym i mu dopierdoli? ale takiej mo?liwo?ci niestety nie mam, a skoro jak widzia?e? na screenach "nic nie obchodzi go stracenie paru levelk?w", to mog? to robi? do usranej ?mierci - mi pasuje.
Po 2. Same ssy z wbijania lvl?w? Wcze?niej w?a?nie wrzuca?em mniej screen?w z awans?w, a wi?cej z jakich? durnych uciekaj?cych Panterek, kt?re przez 20 lat nie chc? da? si? z?apa?.
Po 3. ?adnych akcji pvp? Akcje pvp s? i to codziennie (Jordi, Nuskei, Maslana te sprawy) ale jako? popatrz nie mam czasu specjalnie robi? screena jak si? potuj? albo klej? jakie? sd/ue typeczkowi na ryj. Jest nagrane frag/war movie naszej gildii (Bongo Team pod przewodnictwem Mursa) to sobie mo?ecie obejrze?.
Wiem, ?e edycja jest chujowa, na LB na defie nie jest pokazana ca?a akcja, a szkoda, bo tam by?o grube Disco Ava ale co zrobi?. Ziomek najwidoczniej nie umia? inaczej.

P??niej screeny.

Nied?ugo b?dzie drugie war movie mi?dzy innymi vs Ping Pong (old Calary/Wipe Again), Jordi po??czony z Fulgiem, Nuskei itd.
2:30 - blady da nuker here:D
;)
sski dam potem maybe