Nab?r na Support!

Status
Zamknięty.

Vrekh

?ycie to nie bajka
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
94
Witajcie drodzy u?ytkownicy Tibia.net.pl!​

Je?eli chcesz pom?c w rozwoju forum, to ten temat jest w?a?nie dla Ciebie. Poszukujemy nowych r?k do pracy, kt?re pomog? nam wprowadzi? nasze pomys?y w ?ycie! Nab?r dotyczy tylko i wy??cznie supportu - nie b?dziemy wy?ania? z niego nowych moderator?w. Je?eli chcecie ubiega? si? o posad? moderatora, najpierw trzeba odpracowa? w supporcie, bo to z niego wy?aniamy nowe modliszki.

Jakie s? wymagania, by wzi?? udzia? w naborze?​

• Nale?y posiada? konto na naszym forum przynajmniej od 3 miesi?cy.
  • Liczba Waszych post?w musi przekracza? 100.
  • U?ytkownik pisz?cy podanie powinien pisa? zgodnie z zasadami j?zyka polskiego, nie pope?nia? b??d?w j?zykowych i ortograficznych.
  • U?ytkownik powinien by? mi?y, kulturalny i mie? dobr? opini? na forum.

Spe?niasz nasze wymogi? Je?eli tak - czytaj dalej!​

Support zostanie podzielony na 3 kategorie : Boty, Tibia i OTS.
  • Boty : nale?y posiada? umiej?tno?? w pisaniu r??nego rodzaju skrypt?w i waypoint?w
  • Tibia : nale?y zna? si? na expowiskach tibijskich oraz questach
  • OTS : nale?y zna? si? na pisaniu skrypt?w, lub mappowaniu
Je?eli znasz si? na kt?rej? z tych dziedzin, nie czekaj!

Co powinno zawiera? podanie?​

• Imi?
  • Rangi, kt?re piastowa?e? na Tnet, lub innych forach
  • Co? o sobie
Pami?tajcie! W podaniu liczy si? kreatywno??.

Po otrzymaniu podania od danego u?ytkownika, robimy ma?y test, kt?ry pozwoli nam oceni? jego umiej?tno?ci.

Podania wysy?acie do mnie, drog? prywatnej wiadomo?ci do niedzieli 12.06.2011. Wtedy zako?czymy nab?r, a og?oszenie wynik?w nast?pi 2 dni p??niej, tj. we wtorek 14.06.2011

Pozdrawiamy,
kadra Tibia.net.pl

Odp: Nab?r na Support!

Z t? liczb? post?w to ma?a przesada, wrr... nie mog? kandydowa? nawet.

Z t? liczb? post?w to ma?a przesada, wrr... nie mog? kandydowa? nawet.
Wydaje mi si? ?e twoja wypowiedz jest bez sensowna, bo napisanie w ci?gu tygodnia jeszcze 10 post?w to nie lada wyczyny zrozumia? bym jak by chodzi?o jakie? 60 post?w, ale nie 10. Chyba ?e tak jak ja chce wy??cznie pisa? posty w kategoriach na kt?rych si? najlepiej znasz. No to by?a tylko moje wyra?enie uczu? do tego postu.

Pozdrawiam:
Xart

Mam malutkie pytanie a mianowicie jak nie jestem na forum akurat 3 miesi?ce, a mam konto na tym forum za?o?one 2 lata temu to si? liczy czy nie bo bym chcia? zosta? suportem i wspom?c Forum Tnet.

P.S. Jak nie wierzycie to sprawd?cie Nick Kiros.

Staken13 startuje do Supportu a nie wie co oznacza zdanie : "Podania wysy?a? do mnie drog? prywatn? po przez Prywatn? Wiadomo??"

A po za tym to wydaje mi si? ?e je?li kto? jest aktywnym forumowiczem TNP to 10 post?w nabi? to nie jest problem ...

10 post?w nabijesz w dwa dni ...
Wystarczy tylko m?drze wypowiada? si? i pomaga? w dziale na kt?rym si? znasz ...

Chcia?em jeszcze zapyta? Supportu czy w najbli?szym czasie b?dzie rekrutacja na inne Kategorie moderatora nie tylko typu : "Boty" "Tibia" i "OTS" np na "Hyde Park" Lub co? podobnego ?

Pozdrawiam !

19Zarius64 - jest to nab?r na support, a nie na moderator?w.. Support jest podzielony na 3 kategorie i tak zostanie.

Bardzo Dzi?kuj? "Vrekh" za szybk? odpowied?. Pozdrawiam !

Ostatnia edycja:

Mam malutkie pytanie a mianowicie jak nie jestem na forum akurat 3 miesi?ce, a mam konto na tym forum za?o?one 2 lata temu to si? liczy czy nie bo bym chcia? zosta? suportem i wspom?c Forum Tnet.
P.S. Jak nie wierzycie to sprawd?cie Nick Kiros.

Takich ludzi w?a?nie szukamy!
Co? czuje ?e poka?? klas?.

Nannance - masz jeszcze czas napisa? te 10 post?w. Poza tym, aby by? supportem nale?y by? aktywnym, a to przejawia si? m.in pomoc? innym poprzez pisanie post?w.

Coore - nie rozumiem po co Ci dwa konta.. ale dobra. Nie mo?e by? tak, ?e na jednym masz ponad 100 post?w, a na drugim d?u?szy sta? na forum.

Staken13 - gratuluj? umiej?tno?ci czytania ze zrozumieniem. Podania wysy?amy poprzez PW!

19Zarius64 - jest to nab?r na support, a nie na moderator?w.. Support jest podzielony na 3 kategorie i tak zostanie.

Pozdrawiam.

I jeszcze jedno.. jak macie zadawa? takie pytania, to nie zadawajcie ich wcale. To samo dotyczy komentarzy :)

Mniej wi?cej kiedy b?d? wyniki? Czy ka?de podanie rozpatrzone b?dzie osobno?

Podania wysy?acie do mnie, drog? prywatnej wiadomo?ci do niedzieli 12.06.2011. Wtedy zako?czymy nab?r, a og?oszenie wynik?w nast?pi 2 dni p??niej, tj. we wtorek 14.06.2011

Kolejna osoba kt?ra nie potrafi czyta? z zrozumieniem . Wyniki naboru b?d? og?aszane w Wtorek dok?adnie 14.06.2011 i zapewne ka?de podanie b?dzie rozpatrzone osobno... A zako?czenie naboru czyli dzie? do kt?rego mo?na wysy?a? podania to Niedziela 12.06.2011 . Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Pisz?c podanie pami?tajcie, ?e support to nie tylko kolorek ale te? obowi?zki ;D Wi?c gdy od razu wiecie, ?e nie b?dziecie mieli czasu na piastowanie tego stanowiska to nie sk?adajcie podania :)

Powodzenia dla wszystkich, kt?rzy jednak zdecydowali si? zg?osi?.

Chcia?bym si? dowiedzie?, jakiego rodzaju b?d? te testy robione?

Wszystkiego si? dowiesz w odpowiednim czasie. Je?eli kto? z?o?y podanie, o testach b?dzie poinformowany przez pw.

Fajnie, ?e nowych murzyn?w szukacie, bo b?dzie beka, a teraz na forum nie ma si? z czego/kogo po?mia? i jest tak smutno. : ) ?art

Powodzenia w ?owach i mam nadziej?, ?e nowa krew pomo?e wam podnie?? forum. ?ycz? weso?ych ?wi?t wszystkim kandydatom!

Je?eli bed? 2 podania,kogo? z ma?? liczb? post?w i brakiem do?wiadczenia i kogo? z du?? liczb? o post?w i du?ym do?wiadczeniem jako jaki? supporter,to kogo we?miecie?
Tego lepszego bo mo?na na nim polega? czy tego gorszego ?eby da? mu si? wykaza? :>?

///Lekko bezsensowne pytanie, nie uwa?asz? Const~~

Ale cie zawstydzilem tym modem co xd?

:S.a by?em ju? jak turbo dymomen

Ostatnia edycja:

@up
Ju? na zielono ocenili tw?j post, i mo?e ten nie jest na temat, ale zawsze mog? wybra? tego i tego. Nie powiedzieli ?e wybior? jednego, za po za tym to nie zale?y od ilo?ci post?w, czy kto? ma 101 czy 1000+ tylko wa?ne jak napisze podanie.
Pami?tajcie! W podaniu liczy si? kreatywno??.

Tym razem zn?w napisz? te podanie, zobaczymy co z tego akurat b?dzie.

Pozdrawiam.

Ale wy jeste?cie zjebani. Zg?aszacie si? na rang? wy?sz? ni? u?ytkownik nie umiej?c pisa? ; o.

@up
Nie powiedzieli ?e wybior? jednego, za po za tym to nie zale?y od ilo?ci post?w, czy kto? ma 101 czy 1000+ tylko wa?ne jak napisze podanie.
Jakby od tych dw?ch rzeczy to zale?a?o, to Marcinek ju? dawno by by? adminem. ; )

Chodzi tu g??wnie o to, ?eby ogarnia? sw?j dzia?, nie opierdala? si? i nie robi? z siebie po?miewiska - tyle.

Nowe zast?py mud?in?w. Zn?w b?d? robi? z siebie durnia tworz?c portal, kt?ry i tak nie powstanie. Tak patrz?c na poziom u?ytkownik?w forum, to tylko niewielka liczba mog?aby piastowa? rang? supporta, a jeszcze mniejsza moderatora...

Cynna je?eli nie musisz, to nie udzielaj si?.

Virtelio odpu?? sobie takie komentarze.

Je?eli postanawiacie wys?a? podanie, to najpierw przeczytajcie dok?adnie ca?y temat, a przynajmniej to, co najwa?niejsze. Podstaw? Supportu jest umiej?tno?? dobrego czytania a tak?e dobre operowanie j?zykiem. ?ycz? szcz??cia tym, co ju? wys?ali podania no i tym kt?rzy to planuj? r?wnie?.

Frigo ale to chyba nie jest miejsce na wyra?anie opinii na temat forum, prawda? Je?eli macie propozycje, jak zmieni? obecny stan na forum, to piszcie w dziale Propozycje zmian. Bo tak na prawd? krytykowa? to ka?dy potrafi, lecz pom?c i zabra? si? do roboty to nie ma komu. Chcecie mie? ?ycie jak w Madrycie, ale sami od siebie nic nie dajecie. My jako kadra nie mo?emy dogodzi? ka?demu, skoro nikt z was nie chce nam pom?c.

Koniec wywod?w na temat forum. To nie ten dzia? i nie ten w?tek.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry