• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

najlepsze trailery, video zapowiedzi ots?w

fridai

Forum friend
Liczba reakcji
9
Witam, interesuje mnie spos?b w jaki ludzie reklamuj? swoje dzie?a (otsy) za pomoc? filmik?w, macie jakie? najlepsze wg. was tego typu filmiki? Poprosi?bym o linki do nich, pracuj?c nad swoim otsem jestem ciekaw jak inni si? promuj? i mo?e zaczerpn??bym z tego jak?? inspiracje po sko?czeniu w?asnego projektu ;)

Odp: najlepsze trailery, video zapowiedzi ots?w

taki problem wpisac na yt odpowiednia fraze i znalezc 100 przykladowych filmikow?
albo przegladac dzial zapowidzi itp w poszukiwaniu tych z filmami?
no chyba nie, wiec kurwa wypierdalaj do roboty i sobie znajdz to czego potrzebujesz, bo nikt za ciebie nie bedzie robic wszystkiego
sorry, taki mamy klimat.

Po?ycz od mamy dych? i kup ma?? na sam wiesz co :) Nie szukam film?w z podk?adem linkin parku a profesjonalnych trailer?w ots?w, na kt?re mog?em nie trafi? a s? pere?kami w swoim gronie nie robionymi przez amator?w.
Nie oczekuj?, ?e wszystko kto? to za mnie zrobi, robot? odwalam sam(film,ots, itp.), a na forum szukam inspiracji, pomys??w oraz cennych rad os?b obeznanych w temacie. I tak, sam te? szuka?em, dalej szukam.

Poprawiam wi?c wypowied?: oczekuj? (opcjonalnie) link?w do danych film?w b?d? opinii jakie wy mieliby?cie oczekiwania wobec traileru, video zapowiedzi, reklamie profesjonalnego otsa.

W ko?cu to dzia? do porozmawiania a nie plucia si? o co mog?em a czego nie mog?em zrobi? sam.
Przy okazji, nie interesuje mnie rozmowa na poziomie podstaw?wki. Nie, to jest raczej n?dza "kurwa wypierdalaj do roboty". :no:

Ostatnia edycja:

Moje noobskie filmiki sprzed kilku lat:
sam gameplay
sam gameplay
sam gameplay
troch? bardziej uporz?dkowany gameplay
wycinki z mapy

Po?ycz od mamy dych? i kup ma?? na sam wiesz co :) Nie szukam film?w z podk?adem linkin parku a profesjonalnych trailer?w ots?w, na kt?re mog?em nie trafi? a s? pere?kami w swoim gronie nie robionymi przez amator?w.
Nie oczekuj?, ?e wszystko kto? to za mnie zrobi, robot? odwalam sam(film,ots, itp.), a na forum szukam inspiracji, pomys??w oraz cennych rad os?b obeznanych w temacie. I tak, sam te? szuka?em, dalej szukam.

Poprawiam wi?c wypowied?: oczekuj? (opcjonalnie) link?w do danych film?w b?d? opinii jakie wy mieliby?cie oczekiwania wobec traileru, video zapowiedzi, reklamie profesjonalnego otsa.

W ko?cu to dzia? do porozmawiania a nie plucia si? o co mog?em a czego nie mog?em zrobi? sam.
Przy okazji, nie interesuje mnie rozmowa na poziomie podstaw?wki. Nie, to jest raczej n?dza "kurwa wypierdalaj do roboty". :no:
Pere?k? to by?a zapowied? Kingdom Age, kt?rej niestety nie ma od hoho, a szkoda :/ By?a jeszcze swego czasu zapowied? Eternal Kingdoms, ale nie wiem czy dalej jest w sieci. Teraz niestety mo?esz oczekiwa? wy??cznie shitu robionego w Movie Makerze na przerwie mi?dzy lekcjami.
Osta? si? chocia? jeszcze ten:

EK jest:

Ostatnia edycja:

Jeszcze jest Atlantyda:

Do góry