Najazd na rooku

Status
Zamknięty.
Odp: Najazd na rooku

Pszecierz teko drakona tszeba naipjerf zabi?!!!!1111
@topic: Jak dla mnie z dwarfami przesadzi?e?. Raz na jaki? czas raty wychodz? sobie z kana??w aby pobiega? po rooku. Ale mini najazd z bugami czy tam spiderami by?by fajny, ale hmm... mo?e na terenie dla PACC?

Naucz si? ortografii a potem pisz posty okey?

A ty si? naucz pisa? na temat ///Mix

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mi pomys? si? ?rednio podoba. Owszem mog?yby by? jakie? nowe najazdy, ale nie od razu z monsterami, kt?rych nawet na expach nie ma... Max stawiam na Trolle, czy mo?e Wolfy :P

Pozdrawiam!

Najazdy mog?y by by? ale bez przesady. Tak ?eby to by? rarytas czyli raz na d?ugi okres czasu, nowy potw?r i item kt?rego nie mo?na zdoby? na rooku. Chocia?by spike sword

Tak spike sword i ka?dy user b?dzie chcia? go mie?. Potwory to co innego :D

My?l? ,?e mo?na by nawet w tym celu stworzy? potwory kt?re pojawia?y by si? tylko podczas najazdu na rooka.

Og?lnie

Og?lnie

Kantone2 napisał:
Naucz si? ortografii a potem pisz posty okey?
Napraw? nie spostrzeg?e? si?, ?e to by?a ironia? :(
EtnicePL napisał:
Powinni sie te? postara? o bia?e napisy , ?e w mie?cie rookgardowym jest najazd danych potwork?w.
Wszystko jest dok?adnie przemy?lanie i stworzone w miar? (podkre?lam w miar?) realistycznie. Kiedy szczury wydostaj? si? z kana??w i powoli zajmuj? tereny miasta stra?nicy natychmiast og?aszaj? alarm kt?rego? tam stopnia etc. jak widzisz wszystko jest przemy?lane. Natomiast, kiedy pojawia si? Rottie the Rotworm, Munster, Teleskor czy te? najbardziej znany z bos?w na Rookgaardzie - Apprentice Sheng nikt o tym nie wie, i nie ma ?adnych napis?w. Przecie? stra?nik?w tam nie ma a nawet je?eli zobaczy?by takowego bosa cywil i przekaza? te informacje dla w?a?ciwych os?b i tak ?adnych alarm?w, by nie by?o i nie b?dzie ich p?ki miastu nic nie grozi.
EtnicePL napisał:
No i oczywi?cie przyda?by si? r?wnie? nowy Boss na rookgardzie.
Jest ich ju? wystarczaj?co du?o my?l?, ?e aktualna ich ilo?? zupe?nie wystarczy
EtnicePL napisał:
Og?lem powinni co? zrobi? z tym rookiem.
R?wnie? tak uwa?am, jednak jest wiele innych na to sposob?w, jestem za zostawieniem tych zreszt? nieszcz?snych bos?w w spokoju.
Wujek Smoku napisał:
nowy potw?r i item kt?rego nie mo?na zdoby? na rooku. Chocia?by spike sword
Spike Sword odpada, CipSoft dobrze wie, ?e ten przedmiot jest na wsypie pocz?tkuj?cych legend? znan? jako "Miecz Furii" i je?eli nawet b?dzie on do zdobycia to na pewno nie w taki spos?b w gr? na pewno wejd? jakie? tajemnicze zagadki, chodzenie po ca?ej wyspie i inne zb?dne durnoty.

Regards,
Sourbi.

Ostatnia edycja:

We?cie zostawcie tego rooka w spokoju...
Cipsoft nie chce rookslayer?w (czy jak im tam) wiec i tak nic nie doda co zmieni go strasznie.
Jak kto? nie wierzy ?e Cipsoft nie chce na rooku du?ych lvli to dlaczego ostatnio (czyt. dawno ) nie mo?na wyj?? z wiekszym ni? 9 czy tam 10 lvlem?

dok?adnie! CipSoft chce ludzi na mainie! dlaczego? rookslayer poradzi sobie bez pacca, na mainie trudno wbi? bez pacca 80lvl, co za tym idzie maj? wi?cej kasy!!!!!
PRECZ Z G?UPIMI POMYS?AMI CIPSOFTU!

Nie chodzi tu o same zarabianie kasy przez CipSoft, ale o nowych graczy, wbija kto? nowy, wyjdzie z temple, i zabije go boss? to logiczne ?e w tym momencie ta osoba wy??czy t? gr?, Rookgaard, jako Wyspa Nowych, ma by? miejscem na poziomie miasta bezpiecznym, a najazdy s? tylko szczur?w, i to do?? cz?sto, wi?c niemo?na narzeka?, nierozumiem wi?c post?w "za".

to jest rook du?o tu si? nie spodziewajcie XD

Zgadzam si? z koleg? up, rook ma by? tylko wst?pem do tego co czeka nas na mainlandzie, a to ?e paru kolesi chcia?o sobie na rooku zosta? to ju? ich sprawa. Rook jest dobry, expienie nie idzie tak wolno, lepsze potworki nie maj? sensu, gdy? i tak by?my si? im w og?le nie wcinali

Mam genialny pomys?! Niech na rooku b?dzie najazd Demon?w! Po co piszecie w tym temacie jak i tak nic z tego wam nie przyjdzie? Lepiej napiszcie do Cipsoftu. Zreszt? i tak dodadz? najazd rabbit?w czy innego badziewia.

ja my?la?em o tasku np 3k mino = minotaur archer albo nowy potw?r
dwarfy ale resp. no 10 dwarfow i 100 iron ore zamienia sie za enchanted rose ;pp
a najazdy to mo?e jakie? nowe potwory dla rooka zrobi? typu elfy

Przyda?o by si? co? nowego doda? do rookgaardu bo tam nudno jest mi to si? nie chce a? go przechodzi?, ja bym petycje do cipsoftu napisa? bo oni tylko dodaj? nowe rzeczy dla high lvl tzn gdzie? 150/200 a ?eby mie? taki lvl to trzeba mie? pacca oni tylko chc? zarobi? ale mogli by da? te? dla 20/60 lvl co? takie moje zdanie

Rook to teraz shit i nikt na nim nie gra. Nie oplaca sie go reanimowac. Chociaz jedyna rzecza ktora sklonila by osoby do grania na rooku byl by quest... no zgadnijcie jaki ;p

Po tej dzisiejszej letniej aktualizacji nie b?zie taki z?y,zawsze jakie? urozmaicenie nudnego rooka

Rook to nie znowu taki shit. Sam mam 20+ rookera, czasem ci??ko si? expi, w godzinach popo?udniowych, ale gdyby cipsoft doda? jakie? mega nowe expowisko to za?o?e si?, ?e 2-3 HI-LVL-owc?w postawi?o by sobie tam bota i tyle by by?o z ca?ej zabawy. Jakby nie patrze?, teraz na rooku ci??ko o takie miejsce gdzie bot-rookerzy mogliby sobie bocic i mie? wi?cej ni? 2k/h.

Na roku zosta?y same boty,i ci sami ludzie dalej botuj? bez ?adnych konsekwencji.
Na Refugi rook pad?

Moim zdaniem powinni zrobi? pvp na rooku od 10 poziomu. Wojny na rooku by by?y ciekawe.
Teraz na rooku zostaj? przewa?nie ci, kt?rzy potrafi? tylko ustawic bota by lata? w k??ko.
Gdyby by? pvp na rooku wr?ci? bym do tibi.
A ?e to si? nie stanie- nie wr?c? nigdy :}:}:}

Gdzie pvp na rooku? To by nie zda?o egzaminu na d?u?sz? met?. Ale co prawda to prawda, ?e na rooku zosta?y same boty. Sam mam RookStayera (nie boc?, ?eby nie by?o) to 40 lvl biegaj? na ratach, trollach i bugach. To jest bardzo frustruj?ce, bior?c pod uwag? to, ?e jak robi?em nock? sobie to wbi?em 1.5 lvl sam, a botek co ?miga? na 18 lvl z samego rana mia? ju? 24.. I nic nie da?y raporty. Ehh.. Najlepszy rook by? na Tibi 8.10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry