Na czym skillowac?

Status
Zamknięty.

Chemiann

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
5
Witam, szukam jakiegos dobrego miejsca do skillowania knightem 26 lvl (plate set) Skille 58/54. Chodzi mi o to aby potwory mialy na tyle niski damage aby nie zadawaly obrazen, i wysoka obrone tak abym mogl bic takiego mobka kilka minut. Z moim eq slime ofc odpada... <Mam lepsze ale nie chce ryzykowac> Aktualnie ma mswietna miejscowke do skillowania na dwarfach <ciagle cos bije> tylko ze tutaj juz powoli moje skille sa za wysokie... Mam knife ofc. Prosze o pelny poradnik, na czym- gdzie, jak itd. Wynagrodze go reputem :D
Z gory dzieki

Odp: Na czym skillowac?

bez ryzyka niema zabawy ;d
zaloz to lepsze eq i idz na slimy co ci szkodzi
TO TYLKO GRA!

Albo zamiast bra? od razu ca?e EQ, we? tylko cz??? - strata b?dzie mniejsza, a skille wiadomo ;) wbi? trzeba ;D

Proponuje Ci rotwormy w venore. Poradnika nie trzeba sam trafisz. Mo?esz te? spr?bowa? i?? na minotaur tower,r?wnie? bardzo ?atwo trafi?. Gdyby? si? gubi? napisz na PW.

sprawd? na slimach na ghostlandzie, nie bierz od razu najlepszego eq, ale spr?buj z s?abszym i sprawd? jak bij?, je?li za mocno zobacz z lepszym eq, a jak jeszcze za mocno, to albo jeszcze na dwarfach dobijesz lub na rotach, do wyboru. ;)

Wg. mnie dobij skille na tych dwarfach do 60/60, zaloz to lepsze eq ( albo chociaz czesc ) i do venore na slimy skillowac, BK house, albo na rotach obok beholdera jest pare miejsc?wek ze slimami :lol:.

65/65 zr?b na slimach nazbieraj ofc na knight seta albo co? lepszego i slimy BK house ew. inne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry