• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Najelpszy anni na tibi 7.6!!!

Status
Zamknięty.
Odp: Najelpszy anni na tibi 7.6!!!

Bardzo dobry anni. ju? dawno dawno temu to widzia?em, ale dobrze ?e przypomnia?e?.

p.s. dobra muzyka w tle

Nie rozumiem dlaczego to jest najlepszy Ani ? Troszk? bez sensu wg. mnie to powiedzia?e?. No ale brawo dla poleg?ych. ;]. A i w?a?nie. Przecie? on go nie zrobi? sam. Po prostu jego towarzysze zmarli. Ale tak?e mu pomogli ;]

Brawo dla Astronisa ! Jest mistrzem Ale tez ladnie sobie poradzil ten palek :)

ogladalem ten filmik bardzo dawno dawno temu i od tamtego czasu dalej uwazam ze jest on najlepszy jaki ogladalem o tym qescie ;]
SUPER FILMIK !

?wietnie sobie poradzi? z tym trudnym jak na tamte czasy zadaniem ... gratulacje dla Astronisa

pamietajcie ze to by?a tibia 7.6 ;] czyli HARDCORE xD

Super anni, to jest co?. Musia? mie? stres jak nigdy :P

Ostatnia edycja:

no XD , wielki wyczyn xD , Brawo xD
ps. jaki mial ten As... lvl ?
POzdRo =)=)=)

okolo 100+ wiecej niz 200lvl napewno niemial ;]

Ale mia? kole? szczescie, ciekawe ile potow poszlo :P
Teraz jest cos jak mini-legenda <3:up:

Ogl?da?am to ju? kilka lat temu. ?wietny filmik, szkoda, ?e tylko jednej osobie uda?o si? przej??. Mam wszystkie ?cie?ki d?wi?kowe z tego filmiku xp Muzyka to offspring - the kid's aren't allright, ale chyba pisze. Ta podczas walki wszystkich. Filmik og?lnie ?adnie zrobiony, dobre efekty i dobrze dobrana muzyka ;]
Jakbym mia?a ocenia? posz?o by 10/10
Pozdrawiam.

No bardzo fajny filmik lecz mi si? zdaje, ?e chyba nie jest najlepszy x) Astronis ?wietnie sobie poradzi?, ale za pewne sam nie by? tylko pomaga? mu jaki? "Boot".=) Fajnie zrobiony filmik efekty, zwolnienia i ?wietnie dobrana muzyka. Najlepsze w tym filmiku by?o, ?e kole? jeszcze dobrze nie zosta? prze teleportowany to od razu pad?. =)

No c??, bot zrobi? swoje, bez niego nasz Astronis by go nie zrobi?. Ale z botem to i tak nie?le w jego wykonaniu ;]

pierwsza muza:The Offspring-The Kids Arent Allright

Moim zdaniem tibia 7.6 wymiata:up:

No c??, bot zrobi? swoje, bez niego nasz Astronis by go nie zrobi?. Ale z botem to i tak nie?le w jego wykonaniu ;]

To ze ty zawsze jedziesz na bocie nigdy nie grales bez niego to nie znaczy ze kazdy tak ...

Filmik jest ?wietny! Bardzo fajna muzyka, zwolnienia i przy?pieszenia. Jestem pe?en podziwu dla Astro~.

To ze ty zawsze jedziesz na bocie nigdy nie grales bez niego to nie znaczy ze kazdy tak ...
Napewno jecha? na bocie, ale wiadomo, ?e w tamtych czasach wykonanie DHQ, Anhi czy innego podobnego questa by?o nie mo?liwe bez macra.

Astronisa uwa?a si? za najlepszego EK w?a?nie za ten wyczyn. Powiedzmy,ze by jecha? na bocie. To gratulujmy mu u?ycia bota. W ko?cu to 7.6

Ale mia? kole? szczescie, ciekawe ile potow poszlo :P
Teraz jest cos jak mini-legenda <3:up:
Pot?w? Mia? si? leczy? zwyk?ymi health? To by?a 7.6, uhy plx? : )

Najlepsze wykonanie anni nale?y do mojego ukochanego gracza z Antici "Ti" :*:*:*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry