Najlepsza Profesja

Status
Zamknięty.

God Tytanic

Active User
Czerwiec 18, 2009
Liczba reakcji
8
Witam. Jak w temacie, mam pytanie. Odnosz?ce si? do najlepszej profesji w Tibi.
Do pacca to hmm.. mog? gdzie? na 35-40 lvl sobie kupi? :) I tak, po update 8.55 jaka profesja jest waszym zdaniem najlepsza. Czy magowie, knight czy paladyn?

Pozdrawiam i Prosz? o pomoc!
God Tytanic

Odp: Najlepsza Profesja

Profesje magiczne maj? zalet?, nie musisz ich skillowa?, szybko nimi expisz, jednak najlepiej mie? jak najszybciej PACC. Knight to nie jest ciekawe rozwi?zanie jednak najta?sze niestety d?ugo si? go skilluje. Palladyn to skillowanie i ?mudny exp. Wed?ug mnie najlepszy jest sorcerer. Mo?na nim dobrze zarobi?, ?atwo expi?, nie jest "trudny" do zrobienia.

Regards,
Drako.

Je?eli masz zamiar kupi? pacc - zr?b sorca, dlaczego? Na paccu sorc jest zabijakom, gdy wbijesz jaki? przyzwoity poziom, mo?esz expi? prawie na wszystkim, na pocz?tku b?dzie ma?e waste, ale gdy wbijesz wi?kszy poziom, b?dziesz wychodzi? na profit. Sorc na paccu r?wnie? ma ?wietne czary, kt?rych mo?esz u?ywa? na expie - d?ugo, by tutaj t?umaczy? dlaczego sorc jest dobr? profesj? na paccu, dlatego odsy?am Ci? do poradnika o tej profesji.
http://tibia.net.pl/poradniki-tibia/328561-sorcerer-czyli-dluga-droga-do-sukcesu.html

Nie Wiem Ja Zawsze Mia?em Sorca Lub Pala I Obydwiema Postaciami Mi Si? Dobrze Gra?o Ale Radze Zrobi? Sorca Poniewa?
1. Nie Trzeba Skilowac
2. Gdy Wbijesz 45 Lvl Robisz Sudden Death Rune Wiec Masz Troch? Kaski + Mlvl
3. Jak Grasz Na ?wiecie Pvp I Masz Pacca Sork Wymiata
I oto Tyle Mam Nadzieje Ze Ci Pomog?em :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry