• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

@up
?adnie lvlujesz na bocie, ale czy jest sens grania na tym ots?
Po 300 lvl masz exp jak na Aurora/Aurera, a na rl tibi masz pewno??, ?e nie bd reset?w.
@malczyk
Sam zr?b sobie mc: http://tibia.net.pl/threads/503444-...d-X-ray-in-a-few-second?p=1500064#post1500064
Lub pogoogluj no kurwa ;d

Twoja beznadziejna odpowiedz z t? beznadziejn? real tibia mnie rozbi?a ;) idz sobie graj na aurora. 1k+ ciekawe gdzie wbijesz 20 lvl? chyba w d*pie. Gramy na tym ots bo nam tak sie podoba.

nowy ss:

eqqh.png

Widz?, ?e ?adne osi?gni?cia. ; )
Pozwol? sobie zamie?ci? sw?j zrzut :P
Jak na razie s?abo...
Dawno nie gra?em na serwerach realowskich i widz?, ?e dosz?o bardzooo, ale to bardzo du?o teren?w, m?g?by mi kto? co? poleci? dla 76+ EK'a? ;>

DO HEJTER?W: co do eq, to nie wysy?a?em sms'?w - znajomi. :)

Windows_JG_x64_-_Paint.PNG

ha xD ja swoim ed to szczerze Ci powiem ?e nie pami?tam gdzie expi?em ;D a gram kilka tyg. teraz hunce drakeny i lizardy. Tb proponuje zrobic banshee quest i djinn. dostaniesz troche lvli ;) idz na lizardy w zao. albo na te g?ry tam s? frosty dle i dragi

ha xD ja swoim ed to szczerze Ci powiem ?e nie pami?tam gdzie expi?em ;D a gram kilka tyg. teraz hunce drakeny i lizardy. Tb proponuje zrobic banshee quest i djinn. dostaniesz troche lvli ;) idz na lizardy w zao. albo na te g?ry tam s? frosty dle i dragi

Okej, okej - dzi?ki ; )
Dzi? po szkole polec? na banashee.
A co do zao, m?g?by? mi podes?a? mini mapk? z oznaczonym expem? (tak jak pisa?em, dawno nie gra?em i lekki problem u mnie z nowymi terenami ;p)
z g?ry dzi?ki! :)

@up
Id? sobie na hero/cyclopolis/edron d lair lub poszukaj czego? innego po poradnikach. Na lizardy nie id? :D
Zeksio ka?esz mu i?? na lizardy na razachai jak ja tam latam 130lvl i mog? w miar? cz?sto ?apa? yellow hp, a czasami nawet red, tam wyskakuj? nawet 3-4+ Lizard High Guard, a na tym na 76lvl mo?e by? ci??ko :D

Ja wrzuc? co? wieczorem, p?ki co nie mam czasu, za du?y rozpierdol w szkole, jak narazie to nakurwiajcie ile idzie, trzeba temat podtrzyma?;) Gratz quest?w, levli itd.

Regards,
Xinum...~

@up
Id? sobie na hero/cyclopolis/edron d lair lub poszukaj czego? innego po poradnikach. Na lizardy nie id? :D
Zeksio ka?esz mu i?? na lizardy na razachai jak ja tam latam 130lvl i mog? w miar? cz?sto ?apa? yellow hp, a czasami nawet red, tam wyskakuj? nawet 3-4+ Lizard High Guard, a na tym na 76lvl mo?e by? ci??ko :D

mylisz si? ;) ludzie biegaj? wiec nie ma a? tyle potwork?w. chyba ze pojdziesz do miasta to wtedy tak. ale przed tp za farmine idzie sie w prawo i do gory. i tam mo?na. "hero/cyclopolis/edron d lair " z?y pomysl ;) co to za exp?... ?aden

Hehe widze ze moj temat sie rozrosl ;p
Ja juz niestety tam nie gram. Troche brak checi ;/ Eq cale oddalem kumplowi ale chara jakby ktos chcial to moge oddac.
224 ek. Skille w miare. ;p
Pisac jak cos

Okej, banashee quest done... Niestety brak ss...
ale powiem Wam, ?e brazole s? mi?e. :D
Pom?g? nam w Behe Quest. :)

Windows_JG_x64_-_Paint_1.PNG

a tutaj ma?e co? ;D te dedy to jakie? noobki na cl ;D mogli by mnie wy?o?y? ale dobrze ?e mia?em utamke ;D

dedye.png

Co tak cicho? :ops:
Postanowi?em porzuci? palladyna i zagra? knightem, zobaczymy co z tego wyjdzie :p

Wykonany BK Quest

Oraz Deeper Fibula Quest

Aktualny stan postaci

dostalembana2@ nie potrafisz wrzuca? zdj?c ;D imageshack.com tutaj dobra i ?atwa w obs?udze stronka;)

dobra warna dosta?em widze ?e co? noobki jednak robi? ;)

wrzucam ss z loota i kase za niego
lut.png

Ostatnia edycja:

o losie ale cisza;D nie wiem czy mo?na post pod postem ale wydaje mi sie ?e tak. bo skoro nikt nie pisze nie bede ciagle edytowac posta i co? dodawa?. cisza i spok?j nie wiem czemu tak pusto ;d w sumie... macie kilka ss:

quets.png

mlvls.png

lvlrc.png

cosf.png

bije.png

200ys.png

Jaki? tam po raz trzeci 200lvl wbity i done INQ. Pozdro dla ekipy Waived

Witajcie, postanowi?em gra? na tym owym serwerze poniewaz znudzi?a mi si? RL Tibia, te ciag?e expienie i to na dodatek na Npvp (Guardia, nick:o). Dzieki wam trafilem na ten serwer poniewaz kt?regos dnia przegladajac forum znalazlem oto ten temat. OTS bardzo mi sie spodobal i zastanawialem sie 3 razy czy grac, lecz podjalem bardzo dobra decyzje i zaczalem grac. Gry by?o bardzo ma?o, konto za?ozylem 1 pazdziernika (foto1) i poskillowalem sobie magic level do 70~ i poszedlem expic. Meczy?em sie aby wbic 75 bo coraz ciagle ktos mnie zabija?, lecz tak! Uda?o sie wbic 80 na GMP. Po czym porobilem kilka questow i wpad?o oko?o 10 lvli. Do 100 juz wymeczylem na dl'ach z wielkim waste, lecz kt?regos dnia kiedy przegladalem kanal Advertising zobaczylem pewna ciekawa propozycje tzn. 'szukam ed na hunt drakenow' - mysle sobie ze moze sie nadam, napisalem do kolesia, uprzedzilem go ze pierwszy raz bede tutaj expil i nie wiem zbytnio co robic, uspokoi? mnie i powiedzial aby wszedl na Ts3 (lecz to jest Rumun, i musielismy rozmawiac po angielsku). Pierwsze spotkanie by?o dziwne dosc i podejrzliwe gdyz juz na 1 reffilu zyskalismy ok 80cc (czyli 40cc na g?owe) oraz ja uzyskalem 125lvl. Bardzo sie cieszy?em, wiec nawiazalismy kontant i przyjaznimy sie do dzis oraz chodzimy na r?zne exp'y, pk jak i r?wniez mamy wspolny domek :). Takie ma?e podsumowanie tych 3 dni expa: (ma?o zdjec bo dopiero robione, gdy zaczne expic to porobie):

4587172da14d1.jpg

dfb34602d1dae.jpg

Do góry