• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Najbogatszy Npc

Status
Zamknięty.

Qashqai

Active User
Czerwiec 16, 2009
Liczba reakcji
8
Witam,nie zauwa?y?em aby taki temat by? wi?c go za?o?y?em.

Pytanie jest proste,jaki w.g was jest najbogatszy npc w Tibijskim ?wiecie?

Przyk?ad:

W.g Mnie najbogatszym npckiem jest "Marian Marihuana" bo "Sprzedaje zio?o ziomkom xd".

A w.g mnie najbogatszym jest "Bank",poniewa? co chwila dostaje pieni?dze od nas.Na 2 miejscu jest npc "Xodet" kt?ry sprzedaje magiczne itemki,wzbogaca si? co chwila poniewa? wchodzimy do jego sklepu,kupujemy co? za du?a ilo?? i idziemy expic,a ten cykl powtarza si? u ka?dego gracza co chwila.Wi?c jest on bogaty jak chooy.

Notka moderatorska:
Przenosz?...

Odp: Najbogatszy Npc

Na rl? Oczywi?cie kupcy, czego oni nie na skupuj? :D tak samo jest z otsami. Wg. mnie oni s? najbogatsi i nie ma bogatszych, bankier? Najpierw musisz mu wp?aci? kas?, a u kupc?w dajesz itemek i masz kas?. Jeszcze nigdy im nie zbrak?o :D

Idiotyczny temat. Nie da si? odpowiedzie?, lecz na pewno padn? tu idiotyczne odpowiedzi ^^. NPC mo?na podzieli? jedynie na tych ma?o odwiedzanych, cz??ciej oraz tych, kt?rzy obs?uguj? prawie, ?e bez przerwy. Ka?dy NPC ma pieni?dzy niesko?czenie wiele, mo?ecie si? przekona? o tym sprzedaj?c kupcom rzeczy. Ciekawe czy kiedy? napisze, ?e nie ma z?ota aby odkupi? od ciebie loot.

Oczywi?cie, ?e idiotyczny temat.

Zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry