Nab?r na operatora

Status
Zamknięty.
Odp: Nab?r na operatora

Hejt, hejt, hejt hejtem poganiany. Ludzie, bez przesady. Nie ka?dy temat napisany przez cz?onka kadry musi posiada? ?adn? sumk? stron krytyki. Mam nadziej?, ?e mo?e wreszcie si? co? zmieni wraz z nowym naborem. Je?li tak - super! No ale je?li nie - po raz kolejny kadra udowodni, ?e ?le si? dzieje. Zmiany polegaj? tylko na tym, ?eby bezstronniczo spogl?da? na podania, a to wcale nie jest trudne. Licz? na to, ?e skoro administratorzy tak usilnie si? broni? przed komentarzami typu: ,,OMG, to forum jest bez sensu, id? sobie podci?? ?y?y'' to i udowodni nam, ?e ludzie ,,u w?adzy'' nadaj? si? na swoje stanowiska. No ciekawe jak to si? potoczy. Na razie b?d?my dobrej my?li.

Ja osobi?cie ?ycz? powodzenia wszystkim bior?cym udzia?, a je?li wci?? nap?ynie tyle g?os?w krytyki - lepiej zamkn?? temat, bo u?ytkownicy swoje, kadra swoje. Przekonamy si? za tydzie? w czwartek! :p

Mmmm, taki ladny post, znaczy, ze startujesz na operatora? ;D

ja te? wys?a?em podanie
"wiecie rebuild jest taki fajny normalnie super tylko wszed? i od razu to forum jako? wygl?da! popatrzcie tylko !"

(bo trzeba si? podliza? hehehe:D)

Hejt, hejt, hejt hejtem poganiany. Ludzie, bez przesady. Nie ka?dy temat napisany przez cz?onka kadry musi posiada? ?adn? sumk? stron krytyki. Mam nadziej?, ?e mo?e wreszcie si? co? zmieni wraz z nowym naborem. Je?li tak - super! No ale je?li nie - po raz kolejny kadra udowodni, ?e ?le si? dzieje. Zmiany polegaj? tylko na tym, ?eby bezstronniczo spogl?da? na podania, a to wcale nie jest trudne. Licz? na to, ?e skoro administratorzy tak usilnie si? broni? przed komentarzami typu: ,,OMG, to forum jest bez sensu, id? sobie podci?? ?y?y'' to i udowodni nam, ?e ludzie ,,u w?adzy'' nadaj? si? na swoje stanowiska. No ciekawe jak to si? potoczy. Na razie b?d?my dobrej my?li.

Ja osobi?cie ?ycz? powodzenia wszystkim bior?cym udzia?, a je?li wci?? nap?ynie tyle g?os?w krytyki - lepiej zamkn?? temat, bo u?ytkownicy swoje, kadra swoje. Przekonamy si? za tydzie? w czwartek!
No nie m?w, ?e to Twoje pierwsze konto ;o

Kto? tam wy?ej m?wi?, ?eby u?ytkownicy decydowali kto ma by? w kadrze - i to w sumie by?oby ca?kiem niez?? innowacj?. Rzadko kiedy kadra typuje kogo? kto naprawd? si? nadaje, a u?ytkownik?w jest wi?cej i przegl?daj? forum wi?c sami widz? kto pomaga/kto nie. Ankieta maybe?

Kolesiostwo lepsze ni? pslu by by?o ;).

Pan Wielkie P: Wcale sobie nie pomagasz... Jednak?e cieszymy si? z bardzo du?ej ilo?? poda? :).

To co Rebuild, zadowoleni pewnie jeste?cie, bo macie bk na FM'ie, ?e wszyscy Was hejtuj? w temacie, a poda? 6x tyle co hejt?w, nie? Pewnie dla zasady teraz musz? po Was pojecha?, pomy?le? sobie, ale [K][r][*][a] jestem zajebisty, bo je?d?? po kadrze, dopisa? reszt? podania na operatora w notepadzie i wys?a?. Nie. A Wy ludzie si? [K][r][*][a] ogarnijcie. Pzdr.

PS:
Aha, no i pragn? nadmieni?, ?e wcale nie pisa?em tego postu, bo tutaj tylko zagl?daj? userzy, a showroom maj? w dupie i dlatego te? wcale nie chc? ?wieci? podpisem z Galeri? PHP.

PS2:
Zwi?zane z PS1. Jak dla mnie powinni?cie zach?ca? user?w do forum materia?ami, kt?re mog? to zdoby?. I to nie s? jakie? bajki, tylko prawda. Jak b?dziecie dawali tu jakie? oryginalne skrypty np. .php, kt?re stara si? robi? Dziki (ale nie s?, MOIM ZDANIEM, zbyt u?yteczne) albo .lua czy ki c huj. Przy okazji, kiedy? mia?o by? Premium Zone - dzi?ki niemu mimo, ?e by? to fail, bardzo si? podszkoli?em i nabra?em inspiracji, ?eby uczy? si? innych rzeczy, z kt?rych dzi? korzystam codziennie przy OTS'ach i nie tylko - zach?cajcie ludzi do kreatywno?ci i dajcie j? im pokaza? na forum tego forum, a reszta user?w sama si? znajdzie zach?cona zapachem ?wie?ych skrypt?w, kt?re zamieni? na $$, bo gracze lubi? innowacje na serwerach. Nie trzeba by? po studiach zarz?dzania ?adnego, ?eby wiedzie?, ?e dzi?ki tego forum si? rozwinie.

PS3:
Dzi?ki za repa. Jak to m?wi? "sprzyda sie".

Ostatnia edycja:

Ja to bym i si? mo?e nawet zg?osi?a, ale jest tak wiele punkt?w przeciw, ?e odechcia?o mi si? jeszcze zanim na dobre mi si? zachcia?o. ;D
Anyway kto? tam dobrze napisa? - w kadrze zalegaj? osoby, kt?rych na forum si? nie widuje, kt?re si? nie udzielaj?, kt?re maja *****ane. Woleli?cie przyjmowa? ich ni? ludzi ze starego tnetu, kt?rzy po roz?amie oferowali swoj? pomoc. Ludzi ogarni?tych, z odpowiednim sta?em i dostatecznie zgranych, by to ud?wign??. Teraz nie liczy?abym na zainteresowanie ze strony os?b, kt?re maj? co? do powiedzenia. ^^; Ale powodzenia, powodzenia.

Ko?ca ?wiata chyba nie chcemy? We? ty sie zg?o?, zawrzyj pakt z szatanem, sprzedaj Kurtisa i przejmij forum.
Patrze, ?e dobrze szatana wku*wi?e?, ?e bana dosta?e?.
Ja to bym i si? mo?e nawet zg?osi?a, ale jest tak wiele punkt?w przeciw, ?e odechcia?o mi si? jeszcze zanim na dobre mi si? zachcia?o. ;D
Anyway kto? tam dobrze napisa? - w kadrze zalegaj? osoby, kt?rych na forum si? nie widuje, kt?re si? nie udzielaj?, kt?re maja *****ane. Woleli?cie przyjmowa? ich ni? ludzi ze starego tnetu, kt?rzy po roz?amie oferowali swoj? pomoc. Ludzi ogarni?tych, z odpowiednim sta?em i dostatecznie zgranych, by to ud?wign??. Teraz nie liczy?abym na zainteresowanie ze strony os?b, kt?re maj? co? do powiedzenia. ^^; Ale powodzenia, powodzenia.

Dok?adnie Beoska, co mog? wi?cej powiedzie?? Wszystko idealnie uj??a? w tym po?cie.
Teraz nie liczy?abym na zainteresowanie ze strony os?b, kt?re maj? co? do powiedzenia.
Ja bym na ich miejscu nawet **** nie ruszy?, aby podanie napisa? :)

Hejterom zawsze najbardziej zale?y na forum, bo to ich najbardziej boli to ?e forum upada ; x.

Mathero napisał:
Hejterom zawsze najbardziej zale?y na forum, bo to ich najbardziej boli to ?e forum upada ; x.
Opisywa?e? teraz mnie?

Teraz to sobie tak my?l?, ?e mo?e czasy Uncrossa i Norberta nie by?y a? tak z?e ;d.

ja na forum moge codziennie siedzie? 6h+. Nie z?o?e podania bo wiem ?e to olej? :) Chocia? mam wi?cej czasu i ch?ci do pomocy na tym forum to i tak wybiora typka kt?ry wbije raz na kilka dni.

Awesome, mo?e zamiast si? tu d?sa?, napisz w ko?cu to podanie, a by? mo?e doceni? to ?e forum nie jest ci oboj?tne ;).

Nale?a?oby zamkn?? ten temat, oraz czeka? na wyniki naboru.

Do 21 troszk? czasu mamy - mo?e kto? zd??y si? namy?li?, zada jakie? pytanie. Nie ma flejmu, nie ma rozlewu krwi, wi?c nie ma przeszkody by temat zamkn??.

to siema rebuild, powodzenia w prowadzeniu forum :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry