Nab?r na operatora

Status
Zamknięty.

Kurtis

narvia.eu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
Witajcie :)

Administracja forum otwiera nab?r do ekipy zarz?dzaj?cej forum na stanowisko operatora, czyli osoby zajmuj?cej si? danymi dzia?ami w poszczeg?lnych kategoriach. Ostatnio z naszej ekipy uby?o troszk? os?b, a potencja? forum wymaga ekipy silnej i odpowiednio zmotywowanej - dzi? i Ty mo?esz do??czy? do grona administracji tibia.net.pl.

Jak do??czy? do zespo?u?​

Wystarczy napisa? swego rodzaju "podanie" drog? prywatnej wiadomo?ci do mnie. Ka?da prywatna wiadomo?? zostanie umieszczona w dziale dost?pnym tylko dla administracji, a Ci za? zasad? wi?kszo?ci g?os?w zdecyduj? kto b?dzie mia? przyjemno?? do??czy? do naszej ma?ej paczki. Twoje szanse zdecydowanie wzrosn? kiedy pisz?c podanie b?dziesz przestrzega? zasad ortografii, interpunkcji oraz stylistyki. Dobrze r?wnie? by?oby napisa? co? o sobie, o swoich zainteresowaniach, motywacji zwi?zanej z forum, preferowanych dzia?ach do moderowania, itp. - po prostu dobrze si? zaprezentuj :).

Od kiedy i do kiedy mo?na wysy?a? zg?oszenia?​

Przyjmijmy, ?e od dzi?, tj. 14.03.2013 do 21.03.2013, czyli r?wno tydzie?. W czwartek 21 marca o godzinie 20:00 og?osimy nowych cz?onk?w administracji tibia.net.pl.

Kto mo?e do??czy? do zespo?u?​

Ka?dy. Nie mamy ?adnych konkretnych wymaga?, wszystko zale?y od Twojego podania i postawy prezentowanej na forum.

Powodzenia!

Odp: Nab?r na operatora

Ju? to widze:) nawet gdybym by? godny do??czy? do Ekipy to kilka os?b z kadry by napisa?o ?e si? nie nadaje:) a Dlaczego? Bo k??ce si? z wami mimo ?e pisze prawde.

Awesome ja my?l?, ?e jednak powiniene? napisa? podanie.
Kilka os?b kt?re nie nadaj? si? do tej rangi za pewne wylec? nied?ugo z ekipy, a mo?e to w?a?nie Ty za kogo? wejdziesz.
Pomoc? s?u?ysz i masz du?e poj?cie, a o to w?a?nie chodzi.

@topic

Podanie ju? nades?ane :)

Awesome ja my?l?, ?e jednak powiniene? napisa? podanie.
Kilka os?b kt?re nie nadaj? si? do tej rangi za pewne wylec? nied?ugo z ekipy, a mo?e to w?a?nie Ty za kogo? wejdziesz.
Pomoc? s?u?ysz i masz du?e poj?cie, a o to w?a?nie chodzi.

@topic

Podanie ju? nades?ane :)

ja na forum moge codziennie siedzie? 6h+. Nie z?o?e podania bo wiem ?e to olej? :) Chocia? mam wi?cej czasu i ch?ci do pomocy na tym forum to i tak wybiora typka kt?ry wbije raz na kilka dni.

No ?mieszne! W kadrze jest od cholery ludzi, kt?rzy praktycznie nic nie robi?, a Ty nab?r og?aszasz.

Propsuj?.

Nosfera mog? si? za?o?y? ?e ty dostaniesz t? rang? heh
Poniewa? nie piszesz prawdy tylko obstajesz za Administracj? kt?ra jak ka?dy widzi nie ma racji
Mam nadzieje ?e wszystko wr?ci do dawnej ?wietno?ci TNET'u i ?e nie b?dzie takiego chaosu jaki jest teraz.
Sam postaram si? jeszcze troch? co? tu zdzia?a? ale jestem pewny ?e samemu nic nie zrobi? bez pomocy Administracji...
Chodzi mi o to ?eby Administracja wzi??a si? do roboty.

Ja po prostu nie wnikam w co? co nazywamy przesz?o?ci?, ?yje tym co jest teraz.

To lepiej zacznij i zobaczysz co si? zmieni?o i na co si? zmieni?o...

?yjesz tym co jest teraz? czyli n?dz? i chaosem?

Popatrz na post Kikimory z innego tematu.
Po rewolucji jak? wprowadzi? Rebuild dosz?o troch? u?ytkownik?w - koniec tematu, wszystko idzie w dobrym kierunku.

Sam postaram si? jeszcze troch? co? tu zdzia?a? ale jestem pewny ?e samemu nic nie zrobi? bez pomocy Administracji...

Poniek?d dzia?a to i w drug? stron?, gdy? to wy szukacie odpowiedzi na wasze problemy, czym? si? interesujecie itp. Niestety spora grupa u?ytkownik?w zamiast kulturalnie pogada? z nami czy to na gg, czy to na TSie, to woli becze? ci?gle jak takie barany: "forum upad?o, chu**wa administracja nic nie robi" itd, czasami a? si? odechciewa cz?owiekowi cokolwiek robi? widz?c co? takiego. Tu potrzeba dialogu, kt?rego wi?kszo?? z was nie chce podj?? ;p

By ?y?o si? lepiej

Grzesiu m?w za siebie ja z Tob? prawie codziennie rozmawiam. :D

Podanie nades?ane, czekajmy na werdykt :)

Jak dla mnie masz troch? racji bo jest du?o user?w co tylko wyzywa? potrafi? i krytykowa? mi o to nie chodzi.
Po prostu chce aby te forum nie by?o tak zaniedbywane i olewane jak teraz..

Nie chodzi mi o cb tylko o t? niby kadr?... nie pisz? tu o wszystkich...

Napisa?em podanie ciekawe co z tego wyjdzie jak dla mnie nie musz? dosta? rangi aby pomaga? ale jak ju? je dajesz to daj je odpowiedzialnym osob?

Jak dla mnie masz troch? racji bo jest du?o user?w co tylko wyzywa? potrafi? i krytykowa? mi o to nie chodzi.
Po prostu chce aby te forum nie by?o tak zaniedbywane i olewane jak teraz..

Nie chodzi mi o cb tylko o t? niby kadr?... nie pisz? tu o wszystkich...

Napisa?em podanie ciekawe co z tego wyjdzie jak dla mnie nie musz? dosta? rangi aby pomaga? ale jak ju? je dajesz to daj je odpowiedzialnym osob?

Mnie to prawie ka?dy si? czepia:) Ja pisze prawde o ludziach na tym forum kadrze itd. Mimo to jestem krytykowany. Ka?dy si? ze mn? zgadza kt?ry mia? z tym styczno??. I jest to wiele os?b. Skoro Admin pragnie miec w kadrze dzieciak?w to powodzenia. Dla mnie dobrzy s? Xinum i iSanto. I moze kto? inny ale nick nie pami?tam. Tak?e zanim kogo? wybierzecie to pomy?lcie troche.

Tak, tak, tak. Skoro chcecie mie? ogarni?t? Administracje proponuje, aby to u?ytkownicy g?osowali na implator?w, slagrator?w czy jakie? tam inne bezsensy. Wiem, ?e nigdy tak nie b?dzie, bo wybieracie osoby tylko i wy??cznie, kt?re li??, liza?y, albo b?d? liza?. Po co mamy pisa? podania, skoro wi?kszo?? forumowicz?w nie trawi g??wnego admina, gdzie tu jest sens? Widzia?em projekt jakiego? teamu o nazwie " Pora na nonsens ". Proponowa?bym w temacie zamie?ci? admina naszego forum Rebuilda jako jedn? z postaci.

Ranga moderator zostala usunieta a dali operatora bo w czytelni jest poradnik jak zostac moderatorem na tnp xD teraz ktos zrobi taki poradnik ale o operatorach i znow zmienia nazwe :D

A mo?na od razu na admina :P?

Poniek?d dzia?a to i w drug? stron?, gdy? to wy szukacie odpowiedzi na wasze problemy, czym? si? interesujecie itp. Niestety spora grupa u?ytkownik?w zamiast kulturalnie pogada? z nami czy to na gg, czy to na TSie, to woli becze? ci?gle jak takie barany: "forum upad?o, chu**wa administracja nic nie robi" itd, czasami a? si? odechciewa cz?owiekowi cokolwiek robi? widz?c co? takiego. Tu potrzeba dialogu, kt?rego wi?kszo?? z was nie chce podj?? ;p

By ?y?o si? lepiej

Forum upad?o, ****owa administracja nic nie robi! :hah:

Dobra.. uwa?am, ?e najlepiej b?dzie zamkn?? ten temat, aby nie robi? zb?dnego spamu i czeka? tylko na wyniki.
Co by?o - to by?o, co b?dzie - to b?dzie.. trzeba mie? nadzieje, ?e b?dzie lepiej. Ju? t? k??tni? si? nic nie zdzia?a.

Hejt, hejt, hejt hejtem poganiany. Ludzie, bez przesady. Nie ka?dy temat napisany przez cz?onka kadry musi posiada? ?adn? sumk? stron krytyki. Mam nadziej?, ?e mo?e wreszcie si? co? zmieni wraz z nowym naborem. Je?li tak - super! No ale je?li nie - po raz kolejny kadra udowodni, ?e ?le si? dzieje. Zmiany polegaj? tylko na tym, ?eby bezstronniczo spogl?da? na podania, a to wcale nie jest trudne. Licz? na to, ?e skoro administratorzy tak usilnie si? broni? przed komentarzami typu: ,,OMG, to forum jest bez sensu, id? sobie podci?? ?y?y'' to i udowodni nam, ?e ludzie ,,u w?adzy'' nadaj? si? na swoje stanowiska. No ciekawe jak to si? potoczy. Na razie b?d?my dobrej my?li.

Ja osobi?cie ?ycz? powodzenia wszystkim bior?cym udzia?, a je?li wci?? nap?ynie tyle g?os?w krytyki - lepiej zamkn?? temat, bo u?ytkownicy swoje, kadra swoje. Przekonamy si? za tydzie? w czwartek! :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry