My Life on Vestia.pl

Status
Zamknięty.

Awesome Asimov

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
106
MS:​

97134565.png

93675869.png

EK:​

18375870.png

Mam jeszcze wi?cej postaci ale na chwile obecn? nie chce mi si? robi? zdj??. Mam nadzieje ?e kto? gra na Vestia i do??czy do tematu :)

Zach?cam do wrzucania zdj?? i komentowania.

Pozdrawiam.​

Odp: My Life on Vestia.pl

To na Vesti jeszcze graj? ludzie :p Graty pzdro od The Last Wish :)

My life on...
heheheszky ;D

Powodzenia w prowadzeniu tematu. 8.6 niestety juz mi sie znudzilo ;P

Masz tu co? takie tam troszk? grania dla przyjemno??i.

Itemki <3
81788723108969975878.jpg

@Up
Co to jest.. -.^. Wystarczy?o wbi? komu? RS i ju? jest full EQ ;p z Tiszk? si? kosi?o noob?w :p

@Up
Co to jest.. -.^. Wystarczy?o wbi? komu? RS i ju? jest full EQ ;p z Tiszk? si? kosi?o noob?w :p

trzeba najpierw wiedzie? jak :) ja wbi?em 1 osobie bo ci?gle spamowa?a ue:D ale to szkoda czasu bo trzeba 25x i?? i da? si? zabi? zeby komu? rs nabi? :) p??niej wrzuce jakie? zdj?cia xd

swoj? drog? niez?y przypa? robi? 'my life on' z Vesti ;) ale nice level ;)

trzeba najpierw wiedzie? jak :) ja wbi?em 1 osobie bo ci?gle spamowa?a ue:D ale to szkoda czasu bo trzeba 25x i?? i da? si? zabi? zeby komu? rs nabi? :) p??niej wrzuce jakie? zdj?cia xd

Ja fotek nie mam :( Ale my mieli?my prosty spos?b. Jak kto? spamowa? ue, to tylko parcel trap i noob charami przychodzili?my :) A p??niej mainem dobijali?my :p

swoj? drog? niez?y przypa? robi? 'my life on' z Vesti ;) ale nice level ;)

jaki przypa? ?.. ja gram for fun a nie dla lvla zrobi?em ten temat ?eby si? pochwali? :P

Ja fotek nie mam :( Ale my mieli?my prosty spos?b. Jak kto? spamowa? ue, to tylko parcel trap i noob charami przychodzili?my :) A p??niej mainem dobijali?my :p

no tak ale troche g?upie;d ja tam wpada?em 1 charem i pada?em . xd

a temat prosze na jaki? czas zamkn?? bo nie gram.

@up
Jak mo?esz Tiszke obra?a? :p, nie widz? dok?adnie nicku, ale Ciebie chyba pami?tam ^^

napweno mnie pamietasz , caly server mnie zna xD
moje nicki : Targaj ogura ty stary bananie / Serek / Aqua' < tego teraz uzywam :p

tylko nie pisz odrazu noob albo jakies teksty OK?:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry