Nab?r to powa?nego projektu!!

Status
Zamknięty.
Odp: Nab?r to powa?nego projektu!!

Diegsland mia?em to samo... Wyzywano mnie ale ignorowa?em to..

Aha po 2 na dzi? mia?y by? dok. i co?? czekam ;P

Filozofek i Vladziu odezwijcie sie do mnie na GG zrobie wam test.

Spo?r?d was wybiore Skryptera przed godz. 15:00 dzis macie sie odezwa?

Diegsland mia?em to samo... Wyzywano mnie ale ignorowa?em to..
Aha po 2 na dzi? mia?y by? dok. i co?? czekam ;P
Filozofek i Vladziu odezwijcie sie do mnie na GG zrobie wam test.
Spo?r?d was wybiore Skryptera przed godz. 15:00 dzis macie sie odezwa?
Witam.
W?a?nie, wczoraj ko?o 22 powinny ju? by? przes?ane, no c??, mo?e cos naszemu Szanownemu Adamowi, wypad?o? Poczekamy, do p??niej. Dobra ja spadam do szko?y trzymajcie si?, a i prosi? bym mapper?w, aby ju? robili wst?pne expowiska, poniewa? Ja ju? robi? mapk? ^^

Pozdrawiam,
Xoyoch

#down

Ok, zapozna?em si? z tym, dobra ja id? kontynuowa? robi? mapk? : )

Ostatnia edycja:

Witam.
W?a?nie, wczoraj ko?o 22 powinny ju? by? przes?ane, no c??, mo?e cos naszemu Szanownemu Adamowi, wypad?o? Poczekamy, do p??niej. Dobra ja spadam do szko?y trzymajcie si?, a i prosi? bym mapper?w, aby ju? robili wst?pne expowiska, poniewa? Ja ju? robi? mapk? ^^
Pozdrawiam,
Xoyoch

W?a?nie dosta?em wiadomo?? od Adama:

Kod:
Witam

Prosze o cierpliwosc... z braku czasu nie przygotowalem dokumentacji...
Spodziewajcie sie jej dzis przed godzina 14:00

Pozdrawiam
Adam

Tak wi?c cierpliwo?ci z dokumentacja...

Pozdrawiam Mikepall

Edit: Od?wie?am!!

Dokumentacja!! :
Kod:
Projekt SGT – OTS (wst?p)
[COLOR="Red"]Nazwa serwera: dowolna z uwzgl?dnieniem „SGT”
Logo serwera: robione indywidualnie przez grafik?w z firmy SGT
Kierownik projektu:
Projekt w ramach dopasowania do za?o?e? firmy b?dzie nadzorowany przez Adama.
Koordynowanie pracy zespo?u oraz bezpo?redni kontakt z przedstawicielem firmy: Hubert*,  Mikepall*.[/COLOR]
Sprz?t:

W ciagu 14 dni planujemy zakup nast?puj?cego sprz?tu…
-Xeon Quad 3.0GHz @ 3,5GHz
-2x2GB 1066mhz ECC RAM
-4x SSD OCZ Dysk (2 w raid 0 na system + 2 w raid 0 na dane)
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="4"]??cze:[/SIZE][/COLOR]

[COLOR="Blue"][SIZE="4"]W tym momencie na serwer w ramach test?w czeka 16Mbit Netia kt?re b?dzie pod??czone tylko do serwera. Jak tylko testy wypadn? pomy?lnie to podpi?ty zostanie ?wiat?ow?d 100Mbit.[/SIZE][/COLOR]

Serwer 24/7
Standard- Tibia 8.4, tutaj kierujemy si? najwi?ksz? popularno?ci?. 
Mapa – rozleg?e tereny, sporo miejsc do skillowania, mapka robiona od 0 lub te? zakupiona od kogo? kto taka ju? tworzy? i mocno zmodyfikowana. Na ewentualny zakup mapki przeznaczone 200-300 z?, cho? nie ukrywam, ?e je?li wszyscy mapperzy si? zgraja to nie b?dzie takiej potrzeby.

J?zyk u?ywany w grze to j?zyk polski – wszystko przet?umaczone, jak najmniej angielskiego.

Firma zapewnia, ze serwer b?dzie uruchomiony 24/7 z wy?aczeniem okresow koniecznych do aktualizacji oprogramowania gry. Planowany okres pracy serwera – minimum 5 lat

Stronka WWW”
Koniecznie interaktywna polaczona z gra… powinna podawac w czasie rzeczywistym statystyki serwera i graczy, powinna informowac o tym kto wygral jakie nagrody, polaczona z forum. Interaktywna co oznacza, ze system logowania + sms shop + wszystkie inne bajery. Zale?y nam na tym aby by?a w czo?owce Polski je?li chodzi o wykonanie stronki OTS.  Hosting z wlasna domena .pl.

Wymagania firmy:
Og?lny zarys – Firma SGT bezwzgl?dnie wymaga aby na serwerze przez 2h dziennie  ruszy?a akcja „Polowanie na nagrody” (np. od godziny 18.00 do godziny 20.00)

„Polowanie na nagrody”, ka?dy gracz znajduje si? w punkcie A na mapie… szukamy nagr?d… nagrody s? poukrywane w r??nych miejscach… i tak np.  miejsce B (sporo nagr?d) jest oddalone od miejsca A o godzine i 30 minut drogi. W takim wypadku zostaje nam oko?o 30 minut na szukanie nagr?d. W miejscu C znajduje si? potw?r po zabiciu kt?rego wylatuje nagroda. Niestety do jego zabicia potrzebnych b?dzie z 20-30 ludzi a nagroda b?dzie tylko dla jednego. W miejscu D (na skalnej po?ce)

Jest To 1 Cz??? Dokumentacji

2 cz??? :

Kod:
jest wi?ksza szansa na znalezienie bonus?w jednak aby si? tam dosta? potrzebna b?dzie pomoc.  Teraz to z czego mamy nadziej? czerpa? w przysz?o?ci korzy?ci: Aby mie? wiecej czasu na znalezienie czego? wysylamy np. eska i dostajemy buty szybko?ci dzieki kt?rym dojdziemy do B w 45 minut co pozwoli nam na szukanie przez 1h 15 minut a nie jak normalnie 30 minut. Aby wejsc na skalna polke (c) b?dzie trzeba wys?a? eska i kupi? w ten spos?b Line.

Istotny jest fakt aby ka?dy kto nie zakupi sobie pomocy mia? r?wne szanse niezale?nie od poziomu w grze.
Spos?b realizacji: Mo?na 5 minut przed godzina rozpocz?cia „Polowania na nagrody” w??cza? telep orty do punktu A. Mo?na przenosic automatycznie wszystkich do punktu A o godzinie X. Dopuszczamy tak?e inne rozwi?zanie tego problemu.

Je?li chodzi o spos?b ukrycia nagrod nie mamy pomyslu… mo?na by by?o zakopywac je w ziemi a potem kazac wszystkim kopac… mo?na zrobic to w inny spos?b.
Kolejn? istotna sprawa jest to, ze w momencie gdy ktos znajduje nagrode u ka?dego innego gracza musi wyskoczyc okienko informuj?ce o tym fakcie i podajace Nick zwyci?zcy.

Budzet na nagrody: Firma SGT jest w stanie przeznaczyc na ten cel oko?o 300-500z? dziennie.  Zale?y nam na tym aby codziennie kilka osob wygrywalo – bez sciemy.

(Koordynatorzy zespolu po naradzie teamu przedstawia wybrany kierunek Adamowi)

Pozostale pomysly:
Z uwagi na wspolprace z salonami samochodowymi (jedni ze sponsorow) pragniemy stworzyc mo?liwo?? zakupu auta kt?rym b?dziemy mogli si? szybko poruszac po planszy. Grafika powinna uwzgl?dnia? znaczek firmy produkuj?cej samochody oraz zarys auta (chodzi o to, aby widac by?o, ze jedziemy pojazdem a nie np. na koniu )
(Dla firmy „polowanie na nagrody” jest tak wazne, ze nie b?dzie znacznie ingerowac w pozostale aspekty gry)
Team:

Squad teamu zostanie podany przez koordynator?w. Zak?adamy jednak, ze w ka?dym momencie do projektu mo?e do??czy? dowolna osoba o ile tylko b?dzie przydatna. O przynale?no?ci do teamu poinformuje Hubert lub Mikepall.

Wynagrodzenie:

dla cz?onk?w teamu GM na serwerze
dla programisty kt?ry rozwiaze problem z „polowaniem na nagrody” i wprowadzi go w Zycie (500z?)
dla webmastera kt?ry stworzy stronke (200-300z?) + ewentualna kasa na zakup gotowego szablonu
dla pozosta?ych cz?onk?w teamu: gadzety firmowe (stroje sportowe…)  + kasa w momencie zakonczenia testow
dodatkowo jeste?my w stanie placic cz?onkom druzyny od razu po zakonczeniu chocby etapu prac o ile zostana one do tego czasu zaimplementowane w grze
Planowana data uko?czenia test?w: koniec kwietnia

Dane firmy:
Sportgang – Texvi
64-100 Leszno, Wyspia?skiego 13 
woj. Wielkopolskie, pow. Leszno, gm. Leszno
rok za?o?enia 1992

Ostatnia edycja:

Ludzie z projektu Kxili przy??czaj? si? do waszego teamu:) udost?pni? Wam mapk? kt?ra mia?a by? wykorzystana do projektu Kxulil

Ostatnia edycja:

Oki Mi?o nam

Czyli nab?r uwa?am za zamkni?ty!! O powstaniu otsa napiszemy na forum

Pozdrawiam Mikepall

mo?na jeszcze zostawi? temat;0 mo?e jaki? programista si? znajdzie :D

Nazwisko:wojtek
Kim chcia?by?/chcia?aby? zosta? w teamie:maperem
Kontakt GG :10440520
Dlaczego chcia?by?/chcia?aby? nale?e? to naszego team: Bo lubie grac w tibie i siedzic przy mapkach

Nazwisko:wojtek
Kim chcia?by?/chcia?aby? zosta? w teamie:maperem
Kontakt GG :10440520
Dlaczego chcia?by?/chcia?aby? nale?e? to naszego team: Bo lubie grac w tibie i siedzic przy mapkach
Witam.
Przyjmujemy jak na razie osoby, z wiekiem powy?ej 15 roku ?ycia. Mapper?w, ju? nie potrzebujemy, bo ca?? ekip? prawie ju? mamy. Co do tej mapy, je?li mo?esz prze?lij mi j? na PW, poniewa? musz? j? zobaczy?, no i dalej kontynuowa?, robi?, poprawia?, i tak dalej. Po dziele si? z mapperami, lecz prosz? aby napisali, mi na PW swoje gadu-gadu. Dzi?ki ^^.

Pozdrawiam,
Xoyoch

Omfg Zobacz Ile Juz Napisali Postow Ze Nie Szukaja Mapperow...
A Ten Sprzet Ktory Macie To Full Wypas To To Nie Jest :|
Niewieze Zeby To Bylo Cos Powaznego....Nawet Tematu Nie Umiecie Napisac Poprawnie :|
Nabor [TO] Powaznego Projektu... Faktycznie [Powaznego]
:FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

czepiasz si? szczeg???w ka?demu mo?e s? zda?yc:)

od?wie?am i mam pytanie czy na OTS b?d? istanie?y Train Monki?:)
@edit zrobie forum:) i dam wam zna? jak mi id? prace;)

Sorka Niedoczyta?em do konca ;)

Ostatnia edycja:

Imi?:Marcin
Nazwisko:Bugaj
Kim chcia?by?/chcia?aby? zosta? w teamie:WebMaster
Wiek: (min 15 lat firma SGT zadecydowa?a od podniesieniu wieku):moj wiek 17
Kontakt GG i Skype (jezeli nie masz Skype trudno ale gg pasowa?o by):GG 270447
Dlaczego chcia?by?/chcia?aby? nale?e? to naszego team:poniewaz dlugo sie tym zajmuje mam doswiadczenie bylem WebMaterem 4/5 lat. Pracowalem przy tworzeniu fokus.hopto.org.
Tworzylem sms shop acc maker i forum.

jestem za przyj?ciem :) ale zobaczymy ostatecznie w sobote;)

Odchodz? z projektu...
Pow?d: Brak zaanga?owania ze strony Przedstawiciela SGT.
Prosz? o zamkni?cie tematu... Koniec Rekrutacji...

Pozdrawiam Mikepall

//Na ?yczenie zamykam - jakby co to PW, a otworz? na nowo ; )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry