Na jakim lvl kupi? pacc?

Status
Zamknięty.

Elder Palladino

User
Kwiecień 8, 2010
Liczba reakcji
0
Witam.
Jak w temacie na jakim lvl kupi? pacc.
Mam 30 lvl paladin, skille : 70/52(w trakcie skillowania)

Odp: Na jakim lvl kupi? pacc?

Witam!
Moim zdaniem ja proponuj? ci kupi? PACC na 80 lvl +. Od 60 lvl z dobrymi skilami szybko zdob?dziesz do?wiadczenie na GS'ach, Dl'ach na FACC. Oczywi?cie proponuje ci jak najszybciej wbi? 80 dista je?eli pozwalaj? ci na to fundusze.Od 35 do 60 lvl mo?esz expi? na OF, Guardach i oczywi?cie POH. Na PACC 80+ lvl RP jest superow? wg mnie ju? postaci? i mo?na nie?le spedza? czas na huntach.

Mi?ego expa :)

Co ? Dlaczego niby mia?by kupowa? PACC'a na 80 lvl ? Skoro ma fundusze, to wystarczy, ?e dobije dobre skile, wbije 40 poziom, i mo?e biega?.

Wed?ug mnie to powiniene? zrobi? ju? skarbonk? i wrzuca? do niej pieni?dze na pacca, poniewa? taki lvl wed?ug mnie ( 30-40 ) jest idealny na paca. Potem b?dzie takie wszystko nowe itd.

Ja proponuje kupic pacca juz i expic.. Skille juz sie tak nie licza a na takich mozna spokojnie juz koksac :) Ale ogolnie decyzja nalezy do Ciebie​

Moim zdaniem jesli dobijesz skille 80+ do 90 to na 40-45 spokojnie juz mozesz kupic pacc masz wtedy wi?ksze mo?liwo?ci na 30 lvlu jeszcze sie nie oplaca tak mi sie wydaje chyba ze nie chce ci sie tluc guardow albo nie masz bohow zeby na pohu gsy bic. to mozesz kupic wtedy jakas tomba vampy scaraby necro hero co tylko chcesz :)

i nie zgodze sie z kolega up ze skille nie maja znaczenia - chyba sobie kpisz, skille dla pallka maja ogromne znaczenie jest duza roznica miedzy 70-80-90-100 mysle ze jesli chce ladnie expic itp powinien wbic conajmniej 80 bedzie mial wszedzie latwiej itp na 60-70 dobic 90 skilla a kolo 100 do 100 dista wtedy juz bedzie mial spokoj do konca gry chyba ze skillami a przy takich skillach exp jest tani i szybki z 100 distansem moze juz spokojnie z power boltow walic frosty itp przy czym jest dobry exp i kasa przede wszystkim :)

Ostatnia edycja:

Je?eli chcesz stworzy? dobr? posta? i wyci?ga? z niej kokosy, to najlepiej kupi? konto premium ju? przy pierwszym zalogowaniu do gry. B?dziesz mia? dost?p do wszystkiego na rookgaardzie co daje, ?e zamiast przechodzi? rookgaard, np. 2h na facc to przejdziesz w 30 min z kontem premium.
Potem to p?jdzie z g?rki, bo b?dziesz mia? dost?p do innych wysp i wielu fajnych miejsc gdzie jest naprawd? bardzo ma?o ludzi, co daj?, ?e mo?na sobie naprawd? dobrze skillowa?. Na darmowym koncie gdzie nie p?jdziesz to roi si? od graczy, kt?rzy nawet jak widz?, ?e kto? skilluje, to i tak mu sksuj?.

I za???my, ma?y przelicznik:

Na darmowym koncie wbijanie skilli 70/70 zaj??o by Ci oko?o 1 mie?. (jakby by? ogar), a 2 mie?. (jakby si? roi?o ludzi)

Na koncie premium wbijanie tych samych skilli zaj??o by Ci maksymalnie 2tygodnie, ale w to ju? wchodzi kupa wolnego czasu, zas?b pieni?dzy na RedBulle albo co? z coffein? w sobie by? nie zasn?? przed komputerem.

Z dobrymi skillami mo?esz i?? sobie od razu expi? na co? lepszego np. Cyclops Royal Palladynem, tylko, ?e na wszelki wypadek przyda?oby Ci si? troch? pieni?dzy na Heal Potions. Podczas skillowania, z loot?w na pewno wypada?o troch? kasy to na wst?pie b?dziesz mia? ju? spor? sumk?, kt?r? mo?esz przeznaczy? na Heal Potions albo wyposa?enie, co daj?, szybsze wbijanie levela!

Moja teoria, mam nadziej?, ?e pomog?em.

Pozdrawiam

Doskiluj do 80 i kupuj pacca, nie patrz nigdy na LVL!!!

Popieram koleg? wy?ej, tak zr?b...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry