My nie ?pimy tylko gramy - no lajferzy z Saphiry ??czmy si?!

Odp: My nie ?pimy tylko gramy - no lajferzy z Saphiry ??czmy si?!

No ci?nijcie ci?nijcie ;P. Szakal ?adne eq, wgl gra kto? tam od was jeszcze?

Gra gra, Superklakk Gitu wchodzi, Luris dzisiaj wszed?, a ja pad?em i straci?em bohy armor i b legi wi?c czekam a? wejdzie Gitu i po?yczy co? kasy na nowe eq :(

BTW

Filmik z pk:

http://www.youtube.com/watch?v=T-Sd5BTWDuw

@down
Trza kupowa? blessy a nie -.-
Hehe nie?le was zrobi? ten ms
Jakbym kupi? blessy to by mi si? nie op?aca?o. ?eby kupi? blessy albo aol to trzeba mie? itemy warte 50k przynajmiej jeden :D

Bo jeste?cie lowami. Szakal robi runy podczas bicia kolesia, wida? ?e nawet nie ogarniasz szybko liny, i tak si? za?o?? ?e jakby kole? was zacz?? bi?, to te? by?cie popadali, tylko najwyra?niej stwierdzi? ?e lepiej poczeka? na koleg?.

Nie znasz sie. Skoro wale hity po 15-20 a moge dowalic jeszcze mu spam ogniem i visem to lepiej tak zrobic bo dmg ten sam wchodzi a bedzie wydluzony i dodany do kolejnego dmga z rozdki albo frigo wiec sie nie znasz. Ale dzieki za koment :D

Ostatnia edycja:

Trza kupowa? blessy a nie -.-
Hehe nie?le was zrobi? ten ms

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Bo jeste?cie lowami. Szakal robi runy podczas bicia kolesia, wida? ?e nawet nie ogarniasz szybko liny, i tak si? za?o?? ?e jakby kole? was zacz?? bi?, to te? by?cie popadali, tylko najwyra?niej stwierdzi? ?e lepiej poczeka? na koleg?.

arm.png

Wasz filmik o pk tragiczne wykonanie obraz kurwa podskakuje ro?ne kolory w lewo prawo mog?e? kurwa do g?ry nogami jeszcze. Pk tak ?rednio ogarniacie powinno obowi?zkowo by? vt a nie piszesz przesu? si?, przesu? si? a on ?pi...
Screeny nie najgorsze le?cie wy?ej i ogarnijcie lepiej pvp, a tego ziomka nie zabili?cie bo Lurisa wam zabrak?o.

Jego MW i krzaczk?w? //Frags
Dok?adnie tak ;d

Ostatnia edycja:

Screeny Git ;) ale filmik... strasznie s?abo :/ do tego kole? Was zrobi? na updacie pvp. Najwi?kszy b??d to jest taki ?e dali?cie mu drog? ucieczki, by?o zastawi? przej?cie szerokie na 2sqm, rzuci? za siebie parcle, a przed siebie po fieldzie i kole? by m?g? biec tylko dalej w roty. Mo?e by?cie go ubili, ale ten ms pewnie i tak By Was za?atwi? :p

A wiec powiem krotko zwiezle i na temat :)
Najprawdopodobniej Before Wraca do gry :D

Szakal mnie zadr?cza? wi?c postanowi?em doda? kilka screen?w

6oyqzoc8azpszdp637i7.jpg

y3d6myxp6eq0qq23ghs6.jpg

3eqr3dxn4t3aev6v8xo9.jpg

1apqzxr1t49yfrzxq73j.jpg

Bede dodawal ss w miare awansowania :D
Pozdro

Ostatnia edycja:

Tam u g?ry. Filmik jest dobrze zrobiony do klimtau. Nic fajnego w tym jak ja wale hita za 15 z wanda knight za 20, a tylko dobre hity Gita wchodza wiec trzeba bylo nadrobic obrobka, ale masz prawo wyrazic swoje zdanie. Ja teraz kombinuje jak itemy zdobyc. I dzieki za wstawke ssow wkoncu ktos :)

Pomimo, ze gram na aurerze to gram z wami.
Mam raz na jaki? czas freeza, tak wiec gra 73 kinem jest dosc ryzykowna.

cropwel1.png

@down
Jakbym kupi? blessy to by mi si? nie op?aca?o. ?eby kupi? blessy albo aol to trzeba mie? itemy warte 50k przynajmiej jeden :D
masz 20 lvl dla ciebie 1 bless to 2k wi?c za 4 zap?aci? by? 8k a nie 50k -,-
?adnie Mikao zmie? shield i helmet i dobre eq b?dziesz mie? ;]

Wczoraj by?em na hellspawnach niestety s?aby loot kilka k legow i warrior helmetow ;P

ri5hkxwu1f4ma1cfkhlg.jpg

No, nie?le lecicie. A ty, Sui, niech si? freezy ko?cz? i na Aure? ! Tak btw., Mikao, jakie skille ?

S?abiutkie 70 :/ nie trenowa?em wog?le czekam az szakal wbije 27 na monka :lol:

Eee, to tak ?le nie jest. Ja moim 15 pallkiem na aurerze mam 63, ale nie chce mi si? ju? skillowa? ; D Szalak, gz mlvl ^^

jakos offline xD EXPIJJJJJJJJJJJJJJJJ

Jak by co, ja 9 LVL, dzisiaj nocke, tzn..... no nie nocke do 3 gdzies pogram, bo do szkoly trzeba wstac, a jezeli nigdzie nie pojde w weekend (w co watpie) to tez pogram, ale do poniedzialku musi byc 25 xd

Gratulacje, a co ty runki na mf'ach cisniesz? O.o

Back
Do góry