Po 1. Strasze go huntem, a i owszem. Gdybym zna? jego adres, gdyby mieszka? gdzie? blisko, to po prostu pojecha?bym i mu dopierdoli? ale takiej mo?liwo?ci niestety nie mam, a skoro jak widzia?e? na screenach "nic nie obchodzi go stracenie paru levelk?w", to mog? to robi? do usranej ?mierci - mi pasuje.
Po 2. Same ssy z wbijania lvl?w? Wcze?niej w?a?nie wrzuca?em mniej screen?w z awans?w, a wi?cej z jakich? durnych uciekaj?cych Panterek, kt?re przez 20 lat nie chc? da? si? z?apa?.
Po 3. ?adnych akcji pvp? Akcje pvp s? i to codziennie (Jordi, Nuskei, Maslana te sprawy) ale jako? popatrz nie mam czasu specjalnie robi? screena jak si? potuj? albo klej? jakie? sd/ue typeczkowi na ryj. Jest nagrane frag/war movie naszej gildii (Bongo Team pod przewodnictwem Mursa) to sobie mo?ecie obejrze?.
Wiem, ?e edycja jest chujowa, na LB na defie nie jest pokazana ca?a akcja, a szkoda, bo tam by?o grube Disco Ava ale co zrobi?. Ziomek najwidoczniej nie umia? inaczej.
P??niej screeny.
Nied?ugo b?dzie drugie war movie mi?dzy innymi vs Ping Pong (old Calary/Wipe Again), Jordi po??czony z Fulgiem, Nuskei itd.