Najgorsza sytuacja w ?yciu

Status
Zamknięty.
Odp: Najgorsza sytuacja w ?yciu

W pracy na Ochronie, uspokojenie t?umu nie jest ?atwe..
Kiedy? my?la?em ?e jestem kim wi?cej ni? cz?owiekiem..
T?um ci?gle prowokowa? do k??tni,oraz b?jek kt?re niestety mia?y miejsce,
moim zadaniem by?o 'uspokojenie', chodz?c na 'patr?wce' (tak nazywamy 'obch?d')
dostrzeg?em wraz z innymi moimi kolegami z ochrony zamieszk?,na wi?ksz? skal?.
Na obchodzie by?o nas trzech,w??czaj?c si? w k??tni?.. (zamiast pobiec po pomoc,poszli?my we trzech my?l?c ?e co? zrobimy z g?upim podpisem na plecach 'OCHRONA'..) . Mo?e 7-8 ludzi po?a?owa?o uczestnictwa w b?jce, ale czy to co? zmienia? W pewnym momencie ledwo si? odwr?ci?em, a ju? mia?em (chyba to by?a zapalniczka) zapalniczk? na nosie.. (nos z?amany). Inni kumple mieli tylko rozwalone g?owy + siniaki.

W szpitalu zrozumia?em ?e nie umiej?tno?? obrony oraz podpis "ochrona" to nie wszystko, w najbli?szych akcjach jakie mia?em nie zdarzy?o si? nic szczeg?lnego,
mam nadziej? ?e si? nic takiego wi?cej nie powt?rzy.

Po tym wszystkim czu?em si?.. hmm.. "dziwnie".."bez bronie"...

Moje to jak dok?adnie 3 dni temu dziewczyna nie da?a mi szansy teraz jedynie co to ubolewam(bo j? naprawd? kocham)

Mam swoje dwie najgorsze sytuacje w ?yciu.

W podstaw?wce wys?a?em nieznajomej dziewczynie kilka maili z przekle?stwami i gro?bami karalnymi. Nie b?d? Wam podawa? tre?ci, bo zaraz to b?dziecie mogli sami wywnioskowa?.

Po przeczytaniu wiadomo?ci z?apa?a jakiego? "do?a" i poskar?y?a si? rodzicom.
Ci od razu wydrukowali moje maile i poszli z tym na policj?.
Po 2 miesi?cach by?em przes?uchiwany.
Zako?czy?o si? na hektolitrach potu z nerw?w, dw?ch sprawach w s?dzie i kuratorze.

Mam pewnego koleg? w klasie, kt?ry "powiedzmy", ?e niezbyt za mn? przepada?. Wyzywa? mnie i moj? rodzin?, kiedy chcia?em si? z nim bi?, to m?wi?, ?e nie chce, bo i tak ja przegram albo umawia? si? i ucieka?.
Wreszcie si? wkurzy?em i wcze?niej wyszed?em z klasy po lekcji geografii.
Czeka?em na skurwiela przed drzwiami. Wyszed?, dosta? kilka plomb na ?eb, a tu nagle wychodzi nauczyciel od geo.
Zako?czy?o si? na jego ?a?osnym p?aczu, moim trumfie i niestety na dywaniku dyrektorskim.

;/

W szkole?

Kiedy? zjarana posz?am do szko?y (koledzy...). Pierwsze dwie godziny by?o bardzo fajnie, ale p??niej na informatyce (szko?a inf) zacz??a mnie bole? g?owa i czu?am si? os?abiona. Nagle zwymiotowa?am (nie czu?am jaki? wcze?niej odruch?w). Na co? na monitor, klawiatur? i myszk?. By?o to... Zabawne pewnie, ale dla mnie okropne. Tydzie? p??niej nie chodzi?am, ?eby ludzie och?on?li :).

Sytuacja niezr?czna, ale ka?demu mog?o si?zdarzy?.

1 . Jak mia?em jakies 7-9 lat ukrad?em dla Ojca ze 2-3 st?wki razem, bo to kilak razy to robi?em :< . Pos??o na brata a ja sie nie przyznalem i wyrzuty sumienia mam do dzis

2. Schiza kt?ra mi sie przydarzy?a pol roku temu jak si? trawka przepali?em.. rzyga?em spa?em na pod?odze w kiblu, b?le g?owy, problemy z oddychaniem, og?lnie ca?y gor?cy by?em :P Na szczescie to bylo tylko raz jedyny bo ju? my?la?em ze cos mi sie w bance po przewracalo i nie bede m?g? ju? pali? :<

Pami?tam, ?e by?a biba i strasznie si? nachla?em.. Kumple wzieli mi spodnie, koszulk? i bluz?. Mia?em tylko na sobie bokserki i skarpetki. Nast?pnego dnia wszyscy widzieli moje zdj.. xD

Gdy rodzice wyjechali do miasta zaprosi?am ch?opaka do siebie do domu, pogadali?my i po ogl?dali?my telewizj?, po jakim? czasie przybli?y? si? do mnie i mnie poca?owa? a w tej chwili moi rodzice wracali do domu, po czym zobaczyli ?e on mnie ca?uje [ jego wygonili ], a ja mia?am kar? przez 2 tygodnie nie mog?am wychodzi? z domu

Kiedy? przepali?em jointa i potem du?o spawa?em bo mia?em syty obiad heh gdy ju? mysla?em, ?e po wszystkim dalej mnie z?apa?o i zacze?em ucieka? przed wszystkimi i si? wszystkiego ba? i schizy takie by?y, ?e ulica na mnie leci potem siara....

Tak samo mia?em z grzybkami na ?rodku ulicy rozmawia?em ze smerfami potem gania?y mnie wampiry i od tej pory nigdy w ?yciu tego nie zjem ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry