• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Najlepszy horror jaki ogl?da?e??

Status
Zamknięty.

Hexorian

User
Czerwiec 1, 2009
Liczba reakcji
0
Cze??. Temat za?o?ony poto aby ka?dy kto ogl?da? jakikolwiek film typu Horror, prosz? podawa? tylu?y i pow?d albo co? co najbardziej wzbudzi?o u ciebie przera?enie.

Ja zaczn? aby?cie mieli przyk?ad.

By? to jednoznacznie film Rec, film najlepszy nie ma lepszego. Ca?y czas jest nagrywana akcja jak by to naprawde si? dzia?o. Takiego filmu d?ugo nie b?dzie a je?eli wyjdzie Rec 2 to nie ide do kina, w kinie nie ma strachu tylko ?miech bo pajace itp. W domu deszcz i burza, pusto w domu i horror, pami?tam jak ogl?da?em, wtedy horror ma znaczenie :] S? takie akcje w tym filmie ?e naprawde fajnie si? go ogl?da.

Ogl?da? ten film kto??
No i zapraszam do pisania.

//Odpowiedzi prosz? uzasadnia?

Odp: Najlepszy horror jaki ogl?da?e??

Cze??. Temat za?o?ony poto aby ka?dy kto ogl?da? jakikolwiek film typu Horror, prosz? podawa? tylu?y i pow?d albo co? co najbardziej wzbudzi?o u ciebie przera?enie.
Ja zaczn? aby?cie mieli przyk?ad.
By? to jednoznacznie film Rec, film najlepszy nie ma lepszego. Ca?y czas jest nagrywana akcja jak by to naprawde si? dzia?o. Takiego filmu d?ugo nie b?dzie a je?eli wyjdzie Rec 2 to nie ide do kina, w kinie nie ma strachu tylko ?miech bo pajace itp. W domu deszcz i burza, pusto w domu i horror, pami?tam jak ogl?da?em, wtedy horror ma znaczenie :] S? takie akcje w tym filmie ?e naprawde fajnie si? go ogl?da.
Ogl?da? ten film kto??
No i zapraszam do pisania.

ja ogl?da?em ten film "rec" najbardziej mi sie podoba?o jak ci stra?acy wjechali tam do domu a ta kobita odgryz?a mu ucho : D a potem on w tym szpitalu tak le?a? bez tego ucha to a? mnie ciarki przesz?y ale te? by?a fajna scena jak t? dziewczynke on wzie?a do siebie na g?re ; o

-Straszny Film

Oszuka? przeznaczenie 4 ;D naprawde ten filmik mnie powali? na nogi : >

Pozdrawiam, Stelmach

//Gosciu, nie wiem, jakim cudem ogladales Final Destination 4, skoro w sierpniu jest dopiero premiera. No coz, niektorzy sa lepsi niz wytwornie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Sierociniec,mo?e nie jest to co? alla pi?a,ale bardzo mi si? spodoba?.The Blair Witch Project I r?wnie? mi si? spodoba? oraz 30 dni mroku.Nie lubi? horror?w w kt?rych co 2 sec. kto? ginie w skutek np. jakiej? pu?apki,bez ?adnej fabu?y.

Pozdrawiam,
Xinx.

Nieodebrane po??czenie

Ogl?dali?my go na lekcji polskiego, pod koniec roku. Ciekawa fabu?a, wartka akcja oraz wspania?e efekty specjalne (-:

Blair witch project

Gdy ogl?da?em ten film po prostu "zfajda?em si? w portale". Film trzyma w napi?ciu przez ca?y czas. Naprawd? polecam, film godny obejrzenia.
Btw. Najlepiej obejrzec o 3:00 nad ranem ;>

Pozdrawiam,
Rozbrykany.

My Bloode Valentine Krwawe Walentynki ;>
Ogolnie film Supcio :) Do konca nie wiadomo kto jest kto i kto kogo i gdzie O.o
Film napewno trzyma w napi?ciu przez ca?y czas ogl?dania,naprawde polecam jako film na dlugi zimowe wieczory w pare osob ;>
Pozdro!

Je?dziec Bezg?owy chodzi wed?ug mi? to nie jest do?? straszny ale podoba? mi si?

@up
Niedawno na tvn lecial xD niezly by?

horoor:
ring ring 2
jezdziec bez glowy
egzorcyzmy emily rose nie az taki horror ale na faktach .

Nocny poci?g z mi?sem ; >

Ju? za sam? nazw? mo?na go uzna? najlepszym horrorem :D

Tak serio to Silent Hill, poczu?em klimat starego dobrego Silenta na pleja :D

hmmm to chyba rec ;D to jest najlepszy horror jaki ogl?da?em xD ogl?da?em go z kumplami pami?tam

The Ring
*REC

Ma?o horror?w ogl?dam.

O w?a?nie zapomnia?em jeszcze Egzorcyzmy Emily Rose oraz hostel 1,2 i wzg?rza maj? oczy 1,2

silent hill
kl?twa 1, 2
egzorcyzmy emiliy rose. xd

Teraz nieumi? robi? horror?w, bo albo nies? straszne (tylko sie morduj?), lub maj? idiotyczne zako?czenia. W niekt?rych zako?czeniach niewiadomo o co tak naprawde chodzi?o (lustro), lub maj? idiotyczne zako?czenie (wzg?rza maj? oczy, przetrwa?o 3 kolesi, s? oni na ?rodku pustyni. Bez jedzenia, pojazdu, wody pitnej, dodatkowo inni zmutowani ludzie chc? ich dopa?? i to niby jest Happy End!!??)

Horror-To s?owo ju? dawno nie powinno funkcjonowa? w filmach.
Teraz te horrory to Mnie tylko ?miesz? albo nudz?.

Coz, glownie horrory wykonane przez azjatow - The Eye, Ring, Klatwa, ale rowniez te bardziej swiatowe, Blair Witch, Rec, Wzgorza Maja Oczy, Silent Hill, Egzorcyzmy Emily Rose, Teksanska Masakra Pila Mechaniczna. Co prawda, ostatnie horrory, ktore sie pojawiaja, sa nedzne.

#down
Japoniec byl niezly - amerykanskiej wersji Oka nie ogladalem ; d

Ostatnia edycja:

Moimi ulubionymi horrorami s? "Teksa?ska Masakra Pila Mechaniczna" i "Wzg?rza maj? oczy". Reszta jest beznadziejna i nudna.

@Speeder
Ja na "The Eye" usn??em to jest tak beznadziejne, ?e nie da si? tego opisa?. ;P

Pozdrawiam.

Kto? na pocz?tku napisa?, ?e Straszny Film - najlepszy dla niego horror. Nie wiem czy wiesz ale Straszny Film to komedia ;]

Osobi?cie polecam Pi?e i Ring.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry