My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

@up:

Rudy...

@Topic:

Ja pierdziu jestem zjebem T^T do 8 ogl?da?em anime zeby serie ca?? sko?czy? :<<

@tronik:
Ile za t? pi??? na camela? :P

No to lecimy z screenami... pierw co? ?miesznego:

beztytuudjb.jpg

171
screenshotfri22mar19000.png

172
screenshotfri22mar20142.png

by?o 173 ale tak to si? ko?czy jak idziesz z kim? na hunta a tu dupa -.- kto? nagle mega afk...

true bro -,-
Jeszcze doszlo ze karabin maszynowy to taki rp ;D

Od teraz, ka?dy post kt?ry nie b?dzie zwi?zany z tematem, lub b?dzie uwa?any za spam, zostanie odpowiednio nagrodzony.

Jaka ta nagroda?

Tak jest !
Nagradzajcie u?ytkownik?w, jednego z najbardziej aktywnego tematu na ca?ym forum.
Do??, ?e si? kto? wysila, wejdzie na tnet, zaloguje si?.. co? jeszcze skrobnie to jeszcze ?le..

@AntyWarn

Przerzuci?em gre na Ms'a ( ;

6xEed.png

wlX0.png

Ostatnia edycja:

@up
Fakt, jest to jeden z najbardziej aktywnych temat?w na TNP, ale z tego powodu mam traktowa? ten temat wyj?tkowo ? Zobacz co si? dzieje. Po?owa post?w, jest nie na temat oraz jest zaliczana jako spam, a druga po?owa post?w powinna by? wysy?ana do danego u?ytkownika na PW. Robi si? tutaj bardzo du?y spam, przez posty ma?owarto?ciowe, nie wnosz?ce nic nowego do tematu. Temat ten s?u?y do wstawiania zdj??, opisywania waszej przygody z danego serwera, a nie do pogaduszek.

@up
Po?owa post?w, jest nie na temat oraz jest zaliczana jako spam, a druga po?owa post?w powinna by? wysy?ana do danego u?ytkownika na PW.

Wychodzi na to ze wogole screenow nie wstawiamy ; |

No i w ko?cu :D

PoI Done !

zj3Rc.png

Are you fucking kidding me?
l0lv.png

Wi?cej ?miechu ^^
lolv2i.png

Ostatnia edycja:

@up
Fakt, jest to jeden z najbardziej aktywnych temat?w na TNP, ale z tego powodu mam traktowa? ten temat wyj?tkowo ? Zobacz co si? dzieje. Po?owa post?w, jest nie na temat oraz jest zaliczana jako spam, a druga po?owa post?w powinna by? wysy?ana do danego u?ytkownika na PW. Robi si? tutaj bardzo du?y spam, przez posty ma?owarto?ciowe, nie wnosz?ce nic nowego do tematu. Temat ten s?u?y do wstawiania zdj??, opisywania waszej przygody z danego serwera, a nie do pogaduszek.

Jak ktos przeglada screeny tylko to nie problem dla niego przewijac co chwile posta z samym tekstem. A jak czyta tez co ludzie pisza, to zawsze cos do poczytania ma. Jakos skarg na spam nie ma, bo watpie zeby byly na takie cos. Przeszkadza to moze tylko kilku modom(?)...
Niezaleznie od tego czy jest to najaktywniejszy temat w tym momencie czy nie, luzna dyskusja przeciez w niczym tu nie przeszkadza, wiec nie wiem z czego wy robicie taki problem. Ewentualnie mozna by zalozyc 2 temat zwiazany w tym, w ktorym by sie znajdowaly te posty ktore waszym zdaniem tu nie pasuja. Jednak to tylko utrudnia zycie uzytkownikom forum ktorzy sa aktywni w temacie...

@top
Przegladam temat i za kazdym razem mam ochote wejsc i pograc znow cos troche :P Ale ta gra po prostu zawiera za malo contentu, takze nie ma nic ciekawego jak dla mnie.
Chwile gralem co prawda, no ale jednak nie dalem rady dluzej zostac przy grze.
Ale patrzac na te wasze zarobki z kostki. Omg! Kilkadziesiat cc mialem, jak sie padlo to 1/5 kasy stracona, czasem waste czasem profit. Kilka dni co prawda tylko gralem, no ale...

@up
Dok?adnie, patrzysz na ten w?tek i co? chcesz napisa? od razu...
@topic
Jak dobije dzisiaj 100 ed i 100 ek to dam zdj?cie. Narazie m level lecia? i mi si? expi? nie chcia?o :D

85 ms :)
85ms.png

lvl idzie w g?re dzis 110 planowany

---Aktualizacja---

90 :)
90.png

---Aktualizacja---

addonik na msa ! :)
wiz.png

mM9M2.png

Iks De

mbtwQv.png

No a tutaj takie cos ;s

Ostatnia edycja:

@up

fajnie ?e to zauwa?y?e? :) proponuje te? poogl?da? inne tematy i tam sprawdza? to co tutaj piszesz. Bo zwracacie uwage na te najbardziej aktywne tematy a reszte olewacie. Zostaw ten temat w spokoju niech sobie ludzie pisz? co chc?.. Dawaj ostrze?enia za k??tnie itd a nie za kilka zb?dnych s??w.

Je?li chodzi o temat to dobrze wam idzie:) pozdrawiam

Hej wrzucajcie cos lepszego, bo jakies screeny z 80 lvli to nie bardzo, bo przeciez 100 sie wbija na tym serwerze ledwo pare godzinek.
A strasznie malo screenow ostatnio, czyzby ktos wyszedl z forum bo mu nie psuja najazdy modow? Bo tylko pojedyncze osoby wrzucaja, a cala ekipa poszla w ...

Hej wrzucajcie cos lepszego, bo jakies screeny z 80 lvli to nie bardzo, bo przeciez 100 sie wbija na tym serwerze ledwo pare godzinek.
A strasznie malo screenow ostatnio, czyzby ktos wyszedl z forum bo mu nie psuja najazdy modow? Bo tylko pojedyncze osoby wrzucaja, a cala ekipa poszla w ...

No sorry ale hawk odszed? bo mu czasu na ots brakowa?o... a teraz mody zrobi?y nam to ograniczenie (3ssy na 24h) wi?c jak ma tutaj wi?ce os si? wypowiada?... :S Jeszcze zaczynaj? kasowa? posty kt?re po prostu wed?ug nich nie pasuj? tak jak i m?j kt?ry by? uzupe?nieniem wypowiedzi dla tych co nie czytaj? tu wszystkiego =.= No w ka?dym razie w?tpi? aby w tym tempie du?o os zosta?o z tych co wrzucaj?

Macie co? na odmian? PG master?w :D
57942710152740632210122.jpg

57749110152740632045122.jpg

42594710152740631940122.jpg

[...]a teraz mody zrobi?y nam to ograniczenie (3ssy na 24h)
O.o

@all
Witam. Prosz? zapozna? si? z aktualn? wersj? regulaminu, kt?ry zosta? dostosowany do Waszych potrzeb i regulaminu z dzia?u RL Tibia>Zdj?cia.

~~Miejsce na ss~~
pozdrawiam :)

No gratulacje nowych outfit?w oraz wysokich lvli. Czekamy na dalsze screny. Ja szczeg?lnie czekam na jakie? ss z Quest?w oraz pvp.

Hawk odszedl bo mial powod. Pozatym gm mu usunal postac.
Ja jakos nie moge sie przemoc zeby wstawiac ss z lvl wiec z mojej strony leci malo ssow
Jeszcze teraz gram na noobwarze i w battlefielda

some randoms
trocherandomow.png

163ed
195rp
ek uciekl

Ostatnia edycja:
Back
Do góry