Nab?r na support!

Status
Zamknięty.

Archimonde

Suple!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
259
Witajcie u?ytkownicy! Obecnie forum potrzebuje kilka os?b, kt?re znaj? si? na botach, narz?dziach(tibiacam itp.) oraz modyfikacjach klienta tibii(mc, light hack, xray itp.). Je?eli jeste? tak? osob? i masz odpowiedni? wiedz?, to napisz ju? dzi? podanie, kt?re powinno zawiera? kilka wa?nych informacji o Tobie czyli:
- imi?
- do?wiadczenie
- przyk?ady prac(skrypty, poradniki, modyfikacje lub te? w?asne programy do tibii)
oczywi?cie licz? tak?e na wasz? kreatywno?? w podaniach!
support.gif

Support by? rozwi?zany, lecz znowu wraca z nowym zadaniem, kt?re dla osoby z odpowiednim do?wiadczeniem w botach itd. b?dzie tylko przyjemno?ci? oraz mo?liwo?ci? rozwijania swoich umiej?tno?ci. Jak na razie jest ju? 7 os?b, kt?re zosta?y zrekrutowane poprzez moje poszukiwania, lecz wi?cej os?b nie znalaz?em, a potrzebna jest wi?ksza ilo?? takich os?b, kt?re znaj? si? na botach itd. Podania przesy?ajcie do mnie na prywatn? wiadomo??.​

Odp: Nab?r na support!

Mam pytanie, kiedy b?dziecie wybiera?? Zgosi?em si? ale niewiem kiedy b?dzie koniec, a je?eli nie pisali?cie do kiedy to pewnie dlatego ?eby nie przesy?ali poda? na ostatni? chwil?. Ciekawe czy moje podanie si? wam spodoba?o. Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry