Andzia
Ale ze mnie krejzolka;*;*
- Reaction score
- 49
Witam,
Postanowi?am zrobi? ten temat, aby uwolni? forum od syfu jaki zaw?adn?? Dyskusje Og?ln?. Tutaj sk?adamy propozycje nabor?w do rodzinek, gildii, czy dru?yn na wszystkich ?wiatach. Wszystkie posty, typu:
Osoby kt?re , za?o?? temat z naborem do rodzinki, zostan? zwarnowane, wraz z osob? co si? w takowym temacie udzieli?a.//Ka?ka
Poprawi?em niekt?re zdania, szate graficzn? postu, a tak?e nazw? tematu. btw. nie zaczynamy zdania od "wi?c" i ma?a liter? :< musia?em prawie wszystkie zdania przebudowa? ;( //simivar
W tym oto temacie (i nigdzie wi?cej) mo?ecie pisa? w celu odnalezienia bratnich dusz, kt?re s? wam niezb?dne do expienia, zabijania, wykonania questa etc.
Aby doda? tu posta nale?y przestrzega? schematu:
Przyk?ad:
Je?li tego nie zrobi najp??niej miesi?c po napisaniu posta, otrzyma ostrze?enie za nie przestrzeganie regulaminu tematu.
Mi?ej zabawy.
Postanowi?am zrobi? ten temat, aby uwolni? forum od syfu jaki zaw?adn?? Dyskusje Og?ln?. Tutaj sk?adamy propozycje nabor?w do rodzinek, gildii, czy dru?yn na wszystkich ?wiatach. Wszystkie posty, typu:
b?d? karane ostrze?eniem typu spam."Ta rodzinka si? nie nadaje 1!1!!!!!"
"Super pomy? oby tak dalej !!"
Osoby kt?re , za?o?? temat z naborem do rodzinki, zostan? zwarnowane, wraz z osob? co si? w takowym temacie udzieli?a.//Ka?ka
Poprawi?em niekt?re zdania, szate graficzn? postu, a tak?e nazw? tematu. btw. nie zaczynamy zdania od "wi?c" i ma?a liter? :< musia?em prawie wszystkie zdania przebudowa? ;( //simivar
Dodano dnia 20 lipca 2009
W tym oto temacie (i nigdzie wi?cej) mo?ecie pisa? w celu odnalezienia bratnich dusz, kt?re s? wam niezb?dne do expienia, zabijania, wykonania questa etc.
Aby doda? tu posta nale?y przestrzega? schematu:
HTML:
M?j nick:
Profesja:
Poziom:
?wiat:
Cel:
Kr?tki opis:
Dodatkowe informacje[/b]:
Je?li znajd? si? osoby, kt?re b?d? ch?tne wyruszy? na tak? wsp?ln? przygod?, autor postu jest ZOBOWI?ZANY do edytowania go i wklejenia tego oto bajerku:M?j nick: Beoska
Profesja: knight
Poziom: 19
?wiat: Iridia
Cel: wykonanie questa na Spike Sworda
Kr?tki opis: poszukuj? kilku os?b, kt?re wybra?yby si? ze mn? na w/w questa. Prosz? zg?asza? si? do mnie na pw podaj?c nick, poziom i profesj?.
Dodatkowe informacje: zbi?rka teamu wyruszaj?cego na questa w ?rod? 2 lipca w depo w Carlin o godzinie 16.
HTML:
[B][COLOR="DarkOrchid"][U]Znalaz?em team, poszukiwanie sko?czone.[/U][/COLOR][/B]
Mi?ej zabawy.
Last edited by a moderator: