My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

@Gangster9988
I tak co post b?dziesz si? chwali? ile to ty kasy masz, item?w, mount?w ?
Z tego powodu niestety fajny nie b?dziesz :)

@temat
Gdzie proponujecie nakurwia? kas? 205ek ?
Mam takiego do dyspozycji na bota, a chodzi tylko i wy??cznie o kas?, ***** exp :D

yyyy mysle ze on pokazuje ile mu sie udalo zdobyc przez x dni/lvli ale skoro ty tak to odbierasz

mury z edem ,na bota to nie wiem

@Gangster9988
I tak co post b?dziesz si? chwali? ile to ty kasy masz, item?w, mount?w ?
Z tego powodu niestety fajny nie b?dziesz :)

@temat
Gdzie proponujecie nakurwia? kas? 205ek ?
Mam takiego do dyspozycji na bota, a chodzi tylko i wy??cznie o kas?, ***** exp :D

ja w 2 dni msem zarabiam wiecej niz ty ekiem na full bocie poza tym robie to bo to ma jakis cel , nie ma co robi? z kas? wi?c robie mounty addony btw jak bd chcial kiedys postac sprzedac to bedzie wiecej warta proste

@up
Szczerze ?
**** mnie obchodzi ile ty zarabiasz bo?e...
To tylko ****ana gra wi?c si? tak nie podniecaj ;x

Btw, faktycznie problem pu?ci? bota na tomb i czeka? na bossa lol ;0

@Kaco
Mury z edem to nie, jak ju? to na bota bo to jest noobchar a nie lvl char :D
Na lvl char mam dwie inne postacie :D

Ostatnia edycja:

@up
Szczerze ?

@Kaco

Tylko ****** gra powiadasz? A sam cisniesz jakies postacie tylko do lvla... No to ciekawe, bo jak to tylko ****** gra to graj dla przyjemnosci, zbieraj kase i addony i mounty, na co zarabiac musisz, a nie cisnij lvl charami... Czyli bardziej na ****** gre dla przyjemnosci jest nastawiony gangster w tym wypadku niz ty. Wiec pomysl co gadasz...
Co innego wykonywac 5 roznych zadan w grze zeby osiagnac cos, a przy tym lvlowac, niz tylko napierdalac glupi lvl...

Puscic bota na tomba i czekac na bossa?
Chodzi ci o scorpion sceptre czy co? Bo jesli tak to widac ze wogole sie na tym nie znasz ; |

level sie nabije a mounty trzeba samemu sprawdza? btw ide teraz bede wieczorem

@up
Szczerze ?

@Kaco
Wi?c tak, jak co? osi?gniesz to mo?esz wtedy krytykowa? go dopiero po Twoje BTW: powiedz mi jak chcesz pu?ci? bota na Tombie i czeka? na bossa? Boss jest po ss gdzie przy tym jest okolo 20 os?b musisz zbijac waze i nie masz dost?pu do bossa dopiero jak wazy zostan? rozbite, a wtym samym czasie wbija ci 20 brazole na bossa, wi?c powodzenia.

Teraz co do tematu ludzie to nie jest gg czy co? jak macie problemy za?atwiajcie to na PM a nie spam w temacie tylko.. :/

?eby nie spamowa? to macie co? z pk ;d

pk1r.png

121oe.png

^^

@edit
asdasah.png

Ostatnia edycja:

@Up
Pogratulowa? :p

Tylko ****** gra powiadasz? A sam cisniesz jakies postacie tylko do lvla... No to ciekawe, bo jak to tylko ****** gra to graj dla przyjemnosci, zbieraj kase i addony i mounty, na co zarabiac musisz, a nie cisnij lvl charami... Czyli bardziej na ****** gre dla przyjemnosci jest nastawiony gangster w tym wypadku niz ty. Wiec pomysl co gadasz...
Co innego wykonywac 5 roznych zadan w grze zeby osiagnac cos, a przy tym lvlowac, niz tylko napierdalac glupi lvl...

Jakby? wiedzia? i interesowa? si?, to moje chary padaja, bo codziennie mamy gather nie jak co poniekt?rzy tutaj lataj? bez gildii, bo b?d? pada? :)
Jest nastawiony, owszem, ale nie musi si? co post chwali? jaki to on jest zajebisty bo ma tyle i tyle kasy :]
To m?g?by sobie darowa?, co innego mounty, addony...

Wi?c tak, jak co? osi?gniesz to mo?esz wtedy krytykowa? go dopiero po Twoje BTW: powiedz mi jak chcesz pu?ci? bota na Tombie i czeka? na bossa? Boss jest po ss gdzie przy tym jest okolo 20 os?b musisz zbijac waze i nie masz dost?pu do bossa dopiero jak wazy zostan? rozbite, a wtym samym czasie wbija ci 20 brazole na bossa, wi?c powodzenia.

Wybacz mistrzu ale gram tutaj d?u?ej ni? niejeden z was wi?c mo?esz sobie pierdzie? ;x
To tym bardziej GZ dla typa kt?ry wstaje przed 7 rano ?eby zabi? moba w GRZE
Pozdro !

Puscic bota na tomba i czekac na bossa?
Chodzi ci o scorpion sceptre czy co? Bo jesli tak to widac ze wogole sie na tym nie znasz ; |

je?li twoim zdaniem Horestis respi si? randomowo tak jak inne bossy, to chyba Ty si? na tym nie znasz :) ?eby przywo?a? horestisa trzeba rozbi? wszystkie wazy w tombie, co jest troche trudne, wi?c albo jedziesz tam 20 charami i rozbijasz pokolei ka?dym a? uda si? rozwali? wszystkie, albo kampisz tam 12131 godzin i sam rozbijasz... :)

Zgaduje ze nie zrozumiales mojej wypowiedzi
Nie rozumiem dlaczego mnie zacytowales przeciez zloocilem sceptre i doskonale wiem co trzeba zrobic

O niego ci pewnie chodzilo

@topic

Nie padlem
klata1.png

klata2.png

klata3.png

Loocik + panda
lootsocedmpanda.png

shieldofcorruption.png

elitedrakenmail.png

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e nadal pewne osoby nie wiedz?, ?e ten temat nie s?u?y do k??tni i do durnych post?w, lecz do umieszczania zdj??. Dalsze k??tnie/rozmowy offtopowe b?d? nagradzane punktami, a temat zamkni?ty;)

Regards,
Xinum

je?li twoim zdaniem Horestis respi si? randomowo tak jak inne bossy, to chyba Ty si? na tym nie znasz :) ?eby przywo?a? horestisa trzeba rozbi? wszystkie wazy w tombie, co jest troche trudne, wi?c albo jedziesz tam 20 charami i rozbijasz pokolei ka?dym a? uda si? rozwali? wszystkie, albo kampisz tam 12131 godzin i sam rozbijasz... :)

Prosze Cie naucz si? czyta? ze zrozumieniem :)

Zapomnia?em doda? z rana , atak br ;d
bratak.png

Wie ktos ile tam kosztuje assasin full?

Widz?, ?e nadal pewne osoby nie wiedz?, ?e ten temat nie s?u?y do k??tni i do durnych post?w, lecz do umieszczania zdj??. Dalsze k??tnie/rozmowy offtopowe b?d? nagradzane punktami, a temat zamkni?ty;)

Regards,
Xinum

Ty to mozesz czasami wbic skomentowac temat ze nam fajnie idzie a nie caly czas nas karac ;<<

@Achiru
z 9kk na oko

wzloot.png

Huncik na wz 3.

Wie ktos ile tam kosztuje assasin full?

jak dla mnie to jest jakie? 3 dni roboty :P poce bez red to jeden dzie? albo i nawet z redami
silki to max 2 dni
task przy dobrych wiatrach na minosy to jeden dzien najlepiej robic noobem na mc

noob pk

1233333g.png

333222.png

i red : )

6216555.png

Back
Do góry