Sprawdzony [N&BH&CTeam] - Dragon Ball Hayate V.1.0

Status
Zamknięty.
Odp: [N&BH&CTeam] - Dragon Ball Hayate V.1.0

Jednak nie wbije jakies sklejka z brazoli i starych otsow xDD te postacie w ogole nie przypominaja mi stylu dragon buula :v
(chodzi o transy xd.)

ZC8ylqJ.png

Vo4t2Jo.png

jak to wyglada jak jakies nie dorozwiniety freezery a tu chodzi o postac z brazoli o nazwie Chilled xD

Ostatnia edycja:

Jednak nie wbije jakies sklejka z brazoli i starych otsow xDD te postacie w ogole nie przypominaja mi stylu dragon buula :v
(chodzi o transy xd.)

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

jak to wyglada jak jakies nie dorozwiniety freezery a tu chodzi o postac z brazoli o nazwie Chilled xD

Serio ? Nie wiem czy wiesz, ALE brazoliski Chilled to Nasz chilled. To oni nam go podkradli, wi?c info masz z?e, pierwsze musisz doj?? do ?r?d?a kto, kogo.

out.php

G?rne grafiki s? Nasze, dolne grafiki Chilleda to s? grafiki DBHeritage, gdzie ch?opaki stamt?d robi? grafiki na dobrym poziomie. ?adne grafiki postaci grywalnych nie zosta?y wzi?te od BR, to oni nam kiedy? wzi?li, a ludzie my?l?,?e to oni zrobili - B??D!

Teraz przyk?ad Chilleda :

latest

Trzeba pami?ta?, ?e ta rasa nie by?a podobna do siebie 1:1, popatrz freezer, a Chilled, podobie?stwo jest, aczkolwiek maj? inny kolor "sk?ry".

Musisz tak?e, pami?ta?, ?e DBHayate jest robiony pod inny wszech?wiat wi?c postacie nie b?d? wygl?da? tak samo jak w DB, to s? fanowskie wersje innego ?wiatu. Troche wi?cej dystansu.

My?l?, ?e wyt?umaczy?em Ci mniej wi?cej o co chodzi - musisz pami?ta?, ?e to inny ?wiat, tutaj mamy Rasy postaci podobnych do naszych bohater?w z DB, Saiyan, Namek, Changeling - lecz nie b?d? one odwzorowane w proporcjach 1:1.​

Start ju? dzi?!
09.12.2017 - 18:00

---------- Tre?? dodana o 18:16 ----------

Nie polecam,16 minut po 18 a server nadal off

To niez?y punktualny start serwera

Startu jak nie by?o tak i nie ma

:o mo?e co? mu wypad?o xd

Serwer Online.

Zapraszamy Serdecznie - ekipa DBHayate.

brak reklamy = brak graczy
brak nowosci = brak graczy
odsmazany kotlet = brak graczy
brak eventow = brak graczy
ladne orginalne postacie = gracze ale
brak balansu = brak graczy
nowa grafiki = gracze ..............................
ots 20 osob online ciekawe czemu :o

przynajmniej robi? co? innego ni? wylewaj? swoje lamenty na forum xdddddddddddddddddddddd

przynajmniej robi? co? innego ni? wylewaj? swoje lamenty na forum xdddddddddddddddddddddd

mi sie nudzi skonczylem db u kumpla czekam na grafiki od grafika robie u siebie powoli i tak to jakos wyglada xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry