• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Na czym gracie?

Status
Zamknięty.
Pioneer DJM 400

Numark DXM 09

NUMARK 5000FX

PIONEER CDJ-200

PIONEER CDJ-200

Access Virus TI Keyboard

Programy:
Nuendo 4, Cubase sx, Cubase 4, Ableton Live 7, Motu Mach Five 2.

@up
Sorki, ale mo?esz mi wytlumaczy? po chuj ci 3 miksery?
szczeg?lnie nie rozumiem po co ci zestaw numarka dxm i pioniera djm, imo one nie r??ni? si? praktycznie niczym, zamiast tego jako prawdziwy dj m?g?by? sobie kupi? zwyk?e decki, a nie jakie? cdj

#UP
Ekhem je?li ja mia?bym wymienia? ca?y sw?j sprz?t kt?ry posiadam to, to wszystko by si? nie zmie?ci?o w dwuch postach... A co do CD player?w to cd playery s? lepsze ni? zwyk?e vinyle... Co do trzech mikser?w to ja nie tylko mam ten sprz?t - Ja mam w?asne studio, a w rzeczy samej m?j kuzyn z kt?rym tworz? formacj? i tego sprz?tu jest od groma. : )

Ja jak by?em w klasie 3 podstaw?wki to gra?em na cymba?kach Przybierzeli do Betlejem Pasterze,Do do do mi re re re fa mi mi re re do,Lulaj ?e Jezu

ja gram i jestem w tym calkiem dobry w graniu na ...

rodzic? na nerwach
zawsze mi to mowili

Kiedy? pr?bowa?em gra? na gitarze, ale nie wypali?o x P

Ja gram na klawiaturze i myszce PS/2 we wszystko co wpadnie w m?j cd-rom, lub na dysk z sieci...

Ja gram na klawiaturze i myszce PS/2 we wszystko co wpadnie w m?j cd-rom, lub na dysk z sieci...
Kt?ry to ju? post o tej samej tre?ci? ;d

#topic
Obecnie ucz? si? gra? na gitarze (akustyk/elektryk), par? kawa?k?w ju? umiem, teraz ?wicz? palce.
Kiedy? gralem na perkusji, ale jako? mi to szczeg?lnie nie wychodzi?o ;S

Umiem na giatarze klasycznej, basowej i elektryku. Na nerwach te? jestem dobry ;>

A ja gram na nerwach i pewno?ci siebie swoich nauczycieli.

P.S Pozdrawiam wszystkich belfr?w.

@a tak na prawd?.
Cymba?ki =]

Ja na zwyk?ej gitarce i ucz? si? aktualnie perkujsji :D

A pozatym PC i PS2 :P XD

Ja kiedys w dzieci?stwie gra?em na argonach, heh z nud?w, a teraz aktualnie na niczym.

Hmm, czasami lubie sobie popyka? na perkusjii. Tak z nud?w. Albo na gitarze klasycznej.

Na ?adnym z nich nie ucze si? gra?. Robi?em to kiedy?, teraz tylko pykam z nud?w.

Ja gram na Refugi xD
Czasem grywam na gitarze klasycznej a czasem na bassowej z wujkiem xd

ja gram na komputerze :) chcia?bym nauczy? si? gra? na perkusji i za?o?y? jaki? zesp?? ale to nie bajka :rolleyes:

Status
Zamknięty.
Do góry