My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

No Pany to jak ci?niem na to PoI? :D

Hawk prze typ jeste?...
Jak Ty ?yjesz z tymi dedami ;<
Do wieczora z nami, a teraz zmiana gildii bo my WM do 1000 mamy i b?dziesz pada? bez mo?liwo?ci expienia ? ;<
Beka :D

jak ja u was w gildi nawet nie by?em lol ? powiedzialem calarowi daj mi inva na druida to ten ze nie no to sorry poza tym nie za bardzo czuje sie u was gdzie jest masa 497536956839465 typa kazdy mowi co chce a na battle kazdy robi co chce

fasas.png

jak ja u was w gildi nawet nie by?em lol ? powiedzialem calarowi daj mi inva na druida to ten ze nie no to sorry poza tym nie za bardzo czuje sie u was gdzie jest masa 497536956839465 typa kazdy mowi co chce a na battle kazdy robi co chce

Wczoraj przez wys?aniem wara tak ko?o 15-16 na vt siedzia?e? i Hawk by? w gildii wi?c nie zmy?laj ;x
Poza tym je?li chodzi o wara to akurat odzywaj? si? tylko osoby, kt?re maj? si? odzywa? wi?c nie gadaj g?upoty, ja jako? nie s?ysz? ?eby kto? nieproszony odzywa? si? :)
Btw po choler? ma Ci dawa? inva na noob druida 237 kt?ry Ci kas? zarabia zamiast i?? na ob 283ms kt?ry ma wi?ksze dmg ?

nie by?o mnie na poi hard bass sie przed?uzylo :D ogolnie bylo super. Gz PoI , marcin mam do Ciebie psrawe odezwe sie w grze.

dawno nie by?o nic ode mnie:
Lvlowanie (kilka si? nie zmie?ci?o xD nie pro?cie abym pisa? ile kk posz?o na blessy...) :
screenshotsat16mar06212.png

Aktualizacja ca?ego eq:

beztytuu2rg.jpg

Btw. Obieca?em ze padniesz noobie prawad? ;>

beztytuutqgy.jpg

20:56 Warning! The murder of Uman was not justified.

Powiedzialem ze bedziesz padal ;(

20:56 Warning! The murder of Uman was not justified.

Powiedzialem ze bedziesz padal ;(

Tak, mog?em to nagra? jak mnie gonili?cie... jeszcze p??niej p?acz ?e w og?le nie sta?em i nie da?em si? bi?:<

btw mnie zabi?e? ty + 200 ek a i tak ledwo ledwo ;< noobki bez pvp

Mar 16 2013, 20:56:44 Killed at Level 160 by Qard Tyta
Most damage

ek zada? wi?cej dmg od ciebie (tak poza)

Ostatnia edycja:

poikg.png

Screen z dzisiejszego PoI , chyba si? uda?o , co ?

@edit
Troch? "zabawy" w Gimpie:
recha.png

^^

Pytanko mam:
Dlaczego jak wklejam ten napis wy?ej do avataru , to pokazuj? si? z bia?ym t?em , chocia? jest przezroczysty?

Ostatnia edycja:

I tak bede chodzil w krewetce
ps. za 17 razem
wildhorse.png

Uman, bo ja cie bilem tylko z ue bo combo chcielismy :>

Dzisiaj widzia?em jak tam Hawk Przy Majku na darashi szala?. Deda widzia?em... Nie bij ludzi. :D
|zdj?cie dodam jutro [dzi?]|

zrobmy gildie tnetowsk?. :)

1000postt.png

ro****alem system?

//Mhm... nie :/
Warn za 2 posty ze zdj?ciami w ci?gu 24h. System win! \o/

Wielki obronca sprawiedliwosci, a idiota. No ***** jego mac, przeciez to sie tyczy pojedynczej osoby oraz odswiezania tematu.
Pojedyncza osoba moze wstawiac raz na 24h. Ale jak jedna osoba wstawi to druga moze nawet minute pozniej... Przeciez w tematach 10 osob dodaje zdjecia, i maja czekac? To co, jeden bedzie czekal 2 tygodnie, bo akurat inni beda dodawac zdjecia? A jesli chodzi o odswiezanie tematu, to to sie raczej nie zalicza, bo odswieza autor tematu i postem w ktorym psze, ze odswieza, a nie ktos kto po prostu dorzuca fotke do tematu... Regualmin wypadalo by czytac ze zrozumieniem...
W czasie 24h u?ytkownik ma prawo do jednego postu ze zdj?ciem w danym temacie.Odst?pstwa od tej regu?y b?d? surowo karane.
Niby forum ma ladnie dzialac, a z taka kadra to ja tego nie widze, bo ludzie sobie wrzucaja regulaminowo fotki do tematu i jeszcze dostaja warny. A potem zdziwienie wszechobecne w kadrze, ze odeszlo 10 osob z dzialu zdjecia i zaczeli wrzucac na innym forum bo tutaj tylko moderatorzy wkurwiaja... No prosze was...
Dorzuccie mi jeszcze warna za cytowanie zdjec, co tez bedzie smieszne, bo o ile sie nie myle ma to odciazyc serwery przez zmniejszenie ilosci obrazkow. A taki obrazek to na pewno ro****ie system i spali dyski... A ludziom strona przez ten cytat bedzie sie ladowac 10 lat bo za duzo wazy kolejne zdjecie. Prawda?
I czemu 3/4 postow w temacie nie ma warnow? A post #1009 i #1010?
Albo #992 i #994? Czy tez wiekszosc postow ze zdjeciami?
@top
Ta ta, gz gz wszystkiego itp etc. Nie mam zamiaru komentowac tematu, tylko sobie przegladam co tam sie dzieje...

Ostatnia edycja:

_pdOIZ.png

Dobilem 50.

A tak wogole to chyba teleport sie ****al w Ancient Ruins tomb.
Albo jestem debilem. ;d

phijup.png

Ostatnia edycja:

@up
Pewnie potrzebujesz scarab coin?w , co jest bardzo prawdopodobne ...
Wi?c wychodzi na to drugie ^^

@topic
124 mlvl na Mechatroniku :)
124mq.png

Nawet Firoxis za?apa? si? na skrina.

Ostatnia edycja:

Ty ty ty ! Ja do Ciebie pisze od 2 godzin a Ty bocisz! Oo nie napewno tak nie b?dzie.

nom zrobi?em sobie scyzoryki , wszystkie 3 :D potem edytne i dodam ssa

Back
Do góry