My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Niestety, mi te? nie dzia?a. Wie kto? mo?e co si? dzieje z serwerem?
Tak dawno nie by?o rollback tzw. cofki. Nadszed? czas, ehh. Ju? 10 char cashmejker?w pracowa?o tej nocy, lipa.

Odpowied? Talaturena z innego forum:

"Soon" as in the datacenter administrator is looking into why the server is not reachable. We will keep you updated when we know more. Until then, you can play on LunarForce.

Na Polski:

"Wkr?tce", W "datacenter" administrator szuka problemu, dlaczego serwer jest nie osi?galny.B?dziemy was informowa? na bie??co, gdy b?dziemy wiedzie? wi?cej. Do tego czasu mo?na gra? na LunarForce.

Ostatnia edycja:

Full Summoner Dzifki xd
59033146831125439623.jpg

W markecie all itemy kosztowa?y 6.5kk ludzie go po 8kk sprzedaj? wtf?​

@down
Co?ty :D

Ostatnia edycja:

@Rumun
Ty w too lejtach nie by?e?? :D

Co do addon?w, to brazole wciskaj? innym brazolom wszystkie itemy na raz i to dlatego pewnie za 8kk.

@topic
Gz wszystkiego panowie, ja na razie przerwa :D

31c3k7.jpg

No to oswajamy r?czke :D

Ostatnia edycja:

Postanowi?em wrzuci? tutaj jakie? zdj?cie. Narazie zamierzam pogra? neutralnie, nie chc? mi si? bawi? w ?adne wary. Pierw dorobek, potem przyjemno?ci.
Obecnie mam kilka cash maker?w, ale poka?e wam tylko screen i stan ekwipunku z main chara. (Nick ukryty, z powodu jak napisa?em - nie bawie si? narazie w ?adne hejty, spiny, oraz dlatego ?e bot lata przez wi?kszo?? dnia )

2im8aac.png

Tak sobie ogl?da?em wasze zdj?cia i a? kusi?o, ?eby zagra?, tak wi?c zacz??em gr?! Zrobi?em sobie Elder Druid'a. Aktualnie na postaci jest marny 50 poziom, ale od jutra zaczynam ostro expi?, tak wi?c jutro wieczorem postaram si? doda? jakie? screeny!

P.S Podzi?kowania dla #SWAG za pomoc :)

Postanowi?em wrzuci? tutaj jakie? zdj?cie. Narazie zamierzam pogra? neutralnie, nie chc? mi si? bawi? w ?adne wary. Pierw dorobek, potem przyjemno?ci.
Obecnie mam kilka cash maker?w, ale poka?e wam tylko screen i stan ekwipunku z main chara. (Nick ukryty, z powodu jak napisa?em - nie bawie si? narazie w ?adne hejty, spiny, oraz dlatego ?e bot lata przez wi?kszo?? dnia )

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Ci??ko i?? zobaczy? :D

Szkoda rews, ?e masz mnie gdzie?. Od 4 dni pr?ba kontaktu z Tob? to klapa. Dzi? dopiero da?o rad? zalogowa?, i widz?, ?e passy na tego chara co pokazujesz na ss s? zmienione(dobrze, ?e zakupi?em za loota z mur?w tylko SCA, zao seta i 2x softy i 15 lvli wbi?em.. co prawda sam mi go da?e?, tyle ?e widz? olewka na mnie posz?a.), do tego jak pisz? na tego najta to udawanie, ?e to nie ty(albo z kim? to sharujesz, niewa?ne(frajerstwo czy co?)
Dla mod?w:

nowy-obraz-mapa-bitowa.jpg

Ostatnia edycja:

Tamed Pajonk <3
41619333893212944763.jpg

195 Wbity 3x razy :d i na zajebiste zako?czenie dnia pad?em od 6x brazoli na combo liderze pod depo carlin...
17069980357952058340.jpg

Bardzo ?adnie panowie. Ja wstawi? screeny jak dzisiaj co? wbij?. ;)

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Jak chcesz boci? afk to w??cz killera i wy??cz casta :D

Aktualny stan main chara:

medno.png

Jak na razie bij? hajs cash-makerami i zobaczymy co to b?dzie
Mam jedno miejsce IP na bbocie, tak?e jakby kto? by?by zainteresowany to wali? PW tutaj :)

ljx.png

Wpad? te? 332, ale nie zrobi?em screena :D

R?czka :p
2499.png

Gz lvla, ale czo to za kropki niebieskie?

up
mana lol

Te? si? w?a?nie zastanawiam co to takiego. Kto? wyja?ni?

Gratulacje lvla i r?czki.

Dziwne, ?e bot wzbudza takie a nie inne zachowanie, tym bardziej, ?e level zdobyty r?cznie a nie przez bocenie afk :D
Te niebieskie kropeczki pod nickiem to mana, tak j? pokazuje Magebot.

Eh. Widze, ?e samemu jednak to ju? nikt nie potrafi gra?.
Lvl wbity r?cznie, wi?c nie wiem dlaczego stwierdzasz, ?e 'samemu to ju? nikt nie potrafi gra?'.
U?ywam bota do healingu i siohania blokera.
To wszystko ;s

Te? si? w?a?nie zastanawiam co to takiego. Kto? wyja?ni?

Gratulacje lvla i r?czki.
Dzi?ki.

@edit
To w takim razie po co zabierasz si? za gr? skoro nie potrafisz leczy?? :()
My?l?, ?e dlatego, bo gra sprawia mi frajde?
Boty s?, by?y i b?d?.
Po za tym to jest kurwa OTS, ja u?ywam bota do leczenia a Ty robisz z tego afere.

Ostatnia edycja:

U?ywam bota tylko do ?wiat?a. ;_;

Back
Do góry