My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Ja bym z ch?ci? zacz?? gra? ale wjebali mi RS'a i ca?e EQ polecia?o wi?c to pierdole :/

Dziwne, ?e bot wzbudza takie a nie inne zachowanie, tym bardziej, ?e level zdobyty r?cznie a nie przez bocenie afk :D
Te niebieskie kropeczki pod nickiem to mana, tak j? pokazuje Magebot.

Lvl wbity r?cznie, wi?c nie wiem dlaczego stwierdzasz, ?e 'samemu to ju? nikt nie potrafi gra?'.
U?ywam bota do healingu i siohania blokera.
To wszystko ;s

Dzi?ki.

To w takim razie po co zabierasz si? za gr? skoro nie potrafisz leczy?? :()

Po co ma psu? klawiatur? klikaj?c milion razy F1 -(no tzn.leczenie) jak bot mo?e to za nas zrobi??
To jest przydatna opcja bo jak jeste? na expie musisz do WC to ?eby cie nikt nie upierdoli? masz Healing Bota.

ale ten wyzej jest jakis pojebany

---------- Tre?? dodana o 14:30 ----------

To w takim razie po co zabierasz si? za gr? skoro nie potrafisz leczy?? :()

a od czego jest kyurwa bot

No panowie bardzo fajne ss'y. Gratuluj?!

?eby nie by?o offtopu dodaj? dwa skromne avanse:

Ostatnia edycja:

HEHE, Marcin, mia?em pierwszy r?czk? hehehe :)
ymmy.png

A tu dhq zrobione w 2 osoby (druidzi :P) :
5nle.png

n6f0gh.png

Necro task ju? ok. 9-10h. Spotka?em te? dwa undead cavebear ale na jednym item znik?, a p??niej obydwa znik?y ale item nie. Mo?e do ko?ca, taska jaki? si? z?apie.

Jak chcesz boci? afk to w??cz killera i wy??cz casta :D
Po co? Cast niech b?dzie - du?o os?b ju? pr?bowa?o mnie ujeba?, ale jako? im si? nie uda?o. Nawet jak nic nie robi?em, przygl?da?em si? tylko jak im bot ucieka - z tego mia?em najwi?ksz? beke.

Ostatnia edycja:

Po bardzo d?ugiej przerwie zaczynam znowu gra? (z nud?w). B?d? gra? czasami, wi?c pozwoli?em sobie do??czy? do tematu. :tongue:

29754971137512345423.jpg

loot z 1h na murach.

36211577316276699526.jpg

Po co? Cast niech b?dzie - du?o os?b ju? pr?bowa?o mnie ujeba?, ale jako? im si? nie uda?o. Nawet jak nic nie robi?em, przygl?da?em si? tylko jak im bot ucieka - z tego mia?em najwi?ksz? beke.
Ubi? takiego ma?ego lvl ek to nie problem, ale jak si? trafiaj? no?nejmy to czego wymaga? :D

---------- Tre?? dodana o 00:44 ----------

Eh. Widze, ?e samemu jednak to ju? nikt nie potrafi gra?.

Nie no, b?d? na ots napierdala? cyfry r?cznie.
Brawo...
Ja sobie puszcze bota na 8 godzin, wbije mi 6lvli czy tam ile, a za ten czas siedz? na dworze, a Ty 8 godzin nawalasz dla kilku lv wi?cej siedz?c w domu przy temp 30 stopni, brawo :D

M?j no?nejm ko?czy odnawia? stamin? i jutro po robocie znowu zaczynamy lecie? do 14h :D
j7c.png

Ostatnia edycja:

Synthessis Pawer!
Nie ma to jak przegra? Warmode wzi?? kolejnego i dojech?? ?ydk?w do 18:2 na otwartej :d Potem znowu dojecha? do 38 i odda? 12 frag?w na afku gubi?c pz :D

Masa jak kie?basa :d
43486212118211275223.png

Tutaj nam zarzucaj? i? bili?my ich na combo liderze na Mc'kach ;/ Chuj ?e od tych mck?w pad?em ale co tam. (w tej chwili by?o 36~ do 8-9)
72794775978675325396.png

Warmode jest z too latami tylko zmienili nazw? gildi i komandera bo pad? 20x od noobchar?w na ue naszych na akcji :d
06311831836211435698.png

@Down
Nie wybiegli?my gdy? by?a ju? 1 w nocy i nie wszystkim chcia?o si? napierdala? po nocach xd I z 36 os?b zrobi?o si? 20.

Ostatnia edycja:

Rumun, nie chc? si? ju? wpierdala? ani k??ci? z tob?, ale skoro jeste?cie tacy otwarci na te wary - czemu nie wybiegli?cie dalej, tylko jak zaczynali?cie ju? dostawa? w dupe to koniec wara? Nie m?j w ten interes, bo po ?adnej stronie gildii nie jestem, ale widzia?em co tam si? dzia?o i dlatego takie pytanie do ciebie.

Ubi? takiego ma?ego lvl ek to nie problem, ale jak si? trafiaj? no?nejmy to czego wymaga? :D
Dzi? po pi?tej nad ranem, zajebali mi bota - pewnie by?by ju? prawie task sko?czony, a tak to 3000/4000. Dzi? go ju? sko?cze, i wpadnie jakie? +17kk ( widzia?em sell offers market 18kk ).

#W ko?cu za trzecim itemem, z?apa? si? undead cavebear;)
10wmv6c.png

Ostatnia edycja:

Nie wiem co napisa?, pora?ka wyszli?my 23 na 23 ci od razu spierdolili na staka i wyci?li?my ich do przewagi 51 killami. Nie wiem co wy macie do tych stak?w ka?dy warmode stak nie ?atwiej wyj?? Ank-dara i si? pobawi??

<33
31777489504446938087.jpg

54418159345546480212.jpg

85081383134420675127.jpg

48999460591658262969.jpg

Pozdro ch?opaki :D

Pare nudnych awans?w, bo musz? troch? zarobi?.

Nie wiem co napisa?, pora?ka wyszli?my 23 na 23 ci od razu spierdolili na staka i wyci?li?my ich do przewagi 51 killami. Nie wiem co wy macie do tych stak?w ka?dy warmode stak nie ?atwiej wyj?? Ank-dara i si? pobawi??

Do kogo to piszesz? Nie jestem narazie w ?adnej gildii, a co do wybierania miejsca - to s?ysza?em na odwr?t, ?e to wy nie chcecie dara/ank, tylko wolicie si? po krzakach gania?, co do stacka - przecie? widzia?em, ?e na thais to wy na stacku stali?cie, jak i na mo?cie ko?o venore. Mniejsza ^^

#Zarobi?em ju? ekiem wystarczaj?co [ok. 40kk], tyle mi starcza. Przenosz? si? na swojego MS'a, kt?ry narazie posiada setny poziom magiczny ;/
Wrzuc? screeny, jak tylko co? b?dzie godnego do uj?cia.

#Btw. Task z necro zrobiony, jakie? 20-25h go robi?, ale si? op?aca?o - soul stone poszed? za 16.5kk.

@up
To ?le s?ysza?e?, nie chcieli?my ank-dara to czemu czekali?my na statku na regrupie a? wyjd? z yalahar a oni uciekli na staka? W thais gubili ludzie pz po open batle i oni wjebali si? na 1 sqm i zacz?li napierdala? w nas, a w veno to te? gubili?my pz?? Jak oni si? w nas wpierdalaj? i chc? si? bi? na fragi to jaki to ma sens? Mylisz poj?cia gubienie pz w trapie a stak bo stak to si? stoi na shodach w 1 sqm i nie mo?na nikogo zabi? a trap to jest bloker na 1 sqm i pilnuje z parcelem z ty?u tych kt?rzy maj? pz... Dalej b?dziesz cytowa? moje posty bo nie chce mi si? na to odpowiada??

@topic
gj awans?w zaraz wyboce 195 to wzruc? ss.

@Down
Nie wiem co by?o wcze?niej wi?c te? nie chc? si? wypowiada? ale looknij sobie complicate family czy jako? tak 220+ os?b w gildi ^^ All na combo liderze cisn?, wiem ?e s? zerami ale wybi? to ich raczej si? nie da wi?c nie m?w ?e wszystkie gildie odesz?y bo te wszystkie nie dor?wnaj? tej raczej.

Ostatnia edycja:

@up
Z szacunkiem dla Ciebie, ale nuskei to frajer i na otwarte chce chodzi? tylko z no?nejmami, ma szcz??cie, ?e my i reszta mocniejszych gildii posz?a na lunar, bo tak dalej ci?gle by?oby w pizde :D

?adnie lvl klepiecie panowie. Oby tak dalej. Ja wrzuc? screeny nied?ugo gdy? brak czasu na gr?.

Back
Do góry