• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepsze starcie z potworem

Status
Zamknięty.
A ja solowa?em 3 raty... zjecha?y mnie do red hp ale si? nie da?em :D

i polecialo nawet 5 gp ( ??cznie)

Moje najlepsze walki stoczy?em z demonami, ale to stare czasy.

Moje najleprze stracie bylo dosc niedawno :P (60 ed /55 mlvl) expilem sobie na ancient scarabach i poszedlem po 1 i odciagnalem w bezpieczne miejsce xD tznb tak zeby kolejne nie wyskoczyly,no i wylecialy jeszcze 3 :P lacznioe 4 ancienty na klate exury i mana lecialy jak szalone ale podolalem wyzwaniu :P

nie b?d? ?ciemnia? tak jak niekt?rzy (tak mi si? wydaje) najwi?ksze solo zrobi?em na dlu...

Drexav napisał:
nie b?d? ?ciemnia? tak jak niekt?rzy (tak mi si? wydaje) najwi?ksze solo zrobi?em na dlu...

Czy to nie z Adamem wtedy? Chyba ?e drugi raz posz?e? ; p

#top
Hmm, moje najlepsze solo? Dragon? Tak dragon, chyba ?e bloczony przez 007przemek GS. Solo z GS'em nie prze?y?em ;(

Serisella (hacked) 34 knight Candia, 75/74 Solo : Dragon, Giant Spider(waste ?e **j).
Bosmaxel (hacked) 74 knight Astera, 89/97 Solo : Giant Spider, Dragon Lord.

I jeszcze m?j nub har, Decha of Gdansk (gdzie? pasy w pisdu :< ) 19 knight Astera, 45/44 Solo : Dragon, Minotaur Mage x)

Nie ma si? czym chwali? : )

M?j najlepszy zsolowany potw?r ?

-Dragon
-Gs
-Vyvern

To chyba wszystko ; )

GS ale bilem go bd dlugo siedzialem na parcelach on na skale (= 40 paladyn bylem wtedy ;F starcze czasy teraz ten palek siedzi hakniety na 15 lvl :(

A ja powiem prawd? (nie to co nie kt?rzy) Najlepiej by?o moim 16 knightem chyba :P
2x Orc Shaman i 4x Snake solo :P
Oraz
Hunter i elfy :P
Nie smiac sie :D

16 druid blokowalem komus draga :P wzielem chyba z 3 bp potionow i wlasny bp ihow :P

czemu to zrobilem ??

nie wiem z nudow

Na otsie: orshabaale
Na rlu: drag - 18 pall skille jakie? dupne 50+

Na Otsie?? Rat.
Na Rl'u: Dl, Demon z Blokerem ,vampire i guardy na kt?rych , expi?em xD

Pozdrawiam,
YoY@

Drag na 15 lvl i GS na 24 lvl xD to solo
a Team Hydre :p
Na ots sie nie wypowiadam bo gram na rl

Na real tibi uda?o mi si? zabi? Gigant Spidera solo na 32lvl Knightem
straci?em troche uh ale fajnie by?o ... oprucz tego ze nic nie wyoci?em :D

Hydra w 2 osoby[bloker], hunty na hydrach w wi?cej ludzi[shoter palkiem],expienie na dragach nie 1 ;d ca?y czas od 30 xD + bloczy?em gsa nie pcha?o mnie na nic lepszego ale bym ubi? co? lepszego w 100%.

Status
Zamknięty.
Do góry