• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Na Halloween - byli?cie?

Status
Zamknięty.
Odp: Na Halloween - byli?cie?

Nie chodzi?em po cukierki. Je?li chc? zje?? co? s?odkiego to id? do sklepu i to kupuj?, nie ?ebrze po domach. I tylko mnie te dzieci wpierdala?y, wi?c siad?em sobie z bratem i ca?y zajebisty Halloween sp?dzi?em graj?c w PES'a.

Our partners and their custom servers:

Wi?c tak ja nie by?em na Halloween bo to dla mnie jest dziecin? a mam 13 lat nawet ju? nie ogl?dam bajek...bo si? nie dawno przeprowadzi?em i mama nie chce za?o?y? kabl?wki lub jakie? tam satelity... -.-
Wiec tak jak ju? m?wi?em nie by?em bo siedzia?em przy kompie i w Cs'a muli?em heh.
Z 20 dzieci do mnie przysz?o (tak razem to zliczaj?c) pierwsza grupka dzieci zdziwi?em si? ?e przysz?y w maskach, i sobie pomy?la?em - Co one kur** odpier****** przyciesz to nie jest dzisiaj Halloween i nagle w Cs'ie mi powiedzieli ?e jednak jest dzsiaj halloween... dobra nast?pna grupa dzieci ju? mnie to zacz??o wkurza? i da?em im po jednym cukierku bo moja siostra 16-letnia wynios?a praktycznie wszystkie na dw?r i te? si? wcze?niej pozjada?o ok 3 grupka otworzy?em im i da?em po kiwi bo ja sam nie jad?em to im da?em ;P (po co mia?o le?e? i si? psu?);] ok 4 grupka dzieciak?w ju? im nie otwiera?em tylko gra?em...5 te? nie otwiera?em ok 6 mam ju? wcze?niej przysz?a do domu to ras im otworzy?a ok 7 nie otwierali?my wg hehe

Oh wielki Bubinie, czy?by tym razem nie straszy?e? dzieci?

Razem z kamciem przebrali?my si? za jolki trollki i biegali?my po mie?cie, ?ebrz?c od cukierki. A tak na serio, to przegania?em jakie? trolle, co biega?y i dar?y mordy na osiedlu. _/

Na "Halloween" nie chodzi?em, no bo i po co. Cukierk?w "elf?" nie dawa?em, bo starsza nie kupi?a tzn. zapomnia?a. Czy zrobili mi z tego powodu jaki? psikusy, nie...

Ja tam imprezowa?em w miastowym klubie La Cubana . Kolega w ten dzie? mia? urodziny, wi?c jeszcze bardziej musia?o si? co? dzia?. Wst?p kosztowa? 10z? a w przebraniu za free xD

Owszem by?em ale s?odyczy nie dosta?em, co wi?cej siekier? mi gro?ono, a s?siad mia? par? butelek rozbitych przed domem by?o zajebi?cie

Po audycji wyszed?em na dw?r gdzie dosta?em m?k? po oczach i dzieci z przedszkola mnie zgwa?ci?y. By?o ?wietnie.

Nie by?em, bo czasu nie by?o (tradycyjny niedzielny wyjazd do babci).
Potrzeba nam wi?cej takich rozrywkowych ?wi?t, jeste?my zbyt "sztywnym" i powa?nym narodem.
"Tricka" mi zrobili: Obsmarowali drzwi piank? do golenia (jak zreszt? reszt? ludzi co nie da?o cukierk?w), ja wtedy ich po prostu nie mia?em, bo nie kupi?em (nawet kasy wtedy nie mia?em).

Na cukierkach niestety nie by?em, ale na piwku owszem :D Niestety nie darmowym jak to w wypadku s?odko?ci wg autora by?o :P

Nigdy nie ?wi?towa?em halloween i nigdy nie b?d?.
Nie jest to ?wi?to pa?stwowe ani tym bardziej katolickie, jest to ?wi?to satanistyczne, ?wi?to pot?pionych dusz. To ?wi?to powi?zane jest z praktykami ezoterycznymi, okultystycznymi a nawet ze spirytyzmem, kt?re sko?czy? si? mog? zniewoleniem, obsesj? a w najgorszym przypadku op?taniem. Niewinna rozrywka, zabawne stroje i rekwizyty, dreszczyk emocji? Taki obraz Halloween usi?uj? wbi? w g?owy katolikom media i biznes, czerpi?ce niez?e zyski z tego ?wi?ta, kt?re w rzeczywisto?ci jest starym poga?skim i celebryckim rytua?em. Niekt?rzy w te ?wi?to zwracaj? si? do innych mocy ?ami?c w ten spos?b katolicki Dekalog. ?ami?c go podpisuje si? pakt z diab?em. Ci starsi wiedz? co to oznacza.

Warto si? jednak zastanowi? czy warto ?wi?towa? satanistyczne ?wi?to halloween.

Nie ?wi?towa?em tego ?wi?ta nigdy i chyba raczej nie b?d?. Nie mam do tego ch?ci. Moim zdaniem pr?bujemy to zgapi? od zachodu, okej u nich biega masa ludzi w halloween, ale u nas ? Nigdy nie widzia?em ani nie do?wiadczy?em tego ?eby kto? puka? do kogo? domu i prosi? o cukierki. S? jakie? tam imprezy halloween, ale to raczej takie nie wypa?y. Kiedy? kiedy chodzi?em do podstaw?wki to co? tam pr?bowali z tego zrobi?, ale okaza?o si?, ?e na szko?? przysz?o 15 os?b w kostiumach i mieli po halloween.

Nigdy nie ?wi?towa?em halloween i nigdy nie b?d?.
Nie jest to ?wi?to pa?stwowe ani tym bardziej katolickie, jest to ?wi?to satanistyczne, ?wi?to pot?pionych dusz. To ?wi?to powi?zane jest z praktykami ezoterycznymi, okultystycznymi a nawet ze spirytyzmem, kt?re sko?czy? si? mog? zniewoleniem, obsesj? a w najgorszym przypadku op?taniem. Niewinna rozrywka, zabawne stroje i rekwizyty, dreszczyk emocji? Taki obraz Halloween usi?uj? wbi? w g?owy katolikom media i biznes, czerpi?ce niez?e zyski z tego ?wi?ta, kt?re w rzeczywisto?ci jest starym poga?skim i celebryckim rytua?em. Niekt?rzy w te ?wi?to zwracaj? si? do innych mocy ?ami?c w ten spos?b katolicki Dekalog. ?ami?c go podpisuje si? pakt z diab?em. Ci starsi wiedz? co to oznacza.
Warto si? jednak zastanowi? czy warto ?wi?towa? satanistyczne ?wi?to halloween.

Nie wiedzia?em, ?e na tnecie jest a? tylu fanatyk?w katolickich.

Nie by?em na halloween gdy? u mnie w mie?cie raczej nikt tego nie obchodzi, poza tym my?l?, ?e jestem ju? troche za stary.

Ostatnia edycja:

P?ki mam wiek i czas na to, to czemu nie korzysta? ? Niekt?rzy si? piekl? ?e ?wi?to jest jedynie ameryka?skie, ale ?e I-Phone'y czy inne badziewia s? z ameryki to nie przeszkadza wam ? ?wi?to wed?ug mnie raz w roku jest dobrym rozwi?zaniem przed dniem zmar?ych. Ludzie, nauczcie si? cieszy? ?yciem p?ki jeszcze mo?na. Osobi?cie mieszkam na osiedlach dom?w rodzinnych i wi?kszo?? mnie zna wi?c trudno nie by?o, poniewa? wi?kszo?? miasta (Warszawa - Raszyn) "bawi?a si?". Zebra?em jakie? tam s?odycze, owoce i nawet dosta?em ziemniaka. C??, raz na rok nie zaszkodzi.

Tak wraz rodzin? zapierdalali?my po 2 w nocy po mie??i krzycz?? " gdzie jest krzy??"
Zabawa by?a zajebista. W przysz?ym roku zaraszam tak?e koleg?w na halloween!

Tym razem nie chodzi?em, wyszed?em z kumplami na miasto. Wzesz?ym roku czy 2 lata temu by?em, nazbiera?em mas? s?odyczy[tj czekolady, batony, cukierki] i nawet kasa by?a. W tym roku to nie wypali?o gdy? nikt nie mia? ?adnego stroju xd.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom